ZDRAVOLJUPCI - KONZUM
VELIKOOOOOO IZNENAĐENJE

1200-web

Dragi fanovi Zdravoljubaca, za vas smo pripremili veeeeeeeelikooooo iznenađenje jer u Konzum stiže posebna limitirana serija Zdravoljupci 2. Svi kupci koji imaju sakupljen dovoljan broj naljepnica, a trenutno u Konzumu nisu uspjeli pronaći željenog Zdravoljupca, u svojoj najbližoj prodavnici mogu naručiti Zdravoljupce iz limitirane serije. U Konzum stižu narandža Nora, smokva Mia, paprika Una i jabuka Lana. Sve što trebate učiniti jeste da u periodu od 02.11. do 08.11. u Konzum prodavnici ispunite posebni voucher i uz njega priložite popunjen kupon s naljepnicama te zaokružite Zdravoljupca iz limitirane serije kojeg želite. Samo za vas ćemo naručiti plišanca po vašoj želji kojeg možete kupiti po super cijeni nakon isporuke, a najkasnije do 30.11. Cijene plišanaca ostaju iste kao i do sada, za sakupljenih 20 naljepnica cijena je 14,95KM, a za sakupljenih 40 naljepnica 2,95KM. Zdravoljupce iz limitirane serije neće biti moguće kupiti po redovnoj cijeni. Zabava sa Zdravoljupcima u Konzumu se nastavlja do 30.11. 

Zdravoljupci
Mi smo
Sakupljanje naljepnica

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

KONZUM katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Konzum katalozi, Konzum vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Konzum super ponuda, Zdravoljupci Konzum BiH, i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u KONZUMU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.