LIDL katalog ▷ NAJNOVIJE akcije i katalozi【SNIŽENJA】SRBIJA

PRATITE I NAJNOVIJE LIDL KATALOGE

Najnovije:

LIDL KATALOG

Kao deo Švarc grupe sa sedištem u Nemačkoj, Lidl je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca marketa u Evropi i šire.

Lidl Srbija garantuje kvalitet po povoljnim cenama. Ističu da su fokusirani na postavljanju dobrih osnova i da su uvek tu za svoje kupce.

U Lidl Srbija kažu da garantuju najbolji odnos cena i kvalitete i da veoma pažljivo biraju asortiman. Potrošači mogu biti sigurno da  njihovi proizvodi uvek ispunjavaju poznati Lidl kvalitet i svežinu. Njihova krlitaca kaže „Jednostavno. Bolje. Povoljnije“, a to znači da u prvi plan stavljaju potrebe kupaca.

Da bi uvek znali šta se ovaj put nalazi na akciji najbolje je da prelistate Lidl katalog i tu nađete proizvode koji su vam potrebni.

Lidl akcijski katalog vam uvek donosi odlučnu ponud i sigurno ćete naći sve ono što ste planirali kupiti.

Takođe u Lidlu možete pronaći i kataloge koji su prilagođeni periodu u kojem izlaze, pa tako imate katalogu za školu, za leto ili za praznike.

U Lidl katalogu Srbija će te videti da su tu uvek najpovoljnije cene.

LIDL KATALOG NAJNOVIJE

Svaki Lidl katalog krasi odlična ponuda raznih proizvoda koji su u najnovijem broju na akciji. Na vama je samo da pripremite spisak za kupovinu i da odvojite malo vremena da prelistate Lidl katalog najnovije.

U njemu ćete sigurno pronaći sve što ste planirali kupovati, ali ono što je najbitnije radi se veoma kvalitetnim i uvek svežem proizvodima.

Takođe, ono što se posebno ističe u Lidl katalogu jeste to što su brojni proizvodi redovno na akcijiama i sniženjima i za vas će predstavljati najpovljniju kupovinu.

U ponudi se uvek nalaze prehrambeni proizvodi, voće i povrće, razna pića, ponuda iz mesnice, sredstva za ličnu higijenu i brojni drugi proizvodi.

U Lidl katalogu na akcijama se uvek nalaze i proizvodi koji su vam trenutno najpotrebniji.

Bilo da posećujete markete Lidl Beograd ili Lidl Subotica, ako prelistate Lidl katalog najnovije uvek možete pronaći sve ono što ste planirali ovaj put da kupite.

Svake nove sedmice izlazi novi Lidl online katalog u kojem se brojni asortiman nalazi na akciji ili po sniženim cenama.

Nije bitno da li ste ove sedmice odlučili za nabavku mesa, suhomesnati ili pekarskih proizvoda, ili ste za kupovinu svežeg voća ili povrća, sve to možete pronaći u Lidl katalog akcija. Ono što je najbitniji svi proizvodi koje pronađete u katalogu Lidl Srbija su sveži i kvalitetni i po veoma pristupačnim cenama.

Zato nemojte gubiti vreme i prelistajte novi akcijski Lidl katalog.

LIDL AKCIJA KATALOG

Ako se odlučite da prelistate nov Lidl akcija katalog naćete odličnu ponudu prehrambreni i nebrahmbeni proizvoda po odličnim cenama.

Na vama je samo da sastavite vaš spisak za kupnju i da ispred sebe stavite Lidl katalog Srbija u kojem sigurno možete naći sve što je potrebno za vaš dom.

Prednost Lidl akcija kataloga je to što su skoro svi proizvodi po veoma povoljnim cenama i nalaze se na raznim akcijama ili sniženjima.

Ukoliko vam treba meso, delikatesi, proizvodi za ličnu higiju ili sredstva za održavanje vašeg doma, sve to ćete naći akcijskom Lidl katalogu.

Nije bitno da li listate Lidl katalog Subotica ili Lidl katalog Novi Sad, sigurno ćete naći proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

LIDL NOVI KATALOG

Svake  sedmice možete prelistati Lidl novi katalog i pronaći šta su ovaj put spremili za vas. U svakom novom Lidl katalogu brojni proizvodi se nalaze na akcijima i ponuda je prilagođena za sve kupce.

Lidl katalog uvek je pun najpopularnijih i najpotrebnijih proizvoda, a koji su samo za vas stavljeni na akciju ili na sniženje.

