SINSAY BiH katalog【SUPER PONUDA】JUL 2022

sinsay porijeklo
sinsay online bosna i hercegovina
sinsay bih
sinsay bih sarajevo
sinsay hr
sinsay katalog bih
sinsay mostar katalog
sinsay online banja luka
Sinsay tuzla

PRATITE I NAJNOVIJE KATALOGE - Sinsay BiH

SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 5
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 1
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 1
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 2
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 2
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 3
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 3
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 4
SINSAY BiH katalog JUL 2022 super ponuda 4

Najnovije:

Sinsay BiH

Sinsay BiH Katalog i Akcije

Sinsay BiH Katalog i Akcije Pogledajte novi Sinsay BiH katalog i akcije, sve na jednom mjestu. Sinsay OUTLET, Online Sinsay ponuda sinsay porijeklosinsay online bosna i hercegovinasinsay bihsinsay bih sarajevosinsay

Pregledaj katalog >>

Najnoviji katalozi:

SINSAY BiH

Sinsay BiH je popularni modni retailer sa sjedištem u Poljskoj koji nudi odličnu modu po odličnim cijenama. Multinacionalna kompanija za maloprodaju odjeće stvara modu za cijelu porodicu.

 

Sinsay proizvodi odjeću, dodatke, cipele, kupaće kostime i donje rublje. Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi LLP S.A. posjeduje Sinsay i druge popularne brendove kao što su Reserved, House, Cropp i Mohito.

 

Sinsay prati najnovije modne trendove za žene, muškarce i djecu. Nudi klasične siluete s autentičnim inspiracijama sa modnih revija i novim i jedinstvenim modnim ponudama influencera.

 

Sinsay radi na održivoj modi i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. Vjeruje da je održivi razvoj moguć i osjeća se odgovornim za buduće generacije.

 

Trgovac odjećom nudi održivu kolekciju napravljenu od organskih ili recikliranih materijala pod nazivom “Eco aware”. Njegov krajnji cilj je da napravi razliku u načinu rada fabrika.

 

Kategorija: Odjeća, aksesoari, obuća, torbe

 

Za: Žene, muškarce, djecu

 

Tip: Osnove, traper, haljine, trikotaža, donje rublje, salonke, kupaći kostimi, aktivna odjeća, vanjska odjeća, trudničko, štikle, ravne, sandale, patike

 

Stil: Casual

 

Kvalitet: nizak

 

Veličine: XS-XL, 2-14 (SAD), 4-16 (UK), 34-44 (EU), 4-16 (AU)

 

Tkanine: pamuk, lan, konoplja, ramija, juta, liocel, modal, viskoza, kupro, acetat, poliester, najlon, spandeks, polietilen, polipropilen, akril, neopren, koža, vuna, svila, paperje

 

100% organski: Ne

 

Reciklaža: Da

 

Zemlje proizvođača: Bangladeš, Kambodža, Kina, Indija, Mjanmar, Pakistan, Poljska, Turska

 

Certifikati: GOTS, OCS, GRS, RCS, FSC

 

 

SINSAY BiH Prakse održivosti

 

Sinsay poduzima široke mjere kako bi smanjio svoj utjecaj na okoliš. Želi stvoriti prekrasnu, bezvremensku modu sa strategijom održivog razvoja i ekološkom kolekcijom odjeće.

 

Sinsay se udružuje s proizvođačima tekstila koji ispunjavaju standarde za smanjenje korištenja prirodnih resursa u procesu proizvodnje. Također stvara kolekcije napravljene od održivijih materijala.

 

Sinsay radi na tome da bude društveno odgovorniji i učini kompaniju još održivijom. Međutim, najveći dio njegovog poslovanja i dalje je štetan za okoliš.

 

Sinsay koristi samo vrlo mali udio organskih materijala kao što su organski pamuk i konoplja, ili reciklirane materijale kao što su reciklirani pamuk, reciklirani poliester i regenerirani najlon.

 

Samo nekoliko njegovih kolekcija posvećeno je održivoj modi. Većina tkanina koje koristi su ili prirodne bez relevantnih certifikata, kao što su konvencionalni pamuk ili lan, ili sintetička vlakna na bazi nafte kao što su poliester, najlon, akril i još mnogo toga.

 

Sinsay također koristi malu količinu polusintetičkih vlakana ili regeneriranih celuloznih tkanina kao što su Tencel lyocell, modal, acetat, viskoza i kupro.

 

Tencel je ekološki prihvatljivo vlakno napravljeno od drvne pulpe iz certificiranih održivih šuma. Ali samo vrlo mali dio materijala koje koristi Sinsay je ekološki prihvatljiv i održiv.

 

Sinsay je proizvodio manje od 10% svoje odjeće u susjednim zemljama i više od 90% u Aziji. Radi zajedno sa pažljivo odabranim proizvođačima u Aziji i Evropi.

Sinsay ima kodeks ponašanja koji se primjenjuje na sve svoje dobavljače i podizvođače na osnovu propisa koje je postavila Međunarodna organizacija rada (ILO).

 

Sinsay ocjenjuje usklađenost sa svojim Kodeksom ponašanja provodeći revizije koje se fokusiraju na zdravlje i sigurnost na radu, uslove rada i ljudska prava u proizvodnim pogonima svojih dobavljača.

 

Sinsay ne koristi nikakvu egzotičnu životinjsku kožu, dlaku, krzno ili angoru. Ali koristi kožu, vunu, svilu i perje za proizvodnju mnogih odjevnih komada.

 

SINSAY BiH Ciljevi održivosti

 

Sinsay je posvećen smanjenju uticaja na životnu sredinu. 50% njegove odjeće bit će ekološki prihvatljivije i proizvedeno u skladu sa standardima Eco-Aware kolekcije do 2025.

 

Sinsay će raditi s dobavljačima u proizvodnji kako bi do 2025. godine postigao nulto ispuštanje opasnih hemikalija u proizvodnji svojih proizvoda.

 

Sinsay planira smanjiti svoje emisije stakleničkih plinova za 15% u svom opsegu 1 i 2 do 2025. u odnosu na nivoe iz 2019. godine.

 

Sva njegova ambalaža napravljena od plastike moći će se višekratno koristiti, reciklirati ili kompostirati do 2025. godine. Radi ka ekonomiji plastike zatvorene petlje.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Izbpr trgovine katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Sinsay BiH katalozi, Sinsay BiH ONLINE ponude i akcije, Sinsay BiH Outlet ponude, Sinsay BiH super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u Sinsay BiH trgovinama.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od Sinsay BiH , ćemo postaviti na sajt.