KONZUM vikend akcija BiH

konzum akcija vikend, konzum katalog bih vikend akcija, konzum vikend akcija bih, konzum vikend akcija, vikend akcija konzum, vrijeme ovaj vikend akcija konzum, konzum vikend akcija sarajevo, konzum vikend akcija meso, konzum bih vikend akcija, vikend akcija konzum ba, konzum vikend akcija u bih, konzum akcija vikend bih, konzum vikend akcija katalog, konzum vikend akcija mostar, vikend akcija konzum mostar, konzum vikend akcija mesa, vikend akcija konzum bih, vikend akcija konzum sarajevo, konzum katalog vikend akcija, konzum vikend akcija katalog-bih, konzum vikend akcija banja luka, konzum vikend akcija hrvatska, konzum akcija bih vikend, vikend akcija konzum u bih, katalog konzum vikend akcija, akcija konzum vikend, konzum bih katalog vikend akcija, vikend akcija konzum tuzla, konzum hr vikend akcija, konzum vikend akcija drveni briketi konzum, konzum sarajevo vikend akcija

Nova konzum vikend akcija bih:

Očekuju vas najnoviji konzum katalozi:

NAJNOVIJI KATALOZI:

KONZUM Vikend akcija

Konzum vikend akcija BiH. Novi BiH Konzum katalog sa akcijama i vikend akcijama moći ćete redovno pratiti na našem web sajtu. Pored Konzum kataloga provjerite i ostale kataloge koje smo izdvojili za vas.

Postoje neki veoma jednostavni savjeti kako racionalno trošiti novac i na taj način napuniti frižider, te obezbjediti sve kućne redovne potrebštine. Prehrambene namirnice sve su skuplje i svakodnevno primjećujemo rast u cijenama, tako da je poželjan oprez u trošenju kućnog budžeta. Planiranje kupovine pomoćiće samokontroli, pa je značajno napraviti spisak prije svake kupovine, odnosno popis namirnica. Ovakav način kupovine ograničiće potrošnju novca i vremena, a u tome će najviše pomoći redovno praćenje akcijskih kataloga, koji nude pregršt namirnica, kućnih i ličnih potrebština po sniženim cijenama.KONZUM Vikend akcija BiH odlična je pomoć i u sklapanju liste i planiranju kupovine, a zagarantovano će vašem budžetu donjeti uštedu. Katalog Konzum nije jedina pogodnost koju vam ovaj objekat nudi, tu je i njihova Pika kartica sa kojom možete ostvariti dodatna sniženja, koja je Konzum predstavio u dodatnom akcijskom katalogu. Konzumov ekskluzivni brend K-Plus, sa lakoćom je osvojio stare i nove kupce, a svoje article nudi po pristupačnim cijenama. Stoga nikako ne treba propuštati praćenje Konzum vikend akcija, koje je uz online mogućnosti veoma jednostavno pregledati i redovno pratiti, a svakako će biti od koristi za racionalnu kupovinu i uštedu kućnog budžeta. 

KONZUM vikend akcije štede vaše vrijeme, a ukazaće vam na najvažnije i najpovoljnije cijene.

Po rezultatima istraživanja, ovo je jedna od najpopularninjih trgovina u Hrvatskoj, pa stoga ne čudi podatak što je Konzum HR katalog veoma popularan, sa svojim dolaskom na BiH tržište postaje podjednako popularna trgovina za svakodnevne potrebe potrošača.

Prelistajte poslednju KONZUM vikend akciju, odnosno Konzum kataloge i pronađite vaše omiljene proizvode po povoljnijim cijenama. Redovni Konzum katalog ažurira se na sedmičnom nivou i traje 7 dana. E KATALOZI vam donose Konzum novi katalog direktno u vaš dom, na poslovnu pauzu, dok čekate na ulici druga/drugaricu, gdje god da se nalazite i kad god imate vremena da razgledate nove Konzum akcije i vikend akcije.