Ukoliko preslistate novi Lidl katalog možete pronaći sve proizvode koji su potrebni za kuću, a ostaćete iznenađeni po kojim cenama ćete kupiti sve te artikle.

Nije bitno da li ste otišli u Lidl Novi Sad ili Lidl Beograd, ili ste se odlučili da prelistate Lidl novi katalog bićete oduševljeni ponudom koja je spremljena samo za vas.

LIDL ONLINE KATALOG

U svako doba dana na internetu možete pronaći online katalog i tako pogledati najnoviju Lidl ponudu. U Lidl online katalogu uvek se nalazi  najnovija ponuda svih proizvoda koji su ovu sedmicu na akcijama ili sniženjima. Iskustvo nam pokazuje da su najtraženiji i najočekivaniji LIDL katalozi, tačnije LIDL akcija od ponedeljka i LIDL akcija četvrtkom.

Da bi ponuda bila zadovoljavajuća u online Lidl katalogu se nalaze brojni proizvodi koji su trenutno potrebni svakom domaćinstvu.

Zato bilo kada posetite sajt Lidl RS i pronađite Lild online katalog u kojem se nalazi sve što jedan dom treba. Bilo da se odlučite za hranu, piće, hemiju za čišćenje ili neki drugi proizvod sve to možete pronaći u Lidl online katalogu.

LIDL SRBIJA KATALOG

Lidl Srbija katalog je jedan od najboljih kataloga u kojem se nalaze razni proizvodi koji su potrebni jednom domaćinstvu. Prednost Lidl Srbija kataloga je u tome što tu možete pronaći jako veliku ponudu raznih prizvoda, a koje posebno krase odlične cene.

U RS Lidl katalogu u svakom novom broju nalazi se ogroman broj proizvoda koji je ovaj put na akciji ili sniženjima.

Takođe, velika prednost Lidl kataloga je što ne morate otići u Lidl Beograd ili Lidl Novi Sad da vidite šta je na snjiženju, nego je dovoljno da prelistate katalog i odaberete proizvode koji su ovaj put stavljeni na akcije samo zbog vas.

Zbog toga, odmah prelistajte Lidl katalog i sigurno ćete pronaći ono što ste planirai za kupovinu.

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

LIDL katalog Srbija izlazi redovno svake sedmice, te svaka LIDL akcija biće odmah dostupna na ekatalozi.com. LIDL novi katalog izlazi četvtkom/ponedeljkom i donosi sjajne akcijske ponude. Svaki LIDL katalog ima LIDL Top izbor – najtraženiji artikli po super povoljnim cenama (iskoristite 7 dana top ponude kako biste svoje omiljene proizvode nabavili povoljnije nego inače). LIDL katalog akcija u ponudi ima i super sveže proizvode iz asortimana prehrane i neprehrane, a tu je i LIDL Plus. LIDL Plus je digitalna kartica lojalnosti, koja donosi različite benefite i pogodnosti svake nedelje. Skenirajte karticu na kasi prilikom svake kupovine i uživajte u raznim pogodnostima i uštedama.

Katalog LIDL sprema redovno i LIDL nedelju brendova, na ovim stranicama LIDL katalog Srbija donosi fenomenalnu ponudu domaćih brendova po super sniženim cenama.

SAM SVOJ MAJSTOR

Svi koji svojom rukom vole nešto da urade ili naprave znaju i cene LIDL ponudu alata. LIDL katalog alati i hit nedelje zadovoljiće sve majstorluke i njihove majstore.

Da je LIDL mesto najbolje kupovine puno je pokazatelja, a svaki novi LIDL katalog u ponudi ima artikle sa odela tekstila, odeću, obuću, donji veš po super povoljnim cenama, kućni ljubimci nisu zaobiđeni, tako da će vam se dopasti i sjajna ponuda za njih.

Iz programa tekstila vaš ugodan odmor omogućiće i sjajne posteljine, plahte, jastuci, kao i drugi dodaci za odmaranje.

LIDL katalog je mislio na sve, pa su tu i akcijske cene za LIDL tehnika, LIDL malikućanski aparati, LIDL akcija posuđa, jednom rečju sve za dom.

LIDL SUPER KVALITET

Ozbiljno i posvećeno, LIDL uprava se brine o svežini svojih proizvoda i kvalitetu. Bez kompromisa. LIDL se na prvom mestu brine o životnoj sredini i lokalnim zajednicama u kojima se nalazimo, svojim zaposlenim, njihovom zadovoljstvu, znanju i stručnosti, a kroz sve navedeno najviše se brinu upravo o svojim kupcima, zbog toga pored akcenta na sveže i domaće u LIDL objektima možete pronaći i super kvalitetne brendove iz evropskih zemalja.

