MEGA MAXI katalog

MEGA MAXI Srbija,  MEGA maxi katalog dvonedeljna
MEGA maxi katalog 50 posto
MEGA maxi katalog online
MEGA maxi katalog pcelica
MEGA maxi katalog kuda u kupovinu
MEGA maxi katalog vikend akcija
MEGA maxi katalog e ponuda
MEGA maxi katalog lisica
MEGA maxi katalog meso
MEGA maxi katalog
MEGA maxi katalog nedeljna akcija
MEGA maxi katalog dvonedeljna akcija
MEGA tempo maxi katalog
MEGA super maxi katalog
MEGA novi maxi katalog
MEGA maxi online katalog
MEGA maxi srbija katalog
MEGA maxi pcelica katalog
MEGA maxi diskont katalog
MEGA maxi akcije katalog
MEGA maxi tempo katalog
MEGA maxi nedeljni katalog
MEGA maxi nova katalog

PRATITE I NAJNOVIJE MEGA MAXI KATALOGE

Najnovije:

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

MEGA MAXI KATALOG

Od dolaska u Srbiju kompanija Delez konstantno radi na unapređenju i razvoju, tako je uspešno i opstala najveći trgovački lanac u Srbiji, koji posluje kroz brendove MAXI, MEGA MAXI, TEMPO i SHOP &GO.

MEGA MAXI SUPERMARKET

MEGA MAXI supermarketi prepoznati su kao omiljeno mesto kupovine širokog asortimana i visokog kvaliteta svežih proizvoda (voće, povrće, pekara, mesara). Izdvajaju se po odličnim cenama, te super promocijama, simbolično prikazanih krom MAXI pčelicu – slatkog vodiča koji pomaže pri pametnoj kupovini.

 

NOVI MEGA MAXI katalog

MEGA MAXI je hipermarket inovativnog i širokog asortimana, potpuno prilagođen modernom kupcu. U MAXI hipermarketu možete pronaći sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva po TEMPO cenama, a karakteriše ga komšijska usluga, mesto u kom se osećate kao na svome. Ove radnje dodatno su prilagođene osobama sa invaliditetom.

TEMPO

TEMPO hipermarketi – omiljeno mesto porodične kupovine zbog najšireg asortimana proizvoda i niskih cena. Pored toga što u TEMPO objektima možete pronaći sve što vam treba na jednom mestu, odlične promocije i fokus na sezonama je ono što TEMPO razlikuje od drugih sličnih objekata.

SHOP & GO

SHOP & GO su osmišljene kao moderne komšijske trgovine namenjene svakodnevnoj kupovini, kao i brzim kupovinama u pokretu. SHOP & GO prodavnice svakodnevno imaju odličan izbor svežeg voža i povrća, ali i ostale namirnice. Karakterišu ih brza kupovina na kasi, ljubazno osoblje i ugodan ambijent.

MEGA MAXI KATALOG 

MEGA MAXI katalog, tačnije MEGA MAXI katalozi podrazumevaju redovno dva kataloga: MEGA MAXI nedeljni katalog i MEGA MAXI dvonedeljni katalog. Svaki MEGA MAXI novi katalog donosi odličnu ponudu prehrambenih artikala, svežih namirnica, kozmetike i hemije. MEGA MAXI online katalog možete pratiti redovno na ekatalozi.com.

MEGA MAXI katalog akcija u ponudi ima akcijska sniženja i preko -60%.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

MEGA MAXI katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće:MEGA  MAXI katalog

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u MEGA MAXIju.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od MEGA MAXIja, ćemo postaviti na sajt.