Kako sami sebe predstavljaju, Konzum je prodavnica u komšiluku, dovoljno velika da ponudi kvalitetan asortiman po konkurentnim cijenama. Zadovoljstvo kupaca im je na prvom mjesto, a to postižu i zapošljavanjem kvalitetnog, ujedno i stručnog kadra, najboljim asortimanom u regionu i vizijom da postanu prvi izbor kupcima za dnevnu kupovinu u Bosni i Hercegovini, a mi ćemo još dodati i odličnim Konzum vikend akcija sa akcijskim cijenama. Pored redovnog Konzum kataloga, Konzum vam uvijek priređuje i dodatne pogodnosti u vidu Katolog  Vikend akcija (Konzum Super ponuda), Katalog Svježa ponuda, Katalog Stvarajmo zajedno zdrave navike, a tu je i novitet za sve korisnike Konzum Pika kartice sa

Pika Kartica CIJENAMA, kao i pogodnosti za penzionere.

KONZUM NOVA VIKEND AKCIJA BiH

Ne morate dugo čekati na novu Konzum vikend akciju. Sa posebnom pažnjom Konzum tim je osmislio Konzum katalog novih akcija svakih par dana, tako ćete akcijske kataloge imati tokom cijele sedmice, dodatne akcijske kataloge početkom iste, odnosno vikendom, a to znači da redovno pratite sve što je Konzum pripremio za vas. Svaki Konzum katalog novi može biti sjajna inspiracija za vašu narednu kupovinu.

KONZUM AKCIJA

Katalozi Konzum predstvljeni su u više različitih akcijskih kataloga. Najveći od njih, možemo slobodno reći i glavni Konzum katalog, ujedno i katalog koji je najduže vremenski aktivan, jeste Konzum Redovni katalog. U ovom katalogu Konzum akcija nalazi se uvijek preko 150 proizvoda, iz svih skupina Konzum asortimana sa izdvojenim Super ponudama.

Uz “KONZUM Redovni katalog”, akcijske cijene možete redovno pratiti i u katalogu “Stvarajmo zajedno zdrave navike”. Svi smo već upratili da se o zdravom životu i zdravim navikama u poslednje vrijeme priča više nego ikad, kako Konzum za svoje kupce prati sve trendove i izdvaja najbolje iz svoje ponude, tako su za vas pripremili katalog sa akcijskim cijenama najzdravijih proizvoda i odličnim savjetima, kao i uređajima za pripremu zdrave hrane. Bilo da vas interesuju zdrave namirnice ili npr. Nutribullet akcija, Konzum će sigurno kroz svaki katalog “Stvarajmo zajedno zdrave navike” provući proizvode koje jedva čekate po akcijskim cijenama.

Akcijski katalog Konzum predstavlja i Katalog Svježa ponuda. Ovaj katalog Konzum vam nudi od ponedeljka do srijede, odnosno ove akcijeske cijene. Bilo da vas interesuje Konzum akcija mesa ili šećer akcija u Konzumu, ovaj katalog na svom programu uvijek ima svježe namirnice, poput voća, povrća i mesa.

Tim zaposlenih trudi se da akcije u Konzumu, odnosno Konzum katalozi uvijek budu atraktivni i da obuhvataju sve skupine proizvoda iz Konzum asortimana.

Konzum Mesnica. Konzum akcija mesa može se pronaći i u Katalogu Konzum Mesnica. Konzum svojim kupcima svakodnevno nudi svježe i domaće meso (teletina, junetina, svinjetina, piletina, ćuretina, stavljajući akcenat na domaće proizvode – Volim domaće! Konzum mesnica nudi proizvode Menprom iz Tuzle.

Interesuju vas akcije u Konzumu (televozori akcija Konzum, laptopi akcija Konzum, igračke akcija Konzum, koferi akcija Konzum ili neki prehrambeni proizvodi) sve što poželite sigurno ćete jednom naći u akcijskom katalogu. Planirana i pametna kupovina će vam sačuvati novac, stoga je na vama samo da pratite Konzum katalog akcija i uhvatite svoju priliku.

