JYSK Stolice

Nismo jedanput čuli da je neko prvo izabrao trpezarijske stolice, pa tek onda krenuo da namješta kompletnu trpezariju, kuhinju, pa čak i dnevni boravak. Izbor na tržištu je zaista ogroman, pitanje je kako se odlučiti i šta je najbolji izbor.

Poslije velikih analiza usljed opremanja stambenog prostora, došli smo do JYSK stolice za trpezariju. Odgovor je jednostavan, JYSK stolice su kvalitetne, a ujedno i moderne, sa svojim JYSK akcijama po nama najbolji izbor.

Trpezarijske stolice se možda čine kao nešto usput, ali ako bolje sagledate prostor one čine centralni dio vašeg stanovanja, tu ste gotovo cijeli dan i pored kvaliteta i udobnosti, koji bi se trebali podrazumijevati, šteta bi bila da nisu i odličnog dizajna. Njihov izgled je potrebno uklopiti sa ostatkom namještaja, kako bi se kompletan prostor ujednačio.

JYSK stolice možete pronaći u različitim modelima i stilovima i to vrlo povoljno, uz najbolje JYSK akcijske cijene. U ponudi su drvene stolice, metalne, stolice od čelika, specijalne plastike, stolice od ratana, stolice na rasklapanje…., a tu je i širok izbor boja, tako da za svaki stil uređenja možete pronaći idealne stolice za sebe.

 

JYSK STOLICE ZA TRPEZARIJU

Krenućemo od osnovnih modela, koji dobro uklopljeni u prostor mogu veoma uspješno da dominiraju. Jedan od takvih modela je JYSK trpezarijska stolica TOREBY, po uvijek povoljnoj cijeni od samo 45,00KM u crnoj boji od umjetne kože, idealna JYSK stolica u kombinaciji sa drvenim trpezarijskim stolom.

1 JYSK trpezarijska stolica Toreby

1 JYSK trpezarijska stolica Toreby

JYSK kuhinjske stolice često predstavlja i stolica TAASTRUP koja je u kombinaciji sa čelikom, a ovaj model se često sreće i kao kancelarijska stolica JYSK.

2 JYSK kancelarisjka stolica JYSK trpezarijska stolica
2 JYSK kancelarisjka stolica JYSK trpezarijska stolica

Ono što je odlično jeste da su JYSK stolice na akciji i to na sedmičnom nivou, tako da nije teško dočekati željeni model po super cijeni. Jedan od tih modela jeste i JYSK trpezarijska stolica THYHOLM u kombinaciji metal/hrast.

 

3 JYSK trpezarijska stolica 3 JYSK trpezarijska stolica

Jedna od najslikanijih stolica u poslednjih par godina, na svim popularnim platformama sa slikama o enetrijeru, jeste upravo JYSK trpezarijska stolica JONSTRUP. Sada već, ovaj slavan model dolazi u 7 kombinacija, iako identičnog oblika svaki od njih se uklapa u različite stilove namještaja odišući jednostavnošću i modernim dizajnom. Naizgled veoma svedenih linija, ove stolice su itekako udobne i za višečasovno sjedenje. U različitim kombinacijama materijala i boja, sigurno ćete imati dovoljan izbor za svoje želje i potrebe.

4 JYSK trpezarijska stolica Jonstrup 4 JYSK trpezarijska stolica Jonstrup

Druga najprepoznatljivija JYSK stolica je trpezarijska stolica KLARUP. JYSK kuhinjske stolice su više od obične stolice, KLARUP odiše fenomenalnom udobnošću i izuzetno jednostavnim održavanjem. KLARUP se sve češće sreće i kao kancelarijska stolica, ali i stolica u dječijoj sobi. Sve popularniji baršun se može pronaći i na ovom modelu.

5 JYSK kuhinjska stolica 5 JYSK kuhinjska stolica

Kada smo kod baršuna, on je sigurno sinonim za prefinjenost i eleganciju, a JYSK je za vas pripremio više modela sa ovim materijalom, izdvajamo samo neke od njih.

Trpezarijska stolica RISSKOV.

6 trpezarijska stolica JYSK 6 trpezarijska stolica JYSK

Trpezarijska stolica ADSLEV.