LIDL KATALOG ONLINE

Budite među prvima koji će saznati šta u ponudi ima LIDL katalog najnoviji na ekatalozi.com. 

LIDLOVA MESNICA

U svakom Lidlovom katalogu naćete odličnu ponudu iz Lidl mesnice.

Ovu ponudu krasi veoma kvalitetno i provereno meso, pa nije bitno što ste odlučili danas da pravite za ručak. U ponudu Lidlove mesnice uvek možete pronaći sveže pile ili pileće belo meso, tu je uvek veoma kvalitetetna junetina ili svinjetina. Takođe, u ponudi možete pronaći i odlično meso za roštilj.

Osim toga, tu je i meso koje je već spremno za gulaše ili faširano meso.

Tu se nalazi i raznovrsna ponuda i za ljubitelje morskih plodova, jer će uvek u Lidlovoj mesnici naći odgovarajuću svežu ribu po veoma pristupačnim cenama.

LIDLOVA PEKARA

Ako ste ljubitelj pekarskih proizvoda, onda nemojte gubiti vreme i obavezno što pre prelistajte Lidlov kataog. Pronaćete savršene pekarske proizvode iz Lidlove pekare.

Bilo da želite domaći hleb, lepinju ili kiflu na pravom ste mestu.

Osim toga, u ponudi se nalaze i razne pite, sendviči i veoma ukusne pice i peciva. Samo jednom ako probate proizvode iz Lidlove pekare, sigurno ćete jedva čekati da dođete ponovo u nabavku.

LIDL SUHOMESNATI PROIZVODI

Ako su vam potrebni suhomesnati proizvodi onda je pravo vreme da prelistate Lidl katalog i pogledati ponudu. U svakom broju nalazi se veoma raznolika ponuda suhomesnatih proizvoda. U katalogu uvek možete pronaći kvalitetnu ponudu čajnih kobasica raznih proizvađača, salama, šunke ili drugih proizvoda.

Tu je i ponuda kobasica, hrenovki, a tu su i svi oni proizvodi sa kojima ćete napuniti svoj frižider, kao što je i razna ponuda sireva.

LIDL PONUDA PIĆA

Ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića krasi svaki Lidl katalog. U svakom novom katalogu možete pronaći gazirane i prirodne sokove, kao i energetska pića koja se ovaj put nalaze na akcijama i sniženjima.

Pored sokova, uvek možete pronaći i veoma kvalitetnu ponudu raznih vrsta piva. U Lidl katalogu se na sniženjima veoma često mogu pronaći neke od najpopularnijih piva.

Tu je uvek i bogata ponuda žestokoih alkoholnih pića, kao i veoma kvlitetna vinska karta.

Pa ukoliko organizujete proslave, ili samo želite da se osvežite prelistajte katalog i pogledatje šta su ovaj put u Lidlu pripremili za vas.

LIDL PONUDA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Da bi vaša kuća zasijala u punom sjaju potrebna su vam kvalitetna sredstva za čišćenje, a upravo tavke proizvode možete pronaći u svakom Lidl katalogu.

Tu se nalaze proizvodi za održavanje vašeg kupatila i parketa, kao i raznovrsna ponuda deterdženata i omekšivača za veš.

Pored toga, ako prelistate Lidl katalog pronaćete i raznovrsnu ponudu  deterženata i za suđe, kao i brojne druge proizvode koje su potrebne za uređenje vaše kuće.

LIDL PONUDA ODEĆE

U Lidl katalogu uvek možete pronaći i veoma zanimljivu ponudu odeće za vas. U ponudi se uvek nalazi donji veš za muškarce i žene, kao i razni komadi odeće za sve. Takođe, na akcijama i sniženjima možete pronaći i kvalitetnu odeću za vašu decu.

LIDL PONUDA SUĐA

Ako su vam potrebne nove čaše ili tanjiri, ili je ipak vreme za novu tavu, onda obavezno prelistatje Lidl katalog RS.

Tu možete pronaći čaše za razne prilike, te tanjire, escajg i sve što ide uz njih.

U lidl katalogu se može pronaći i veoma kvalitetna ponuda tava, šerpi i lonaca koji su potrebni u svakoj kuhinji. Svi ovi proizvodi su veoma kvalitetni i dugotrajni, a u Lidl katalogu se veoma često nalaze na akcijama i sniženjima. Ukoliko prelistate Lidl katalog i sami ćete se uveriti u to.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

LIDL katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: LIDL katalog, LIDL akcija

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u LIDLu.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od LIDLa, ćemo postaviti na sajt.