KONZUM VIKEND AKCIJA

Konzum katalog vikend akcija, dodatna pogodnost za sve kupce, jer se vikendima najčešće ide u veće nabavke. Vikend akcija u Konzumu donosi prehrambene, ali i ostale proizvode po sniženim cijenama, zato ga nikako ne treba preskočiti prilikom gledanja Redovnog Konzum kataloga i planiranja spiska za kupovinu, možda ćete baš zbog njega ove sedmice odlučiti da je predstojeći vikend planiran za kupovinu.

Besprijekorno sortirani marketi podijeljenji po kategorijama, olakšaće vašu kupovinu, te uštediti vaše vrijeme. Konzum katalozi će vam sigurno uštediti i novac, ujedno i olakšati planiranje kupovine, ali ako u jednom od Konzum kataloga niste pronašli željeno, za vas smo izdvojili i kataloge sličnih trgovina, pa ih svakako pogledajte.

Uživajte u svojoj nabavci, jer za dobre cijene ne trebaju vam naočale, nego ekatalozi na jednom mjestu.

Konzum lokacije:

Konzum Sarajevo – Bosnskih gazija
Konzum Sarajevo – Dejzina Bikića br 195
Konzum Sarajevo – Dobrinja
Konzum Sarajevo – Džemala Bijedića 123
Konzum Sarajevo – Džemala Bijedića br 104
Konzum Sarajevo – Gradačačka br 56
Konzum Sarajevo – Grbavička 46
Konzum Sarajevo – Hamdije Kreševljakovića 63
Konzum Sarajevo – Hasana Sušića br 15
Konzum Sarajevo – Ice Voljevice br 14
Konzum Sarajevo – Kolodvorska 5
Konzum Sarajevo – Kranjčevićeva br 25
Konzum Sarajevo – Kurta Schorka br 7
Konzum Sarajevo – Marka Marulića 7
Konzum Sarajevo – Marka Marulića br 3
Konzum Sarajevo – Meše Selimovića 27
Konzum Sarajevo – Muhameda Hadžijahića 20
Konzum Sarajevo – Muhameda Hadžijahića br 10
Konzum Sarajevo – Nurije Pozderca 7
Konzum Sarajevo – Patriotske lige 41
Konzum Sarajevo – Radmira putnika br 8
Konzum Sarajevo – Radnička 70
Konzum Sarajevo – Rajlovačka bb
Konzum Sarajevo – Rudolfa Rude Tomića br 3
Konzum Sarajevo – Rustem Pašina 28
Konzum Sarajevo – Safet Bega Bašagića br 2
Konzum Sarajevo – Senada Mandića Dende br 5
Konzum Sarajevo – Smaje Šikala 178
Konzum Sarajevo – Trg djece Sarajeva
Konzum Sarajevo – Trg međunrodnog prijateljstva 12
Konzum Sarajevo – Trg ZavnoBiH-a 3
Konzum Sarajevo – Urijan Dedina br 83
Konzum Sarajevo – Valtera Perića 8
Konzum Sarajevo – Vinka Šamarlića 29
Konzum Sarajevo – Vrbanja br 1
Konzum Sarajevo – Zaima Šarca 34
Konzum Sarajevo – Zaima Šarca br 14c
Konzum Sarajevo – Zelenih beretki 7
Konzum Sarajevo – Zmaja od Bosne 7-7a


Konzum Banja Luka – Jovana Dučića 25

Konzum Banja Luka – Kralja Petra I Karađorđevića 97

Konzum Banja Luka – Petra Preradovića 17

Konzum Zenica – Armije BiH br 4
Konzum Zenica – Crkvice 31
Konzum Zenica – Obala Kulina bana
Konzum Zenica – Obalni bulevar br 4
Konzum Zenica – Trg Alije Izetbegovića 73
Konzum Zenica – ZavnoBiH-a 88A

Konzum Tuzla – Hendek br 29
Konzum Tuzla – Krečanska 5D
Konzum Tuzla – Patritske lige 1

Konzum Mostar – Blajburških žrtava 33
Konzum Mostar – Dubrovačka 67
Konzum Mostar – Franjevačka 16B
Konzum Mostar – Gojka Vukovića bb
Konzum Mostar – Kardinala Stepinca bb
Konzum Mostar – Kneza Branimira 2
Konzum Mostar – Kralja Tomislava 75A
Konzum Mostar – Maršala Tita bb
Konzum Mostar – Piramida
Konzum Mostar – Rudarska bb
Konzum Mostar – Splitska 60
Konzum Mostar – Stjepana Radića 31
Konzum Mostar – Vukodolska 49
Konzum Mostar – Zrinski Frankopana 12

