NAJNOVIJI VERNO KATALOG I VERNO AKCIJE Banja Luka

Pogledajte novi VERNO katalog i akcije, sve na jednom mjestu. Kataloška akcija VERNO, VERNO POPUSTI, VERNO SUPER CIJENE..

VERNO Katalog 2021 Banja Luka

Najnoviji katalozi - VRT, ALAT ...

Najnoviji katalozi:

VERNO KATALOG

 

TC Verno Banja Luka, odnosno tržni centar Verno iz Banja Luke prodajni je centar za koji sami kažu da je nezaobilazan kad od kuće praviš dom. TC Verno je uveliko postao prepoznatljiv kada su u pitanju Verno tramboline, Verno bazeni, Verno saksije, Verno posteljina, Verno kosilice, Verno zavjese, Verno novogodišnji ukrasi, Verno Banja Luka rasvijeta i mnogi drugi artikli, za koje jednostavno već svi znamo da ih možemo pronaći u “Verno Banja Luka” i da imaju najveću ponudu istih.

 

TC Verno BiH objekte možete pronaći u sledećim gradovima:

 

  • TC Verno Banja Luka
  • TC Verno Sarajevo
  • TC Verno Trebinje
  • TC Verno Brčko
  • TC Verno Gradiška

 

Najveći Verno centri, ujedno i sa najvećom ponudom nalaze su u Banjoj Luci, Brčkom i Gradišci.

 

Agromehanika VERNO BANJA LUKA

 

Verno d.o.o. posluje u sklopu kompanije Agromehanika – komerc d.o.o., takođe iz Banja Luke, kao jedna od njihovih 13 poslovnih jedinica.

 

ŠTA NAM NUDI VERNO  KATALOG?

 

Kao što smo već i naveli, prepoznatljivi su po svom asortimanu, bilo da vas interesuje Verno Banja Luka kamini, kao i sličan ogrjevni asortiman, ili pak Verno Banja Luka bicikli, predlažemo da pratite Verno katalog, odnosno Verno akcijski katalog, koji redovno možete pregledati online na našem web sajtu.

 

Pregledan, sa velikim izborom istih/sličnih artikala (različiti brendovi ili specifikacije) – odlično za usporedbu i pronalazak optimalnog za vas (cijena+kvalitet), sezonska sniženja, TOP CIJENE, jedinstvene ponude, istaknute trenutne akcijske cijene, popusti u procentima i količina uštede novca. Katalog Verno donosi sve ove podatke kako bi doživljaj prilikom gledanja bio što potpuniji. Svaki TC Verno katalog u ponudi ima trenutno aktuelne i neophodne artikle za svako domaćinstvo, bilo da se radi o vanjskoj ili unutrašnjoj upotrebi, a svakako ne smijemo da zanemarimo njihov dio asortimana koji se odnosi na ljepši i udobniji dom, kao i ponudu dječijeg programa, koji se takođe nalaze u svim Verno aktuelnim katalozima.

 

VERNO BANJA LUKA KONTAKT

 

Verno Centar Banja Luka možete kontaktirati putem Verno Banja Luka telefon +387 51 348 999 ili putem e-mail adrese info@tcverno.com . Verno facebook: Verno; @TCVerno.

 

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

VERNO katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: VERNO katalozi, VERNO akcije, VERNO sniženja i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u VERNU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od VERNA, ćemo postaviti na sajt.