TEMPO Akcija ▷ NOVO!【SNIŽENJA】SRBIJA

Najbolja tempo akcija i katalozi na mreži  


Imamo informacije o skoro svakom tempo akcijau i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u akcijau, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća tempo sniženja


Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u tempo prodavnici. Posedujemo sve informacije o tempo sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i akcijae ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz tempo akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u tempo prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

tempo bg akcija
tempo akcija bg
tempo akcija tehnika
obuca tempo akcija
tempo obuca akcija
tempo cash and carry akcija
tempo akcija obuca
tempo akcija vikend akcija
tempo cc akcija
tempo akcija gradjevinski materijal
tempo akcija 1+1
tempo akcija bazeni 2021
tempo akcija gastro
market tempo akcija

Na ovoj stranici ćete pronaći 15 trenutnih akcijaa prodavnice tempo koji važe do 31.07.2022. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: Aro, Carnex, kafa, tempo Chef, Perutnina Ptuj, sir, Dijamant, pivo, čokolada, vino koje možete kupiti u 9 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Šabac, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 122 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj akcija. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice tempo da biste videli 603 ponude koji više ne važe.

PRATITE I NAJNOVIJE TEMPO AKCIJE

Najnovije:

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

TEMPO SUPER AKCIJA

U maloprodajnoj mreži kompanije Delez Srbija  posluje 9 Tempo centara, tri u Beogradu, po jedan u  Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Užicu i Šapcu. Prvi TEMPO centar otvoren je u Beogradu 2004. godine. Tempo hipermarket je dugi niz godina posvećen potrebama savremene porodice. Odlikuje ga široki asortiman proizvoda, atraktivne promocije, neodoljive velike i male sezone i interesantni događaji. 

LOKACIJE TEMPO CENTARA

TEMPO Viline vode

TEMPO Kvantaš

TEMPO Lekino brdo

TEMPO Novi Sad

TEMPO Užice

TEMPO Kraljevo

TEMPO Kragujevac

TEMPO Šabac

TEMPO Vrnjačka Banja

MEGA MAXI

MEGA MAXI hipermarket nastao je spajanjem MAXI i TEMPO formata i to uzimajući ono najbolje – od MAXIJA kvalitet, a od TEMPA cene. MEGA MAXI predstavlja potpuno novo iskustvo kupovine, gde u modernom ambijentu kupci mogu sa uživanjem birati proizvode sa pijace, mesare, ribarnice, delikatesa, vinskog podruma, zdravijeg kutka ali i neodoljive pekare u kojoj se uvek mogu naći vruć hleb i peciva, ručno napravljeni i ispečeni u radnji. 

TEMPO NOVE AKCIJE 

TEMPO akcije i katalozi izlaze redovno u vidu nekoliko kataloga:

  1. TEMPO katalog – TEMPO nedeljna akcija
  2. TEMPO katalog – TEMPO dvonedeljna akcija, a tu je i katalog TEMPA
  3. TEMPO MAXI katalog

Svaki TEMPO akcijski katalog donosi sjajne ponude i odlična sniženja, a redovno ih možete pratiti na ekatalozi.com.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

TEMPO akcije se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće:
tempo nedeljna akcija
tempo katalog akcija
tempo akcija bazeni
tempo televizori akcija
tempo akcija ljuljaska
tempo akcija hrana za pse
tempo akcija televizori
tempo akcija pelene
tempo akcija usisivaci
tempo bicikli akcija 2022
tempo gume akcija 2022
tempo pampers akcija
tempo akumulatori akcija
tempo akcija nedeljna
tempo akcija ajvar premia
tempo akcija gume 2022
koferi tempo akcija
gume tempo akcija 2022
mega maxi i tempo akcija
akumulatori tempo akcija
tempo bazeni akcija 2022
tempo 1+1 akcija
tempo usisivaci akcija

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u TEMPO Marketima.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od TEMPA, ćemo postaviti na sajt.