KONZUM Katalog - SUPER ponuda

31.12.2020. - 03.01.2021.

KONZUM vikend akcija za kraj godine.

Ova KONZUM super ponuda traje do 3.1. i donosi odabrane artikle po odličnim sniženjima.

Orah jezgro sniženo za 30%, Dukat Edamer i Gauda na 30% akciji, Faks tečni deterdžent na 42% sniženju i još mnogo toga.

Konzum je sa vama do poslednjeg dana ove godine, uz slogan “Praznike nam ništa ne može pokvariti!” Novi Konzum katalog nam donosi priliku da budemo humani na najslađi način, kupovinom novogodišnjeg slatkog paketića radosti. Prilikom kupovine ovog paketića odvaja se 1 KM za novogodišnje paktiće djece iz programa podrške humanitarne organizacije Hope and homes for children.

Pored odličnih sniženja, u novom Konzum katalogu mogu se pronaći recepti sa sniženim cijenama sastojaka iz predstavljenih recepata. Kompletan izbor akcijskih artikala posvećen je prazničnoj trpezi, dok pored prehrane u katalogu se mogu pronaći odabrani artikli za naše najmlađe, sitni kućanski aparati koji su svakoj domaćici od koristi, hrana za ljubimce i još mnogo toga.

Najnoviji KONZUM katalozi:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

KONZUM katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Konzum katalozi, Konzum vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Konzum super ponuda, Zdravoljupci Konzum BiH, i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u KONZUMU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.