KOZUM Katalog SUPER PONUDA

17.12.2020. - 20.12.2020.

Konzum vikend akcija od četvrtka do nedelje 17.-20.12. donosi nam odlične akcijske cijene određenih mesnih proizvoda, npr. juneća rebra, prsa na -20%, odabrani artikli iz programa voća i povrća po super cijenama, orah jezgro na -26%, kao i mnoge druge prehrambene artikle. Persil deterđenti na -31%, Lumbi bebi program na sniženju, ali i kućni mali uređaji.

Najnoviji KONZUM katalozi:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

KONZUM katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Konzum katalozi, Konzum vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Konzum super ponuda, Zdravoljupci Konzum BiH, i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u KONZUMU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.