MAXI Dvonedeljna akcija

maxi dvonedeljna akcija nozevi
maxi dvonedeljna akcija meso
maxi dvonedeljna akcija peskiri
maxi dvonedeljna akcija prasak za ves
maxi dvonedeljna akcija 50 popusta
maxi dvonedeljna akcija sladoled
maxi dvonedeljna akcija dvonedeljna
maxi dvonedeljna akcija lisica
maxi dvonedeljna akcija piletina
mega maxi dvonedeljna akcija
mega maxi dvonedeljna akcija nedeljna
torte maxi dvonedeljna akcija
ariel maxi dvonedeljna akcija
mega maxi dvonedeljna akcija televizori
maxi dvonedeljna akcija
maxi dvonedeljna akcija
maxi dvonedeljna nozevi akcija
maxi dvonedeljna pcelica akcija
maxima dvonedeljna dormeo akcija
maxi dvonedeljna sladoled akcija
maxi dvonedeljna persil akcija
maxi katalog vikend akcija

PRATITE I NAJNOVIJE MAXI DVONEDELJNE AKCIJE

Najnovije:

MAXI Dvonedeljna akcija

Od dolaska u Srbiju kompanija Delez konstantno radi na unapređenju i razvoju, tako je uspešno i opstala najveći trgovački lanac u Srbiji, koji posluje kroz brendove MAXI, MEGA MAXI, TEMPO i SHOP &GO.

U svakom novom katalogu Maxi dvonedeljna akcija možete pronaći odličnu ponudu raznovrsnih proizvoda koji se nalaze na akciji ili sniženjima.

Reč je o velikom broju proizvoda, a koji se u ovom katalogu nalaze po odličnim cenama. Šta god da ste odlučili kupiti, ili šta god vam trebalo u ovom katalogu ćete sve to pronaći na jednom mestu, a pri tom ćete uštediti i novac.

Zbog toga, nemojte gubiti vreme nego odmah pregledajte Maxi dvonedeljnu akciji i izaberite proizvode koje ste planirali kupiti.

Maxi dvonedeljna akcija katalog će vam pomoći da uštedite vaše vreme zato što ćete tu naći proizvode koji su na akciji sa svim njihovim karakteristikama, a osim toga biće vam jasno da nigde te proizvode nećete moći naći po povoljnim cenama.

Maxi dvonedeljna akcija hrana

U katalogu Maxi dvonedeljna akcija možete pronaći širok asortiman prehrambenih proizvoda po odličnim cenama. Na akciji u svakom broju možete pronaći suhomesnate proizvode, hranu u konzervu, ali i odličnu ponudu sireva i raznih namaza.

U katalogu Maxi dvonedeljna akcija se uvek nalaze proizvodi od najpoznatijih proizvođača, a njihova cena je prilagođena kupcima.

Maxi dvonedeljna akcija piće

U svakom novom katalogu Maxi dvonedeljna akcija nalazi se odlična ponuda pića, a čije su cena na akcijama ili sniženjima.

Pa tako na jednom mestu možete pronaći gazirani i negazirane sokove, domaće sokove, kao i raznoliku ponudu energetskih napitaka.

Takođe, u katalogu možete pronaći i odličnu ponudu piva. U svakom katalogu na akciji se nalaze domaća i inostrana piva, a koja su uvek na sniženjima i akcijama. U katalogu se ističe i odlična ponuda alkoholnih pića i veoma raznovrsna vinska karta. Treba istaći i da u svakom novom katalogu se nalazi i kvalitetna i raznovrsna ponuda kafa.

Maxi dvonedeljna akcija sredstva za higijenu

Kada prelistate katalog Maxi dvonedeljna akcija u njemu ćete pronaći i ponudu proizvoda za higijenu. Bilo da vam treba nova četkica za zube ili pasta, ili ste se ipak odlučili za kupovinu sapuna i šampona, sve to možete pronaći u ovom katalogu po odličnim cenama.

U Maxi dvonedeljna akcija katalogu možete naći i one proizvode koji su potrebni za vašu bebu, od pelena, vlažnih maramica do drugih sredstava za higijenu.

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

MAXI SUPERMARKET

MAXI supermarketi prepoznati su kao omiljeno mesto kupovine širokog asortimana i visokog kvaliteta svežih proizvoda (voće, povrće, pekara, mesara). Izdvajaju se po odličnim cenama, te super promocijama, simbolično prikazanih krom MAXI pčelicu – slatkog vodiča koji pomaže pri pametnoj kupovini.

NOVA MAXI Nedeljna akcija

MEGA MAXI je hipermarket inovativnog i širokog asortimana, potpuno prilagođen modernom kupcu. U MAXI hipermarketu možete pronaći sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva po TEMPO cenama, a karakteriše ga komšijska usluga, mesto u kom se osećate kao na svome. Ove radnje dodatno su prilagođene osobama sa invaliditetom.

TEMPO

TEMPO hipermarketi – omiljeno mesto porodične kupovine zbog najšireg asortimana proizvoda i niskih cena. Pored toga što u TEMPO objektima možete pronaći sve što vam treba na jednom mestu, odlične promocije i fokus na sezonama je ono što TEMPO razlikuje od drugih sličnih objekata.

SHOP & GO

SHOP & GO su osmišljene kao moderne komšijske trgovine namenjene svakodnevnoj kupovini, kao i brzim kupovinama u pokretu. SHOP & GO prodavnice svakodnevno imaju odličan izbor svežeg voža i povrća, ali i ostale namirnice. Karakterišu ih brza kupovina na kasi, ljubazno osoblje i ugodan ambijent.

MEGA MAXI Dvonedeljna Akcija 

MEGA MAXI dvonedeljna akcija, tačnije MEGA MAXI dvonedeljne akcije podrazumevaju redovno dve akcije: MEGA MAXI nedeljna akcija i MEGA MAXI dvonedeljna akcija. Svaki MEGA MAXI novi katalog donosi odličnu ponudu prehrambenih artikala, svežih namirnica, kozmetike i hemije. MEGA MAXI online katalog možete pratiti redovno na ekatalozi.com.

MEGA MAXI  dvonedeljna akcija u ponudi ima akcijska sniženja i preko -60%.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

MEGA MAXI dvonedeljne akcije se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće:MEGA  MAXI dvonedeljne akcije

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u MEGA MAXIju.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od MEGA MAXIja, ćemo postaviti na sajt.