NAMEX Vikend akcija - Najnoviji katalozi i akcije

NAMEX VIKEND AKCIJA – NAMEX VIKEND KATALOG -NAMEX VIKEND PONUDA
NAMEX vikend akcija traje 4 dana, od četvrtka do nedjelje. Donosi nam uvijek fantastične popuste koji dosežu i do 60%! NAMEX vikend akcija donosi nam katalog sniženja većinski na prehrambenim proizvodima, ali uvijek nas obraduju sa nekoliko artikala hemije.

Fantastična NAMEX vikend akcijska ponuda donosi nam snižene cijene na 40-ak artikala. Svaka NAMEX vikend ponuda donosi nam akcijske cijene odabranog voća i povrća, svježeg mesa, mliječnog asortimana, mesnih preradjevina, konzerviranog asoritmana.

Kafa i ostali bezalkoholni i alkoholni napitci su neizostavan dio NAMEX vikend akcije!
Savjetujemo vam da uvijek pogledate NAMEX vikend akciju, jer skoro svaki katalog sadrži sniženje deterdženta za veš/sudje, omekšivača za veš.

Sitnice uvijek potrebne poput gela za tuširanje, losiona za tijelo, brijača, sapuna za lice takodjer možete nać u NAMEX vikend katalogu!

Asortiman za bebe- pelene, vlažne maramice jako često možemo naći u sklopu NAMEX vikend akcije.

Po sniženim, akcijskim cijenama NAMEX nas uvijek obraduje na zadnjoj stranici NAMEX vikend ponude, koja je većinski rezervsana za sezonski asortiman, poput baštenskih stolica i stolova, majica po super cijenama, posudja za toplje ljetne dane, sušila za veš..

PRATITE I NAJNOVIJE NAMEX VIKEND AKCIJE

Najnovije:

BINGO AKCIJA Super ponuda – Najveći trgovački lanac u BiH

Najnoviji katalozi:

NAMEX VIKEND AKCIJE

Odličnu ponudu svaki vikend možete da pronađete u katalogu Namex vikend akcije.

Marketi Namex potrudili su se da u svakoj vikend akciji nađete veliki broj kvalitetnih proizvoda koji su na raznim akcijama i koji su po sniženim cijenama svaki vikend.

Zato napravite svoj spisak za kupnju i sačekajke katalog Namex vikend akcija i pronađite proizvode koji su vam potrebno, a koji su sniženi.

Ukoliko vam treba svježe meso, kvalitetno voće i povrće, piće ili bilo koji drugi proizvod, obavezno prelistajte Namex katalog i sigurno je da ćete pronaći ono što vam je potrebno.

Svaku Namex vikend akciju krasi veoma raznolika ponuda kvalitetnih proizvoda, a čije je cijena ovaj market prilagodio za sve svoje kupce.  Takođe, Namex marketi su ponosni i na svoju vlastitu proizvodnju.

Svaki vikend u Namexu će vas dočekiti brojni proizvodi na akciji.

 

NAMEX PONUDA DELIKATESA

Ukoliko su vam potrebni suhomesnati proizvodi, svakako prelistaje Namex kataloge jer su svaki vikend na akciji.

Namex marketi su se potrudili da se svaki vikend na akciji nađe veoma bogata ponuda suhomesnati proizvoda. Tako da u katalogu možete uvijek pronaći raznovrsnu ponudu salama, čajnih kobasica, pašteta, pršuta i drugih proizvoda.

Uz ponudu delikatesa, tu je i uvijek i akcija na razne vrste sireva za svačiji ukus.

Kada je riječ o mliječnim proizvodima, svaki vikend u Namex katalogu možete u ponudi pronaći mllijeka, jogurte, pavlaku i druge mliječne proizvode.

 

NAMEX PONUDA ZA DORUČAK

U Namex vikend akciji se uvijek nalazi i zanimljiva ponuda za doručak, a i ova ponuda je uvijek na akciji.

Ako želite za doručak pahuljice, ili neku vrstu slatkog namaza, ili ste više za slani doručak u Namex katalogu možete pronaći sve za vaš ukus.

U katalogu možete pronaći razne vrste slatkih namaza, paštete, razne vrste pahuljica, margarine i druge proizvode sa kojima volite početi dan.

 

NAMEX PONUDA SLATKIŠA I GRICKALICA

U Namexu na akciji uvijek možete pronaći veliki izbor slaktiša. U svakom katalogu na akciji ili sniženju možete pronaći razne vrste čokolada, keksa, bomboma i drugih proizvoda. Takođe, u ponudi se često nalaze i sladoledi.

Ponuda je uvijek bogata sa najtraženijim proizvodima u Namex marketima.

Ukoliko umjesto užine volite pojesti kikiriki ili bademe, ili uživate u grickalicama dok gledate sport ili neki film, onda ćete biti oduševljeni i ponudom grickalica u Namex katalogu.

 

NAMEX PONUDA PIĆA

Svaki Namex katalog bogat je i ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Svaki vikend na akciji možete pronaći razne vrste piva, ali i drugih alkoholnih pića.

Osim toga, na akciji su veoma često gazirani i negazirani sokovi, prirodne i gazirane vode, kao i energetska pića.

Ukoliko ste ljubitelj vina onda ćete biti zadovoljni i vinskom kartom koje nude Namex marketi. U katologu možete pronaći veliku ponudu bijelih, crnih i roze vina, koja su ovaj vikend na sniženjima.

 

NAMEX TEHNIKA

U Namex vikend akciji možete pronaći i tehniku koja je potrebna za vaš dom.

Na akciji se često nalaze mikseri, usisači, mikrovalne pećnice i sokovnici.

Ovi uređaji su veoma kvalitetni i na sve dobijate pismenu garanciju.

 

NAMEX HIGIJENA

Kvalitetnu ponudu preparata za higijenu možete pronaći u svakom Namex katalogu.

Pa tako ako je vrijeme za nove sapune, šampone, gelove za tuširanje i paste za zube, obavezno prelistajte Namex vikend akciju i pogledajte koji proizvodi su sada sniženi.

Pored toga, u katalogu možete pronaći i širok spektar deterdženata za veš i suđe, omekšivače za veš kao i druge proizvode koji su potrebni da bi vaše kupatilo i dom bilistalo od čistoće.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

NAMEX katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: NAMEX katalozi, NAMEX vikend akcije, NAMEX katalog akcije za početak sedmice, BNAMEX super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u NAMEXu.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od  NAMEXA, ćemo postaviti na sajt.