Konzum Katalog - Praznike nam ništa ne može pokvariti

21.12.2020. - 31.12.2020.

KONZUM novogodišnji katalog za vas u ponudi ima vrhunske delikatese za praznični ugođaj.

Praznike bez meze ne možemo ni da zamislimo, pa u novom KONZUM katalogu možete pronaći odličan izbor tvrdih sireva sa odličnim akcijskim sniženjima do 25%, isto kao i suhomesnati program.

Zasladite uz omiljene arome slatkiša po izboru KONZUM tima – Odabrano za najslađe praznike (veliki izbor slatkog programa po akcijskim cijenama).

U novom KONZUM katalogu izaberite i novogodišnja pića, idealne kombinacije i nazdravite uz omiljene ukuse.

Konzum je sa vama do poslednjeg dana ove godine, uz slogan “Praznike nam ništa ne može pokvariti!” Novi Konzum katalog nam donosi priliku da budemo humani na najslađi način, kupovinom novogodišnjeg slatkog paketića radosti. Prilikom kupovine ovog paketića odvaja se 1 KM za novogodišnje paktiće djece iz programa podrške humanitarne organizacije Hope and homes for children.

Pored odličnih sniženja, u novom Konzum katalogu mogu se pronaći recepti sa sniženim cijenama sastojaka iz predstavljenih recepata. Kompletan izbor akcijskih artikala posvećen je prazničnoj trpezi, dok pored prehrane u katalogu se mogu pronaći odabrani artikli za naše najmlađe, sitni kućanski aparati koji su svakoj domaćici od koristi, hrana za ljubimce i još mnogo toga.

Najnoviji KONZUM katalozi:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

KONZUM katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Konzum katalozi, Konzum vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Konzum super ponuda, Zdravoljupci Konzum BiH, i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u KONZUMU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.