RODA Katalog

roda katalog
roda katalog akcija
roda katalog tehnika
roda akcija katalog
roda idea katalog
katalog roda
roda katalog bazeni
рода каталог
roda katalog online
roda novi katalog
katalog roda mega market
roda katalog akcija novi sad
roda katalog auto gume
roda katalog bela tehnika
roda leskovac akcija katalog
roda centar katalog
roda katalog akcija bela tehnika
roda katalog back to school
roda katalog zimnica

PRATITE I NAJNOVIJE RODA KATALOGE

Najnovije:

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

RODA KATALOG

RODA marketi, tamo gdje je porodica, posluju u dva formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Kao što i samo ime asocira, asortiman ovih marketa sa razlikuje u obimnosti, ali svakako su i jedan i drugi format prepoznati kao mesta omiljene kupovine.

 

RODA MARKET

Fokusirani na domaće proizvođače imaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama, te predstavljaju mesto prave velike I porodične kupovine. RODA je tamo gde je porodica, a možete je pronaći širom Srbije.

 

MEGA RODA

RODA megamarket prostire se na velikoj prodajnoj površini, savremeno opremljen, komforan prostor učiniće svaku kupovinu prijatnom i pružiće brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Osim što su ovi megamarketi fokusirani na dobar provod cele porodice, nude bogat i sadržajan asortiman proizvoda sa više od 80000 artikala u ponudi. Politika povoljnih cena i najšira ponuda proizvoda domaćih proizvođača svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

 

RODA NOVI KATALOG

Kako i dolikuje samim objektima, RODA marketi u ponudi imaju sjajne kataloge sa akcijskim cenama. RODA katalog online možete redovno pratiti na ekatalozi.com. Svaki katalog RODA donosi posebnu ponudu, pa tako ima: redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika u vidu kataloga – GORENJE mali kućni aparati, zatim RODA katalog nedeljna ponuda, RODA MEGA nedeljna ponuda, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i sl.

 

Svaki RODA katalog akcija donosi fenomenalne ponude, sa super sniženjima.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

RODA katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: RODA katalog

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u RODA Marketima.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od RODA kataloga, ćemo postaviti na sajt.