LIDL akcija od ponedeljka ▷ NAJNOVIJE akcije i katalozi【SNIŽENJA】SRBIJA

PRATITE I NAJNOVIJE LIDL AKCIJE OD PONEDELJKA

Najnovije:

LIDL AKCIJA OD PONEDELJKA

Od ponedeljka u LIDLU akcija se ne propušta, redovno svake sedmice pratite najnovija LIDL akcijska sniženja.

LIDL Srbija od prvog trenutka garantuje kvalitet po super povoljnim cenama. Odnosi sa LIDL partnerima garantuju najbolji odnos cene i kvaliteta i pažljivo odabran asortiman. Od 2018. godine LIDL Srbija pruža jedinstveno iskustvo kupovine i proizvode za svakodnevnu upotrebu u više od 60 prodavnica širom Srbije. Ključ uspeha je izgrađen na standardizovanom sistemu prodavnica – ali uvek sa fokusom na odgovorno postupanje prema zaposlenima i okruženju.

Asortiman u LIDL objektima pruža lokalne i organske proizvde, što je svakim danom sve više popularno i traženo, a tu su i izuzetno popularne LIDL akcije. Među najvažnijim Lidlovim brendovima su Pilos, Milbona, Dulano, Cien, Esmara, Livergy, Lupilu itd. 

Svaki ponedeljak prelistajte novi Lidl katalog i pogledajte koji su proizvodi ove sedmice po sjajnim cenama.

Lidl akcija od ponedeljka u svakom novom broju nudi odličnu ponudu raznih artikala po veoma povoljnim cenama. Ako ste ove sedmice planirali kupovati prehrambene ili neprehrambene proizvode, ili vam je ipak potreban novi alat, onda obavezno prelistajte Lidl katalog od ponedeljka i pogledajte šta se u ovom broju nalazi na sniženjima.

Svaku Lidl akciju od ponedeljka krasi veoma bogata ponuda raznovrsnih artikala. U Lidlu se trude da se u svakom novom katalogu nađu proizvodi koji su najpopularniji i najpotrebniji kupcima.

Zbog toga nemojte gubiti vreme i prelistajte Lidl katalog i pogledajte šta se od ovog ponedeljka nalazi na akcijama.

 

LIDL AKCIJA OD PONEDELJKA ALATI

Svaki ponedeljak u Lidl katalogu možete pronaći odličan alat koji se nalazi po veoma povoljnim i odličnim cenama.

Lidl akcija od ponedeljka alati je uvek bogata veoma kvalitetnim i profesionalnim alatom. U Lidl katalogu uvek na akciji možete pronaći odličan alat koji krasi veoma dobar kvalitet, sigurnost i izrazito povoljne cene.

U Lidl akciji od ponedeljka uvek možete po veoma povoljnim cenama izabrati alat, koji se odlično uklapa u svaki stan, ali i u profesionalne radionice. Pa tako i ako ste amater ili ste profesionalac, sigurno ćete na Lidla akciji izabrati alat koji vam je potreban, a koji je po veoma povoljnim cenama.

 

LIDL KATALOG OD PONEDELJKA

U ponedeljak svakako ostavite vremena da prelistate novi Lidl katalog jer vas čeka odlična ponuda raznih proizvoda, po veoma povoljnim i pristupačnim cenama.

Kupovinom proizvoda koje odabarate u Lidl katalogu od ponedeljka, ne samo da ćete kupiti uvek sveže i kvalitetne artikle, nego ćete značajno uštediti i vaš novac.

Zato obavezno pregledajte Lidl katalog od ponedeljka i sigurno ćete biti oduševljeni ponudom koju će te tu pronaći. U svakom Lidl katalogu od ponedeljka se nalazi izuzetno raznolika ponuda brojnih proizvoda.

 

LIDL KATALOG NAJNOVIJE OD PONEDELJKA

Ako se odlučite da prelistate Lidl katalog od ponedeljka tu ćete pronaći najnovije artikle koji se nalaze na akcijama.

Lidl katalog najnovije od ponedeljka donosi u svakom broju brojne proizvode koji se nalaze na akcijama ili sniženjima.