Konzum Bihać – Bosanska br 21
Konzum Bihać – Haramni H-15
Konzum Bihać – Ozimice II BD-1
Konzum Bihać – Put Armije BiH

Konzum Sanski Most – Prijedorska br 2

Konzum Brčko – 8. Marta broj 1
Konzum Brčko – Bulevar mira 30

Konzum Prijedor – B Buhe bb
Konzum Prijedor – Muharema Uljanovića bb

Konzum Livno – Gospodarska zona Jug bb
Konzum Livno – Stjepana II Kotromanića bb

Konzum Vitez – Kralja Tvrtka bb
Konzum Vitez – Kulina bana bb

Konzum Doboj – Ćuprijska br. 14
Konzum Doboj – Svetog Save bb

Konzum Cazin – Gnjilavac Jošani bb
Konzum Cazin – Ul. Žrtava domovinskog rata bb

Konzum Gračanica – M. Ahmedbegovića br 14

Konzum Ljubuški – Fra Matije Divkovića bb
Konzum Ljubuški – Josipa Bana Jelačića bb

Konzum Donji Vakuf – 14. Septembar br.15

Konzum Čapljina – Gojka Šuška bb
Konzum Čapljina – Višići bb

Konzum Prnjavor – Laze Lazarevića br.8

Konzum Čajniče – Sedara Janka Vukotića bb

Konzum Čitluk – Donji veliki ograđenik bb

Konzum Derventa – Nikole Tesle br 2

Konzum Domanovići – Domanovići bb

Konzum Foča – Stepe Stepanovića 6
Konzum Foča – Svetosavska bb

Konzum Glamočani – Glamočani bb

Konzum Goražde – 22.Maj br.167
Konzum Goražde – 31. Drinske brigade br.146
Konzum Goražde – Prve Drinske brigade br. 23
Konzum Goražde – Višegradska bb

Konzum Grude – Silvije Strahimira Krančevića bb

Konzum Hrasnica – Ejuba Sarajkića br 4

Konzum Konjic – Kolonija br 8

Konzum Kozarac – Mladena Stojanovića bb

Konzum Kupres – Magistralni put bb
Konzum Mala Buna – Malobunska cesta 4

Konzum Nova Bila – Nova Bila bb

Konzum Prozor – Podgrađe – Čorkovac

Konzum Radišici – Vitina bb

 

 

Konzum Sokolac – Cara Lazara bb

Konzum Srbac – Mome Vidovića bb

Konzum Sukošan – Hrvatskih branitelja bb

Konzum Široki Brijeg – Puringajska 6

Konzum Tomislavgrad – Kralja Zvonimira bb

 

 

Konzum Travnik – Bosanska 10
Konzum Travnik – Bosanska bb
Konzum Travnik – Ive Andrića 29
Konzum Travnik – Kalibunar bb
Konzum Travnik – Servis bb

Konzum Ustikolina – Ustikolina bb

Konzum Visoko – Branilaca bb
Konzum Visoko – Kralja tvrtka 23

Konzum Vogošća – Izeta Delića br 23
Konzum Vogošća – Jošanička br 10

Konzum Žitomislići – Biletić polje bb

Konzum Bosanski Brod – Svetog Save br 2

 

 

Konzum Gradiška – Vidovdanska bb

 

 
Konzum Ilijaš – Novo naselje bb
 

Konzum Kiseljak – Obala hrvatske mladeži bb

 

 
Konzum Ključ – Branilaca BIH bb

Konzum Knešpolje – Knežpolje bb

Konzum Lukavac – Patritske lige bb

Konzum Maglaj – Aleja ljiljana bb

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

KONZUM katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Konzum katalozi, Konzum vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Konzum super ponuda, Zdravoljupci Konzum BiH, i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u KONZUMU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.