ROBOT Katalog Praznična akcija 18.12.2020. - 03.01.2021.

Stigao nam je novi Robot akcijski katalog koji u ponudi ima veliki izbor poklon setova, rasvjetnih tijela, sanitarije (slavine već od 11,95 KM), bijela tehnika, grijna tijela, odlična sniženja televizora i sitnih kućanskih aparata,kao i razne male kućne potrebštine. U katalogu se mogu pronaći u Super ponude namještaja, ali i kutak za djecu, sa velikim izborom igračaka na sniženju. Prehrambeni proizvodi, kao i proizvodi za čišćenje zauzimaju veći dio novog Robot kataloga.

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

NAJNOVIJI ROBOT KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI - PREHRANA:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

ROBOT katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: ROBOT katalog, ROBOT vikend akcije, ROBOT katalog akcije za početak sedmice, ROBOT super ponuda, ROBOT akcija i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u ROBOTU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od ROBOTA, ćemo postaviti na sajt.