U svakom novom broju Lidl katalogu nalaze se najnoviji proizvodi koji su tu izdvojeni  po povoljnim cenama. Zbog toga, obavezno prelistajte Lidl katalog od ponedeljka i videte koji su najnoviji proizvodi na akciji.

 

LIDL OD PONEDELJKA

Od ponedeljka u svakom novom Lidl katalogu možete pronaći sve one proizvode koji su potrebni za vaš dom, a što je najbitnije dobijate jako kvalitetne proizvode, a po veoma pristupačnim cenama.

Ako ste planirali kupiti meso, voće ili povrće, ili vam je potrebno nešto od proizvoda za održavanje higijene u vašem domu, ne briniti u Lidl katalogu od ponedeljka sve te porizvode možete uvek naći po veoma pristupačnim cenama.

Svaki novi broj se ističe po tome što se u njemu nalaze novi proizvodi koji su na akcijama.

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

LIDL AKCIJA

Bilo da vam je LIDL ova nedelja u planu za kupovinu ili LIDL sledeća nedelja, sve aktuelne ponude možete redovno pratiti na ekatalozi.com. LIDL akcija od ponedeljka donosi tematske i specijalne ponude koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. LIDL akcije se odnose na : LIDL posteljina, LIDL rasvjeta, LIDL alat, LIDL mali kućanski aparati, LIDL prehrana, super sveže, LIDL organski proizvodi I još mnogo toga na jednom mestu po akcijskim cenama.

LIDL AKCIJA SRBIJA – Od ponedeljka

Ponedeljak se po LIDLU poznaje. Jednostavno. Bolje. Povoljnije.

Puno je toga što LIDL trgovine čini posebnijim, ponuda, cene, kvalitet, usluga, sve su to stvari koje se danas podrazumevaju ako za vas neko kaže da ste najbolji u svom poslu, ali tematske nedelje su ono po čemu se LIDL sigurno izdvaja od svih konkurentnih objekata.

 

LIDL PUTOVANJE

LIDL vas svake nedelje vodi u različite krajeve sveta i na taj način nudi poseban doživljaj kroz spoj tradicije i egzotičnih ukusa. Budite brzi, jer proizvodi iz ovog asortimana nisu u stalnoj ponudi i veoma brzo nestaju sa polica.

 

LIDL Super AKCIJA OD Ponedeljka

Kao što smo već spomenuli, LIDL svake sedmice sprema nešto novo za vas, a svakog ponedeljka u LIDLU vas očekuje nova kataloška ponuda sa najboljim LIDL akcijama. LIDL akcija omogućava vam vrhunski kvalitet po najpovoljnijoj ceni.

LIDL akcija ima najbolje ponude jer LIDL obuhvata sve –proizvodnja, nabavka, pakovanje, te pažljivo odabran asortiman i proizvodi na akcijskim sniženjima, tako da nema nepotrebnih rasipanja i troškova. To je LIDL-ov način da vam pokuža koliko im je doista stalo da cene uvek budu najpovoljnije na tržištu. Svakog četvrtka u LIDLU očekujte sjajne ponude koje se ne propuštaju.

 

LIDL SUPER KVALITET

Ozbiljno i posvećeno, LIDL uprava se brine o svežini svojih proizvoda i kvalitetu. Bez kompromisa. LIDL se na prvom mestu brine o životnoj sredini i lokalnim zajednicama u kojima se nalazimo, svojim zaposlenim, njihovom zadovoljstvu, znanju i stručnosti, a kroz sve navedeno najviše se brinu upravo o svojim kupcima, zbog toga pored akcenta na sveže i domaće u LIDL objektima možete pronaći i super kvalitetne brendove iz evropskih zemalja.

 

LIDL KATALOG ONLINE

Budite među prvima koji će saznati šta u ponudi ima LIDL katalog najnoviji na ekatalozi.com. 

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

LIDL katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: LIDL katalog, LIDL akcija

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u LIDLu.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od LIDLa, ćemo postaviti na sajt.