7 trpezarijska stolica JYSK 7 trpezarijska stolica JYSK

Ljubitelji dizajnerskog namještaja neće proći nezadovoljni, zanimljiv izgled i kombinacija materijala zadovoljiće i one zahtjevnije. JYSK trpezarijska stolica VADEHAVET zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim zbog svog spoja masivnih materijala i zanimljvog vlakna. Jednostavnost koja odiše masivnošću i koja se lako uklapa.

8 trpezarijska stolica 8 trpezarijska stolica

Kontrastne boje, oblici, materijali i to može..

9 yjsk trpezarijska stolica 9 yjsk trpezarijska stolica

JYSK BARSKE STOLICE

Barske stolice JYSK sve su češći izbor pri odabiru trpezarijskih stolica, bilo da se radi o kuhinjskom ostrvu ili šanku. U ponudi je nekoliko različitih modela.

16 JYSK barska stolica 16 JYSK barska stolica

17 JYSK barska stolica 17 JYSK barska stolica

JYSK STOLICE – KANCELARIJSKE

Već smo pominjali da mnogi i trpezarisjke stolice koriste u ove svrhe, sve zavisi od potreba. Ako ste u potrazi za kancelarijskim stolicama na kojima trebate sjediti više časova, onda JYSK za vas ima fenomenalne ponude. JYSK kancelarijske stolice dijele se u 3 liniji:

  1. JYSK kancelarijske stolice Basic

  2. JYSK kancelarijske stolice Plus

  3. JYSK kancelarijske stolice Gold

Kako i nazivi linija govore, možete zaključiti da se radi o različitim cijenovnim lanijama koje isto tako prate različiti materijali I mehanizmi. Ono što je sigurno, možete pronaći idealnu stolicu za svoje potrebe.

BASIC linija trenutno ima 5 modela,  od koja su 3 uvijek po povoljnim cijenama oko 100,00KM, dok su dodatna dva modela nešto skuplja, ali veoma često u ponudi na JYSK stolice katalog.

10 JYSK kancelarijska stolica 10 JYSK kancelarijska stolica

11 JYSK kancelarijska stolica 11 JYSK kancelarijska stolica

 

JYSK PLUS linija ima najveći izbor kancelarijskih stolica. Odišu većim kvalitetom i većim mogućnostima pri izboru u odnosu na osnovnu liniju. Različiti materijali, nasloni za leđa, sa i bez naslona za ruke, masivnije ili jednostavnih linija, PLUS linija ima da ponudi široku paletu kancelarijskih stolica. Zanimljivo je da možete pronaći i stolice koje će se idealno uklopiti uz vaše JYSK trpezarijske stolica, to je izuzetno važno za ljude koji imaju radni kutak u svom stanu. Ova linija je gotovo uvijek uključena u JYSK katalog, tako da vaš izbor može da bude I po super cijeni.

12 JYSK kancelarijska stolica 12 JYSK kancelarijska stolica

13 yjsk kancelarijska stolica 13 yjsk kancelarijska stolica

JYSK GOLD kancelarijske stolice definiše vrhunski kvalitet kožnih kancelarijskih fotelja, sa pjenom i svim propratnim detaljima za udobnost na najvišem nivou. Ova kolekcija ujedno je i najskuplja, ali i sa fenomenalnim akcijskim popustima do čak -50%.

14 jysk kancelarijska fotelja 14 jysk kancelarijska fotelja

15 jysk kancelarijska stolica akcija 15 jysk kancelarijska stolica akcija

JYSK STOLICE ZA KOMPJUTER / JYSK GAMING STOLICE

Sve popularnije JYSK gejmerske stolice već su uveliko prepoznatljive na tržištu. Bazični model JYSK gejmerska stolica HARLEV sa podesivom visinom i kliznim nagibnim mehanizmom, sastoji se od umjetne kože i mreže i uvijek je po nijskoj cijeni.

18 jysk gejmerska stolica 18 jysk gejmerska stolica

JYSK gejmerska stolica LAMDRUP dolazi u kombinaciji crne i zelene boje. Ova stolica za kompjutere sastavljena je od mreže, a ima i pomični jastuk za podršku leđima i vratu, sa podesivim naslonima za ruke, podesivom visinom i kliznim nagibnim mehanizmom.

19 jysk gejmerska stolica 19 jysk gejmerska stolica

Tu nam je i model JYSK ABILDAA. Gejmerska stolica od umjetne kože, sa podesivim podržavanjem lumbalnog dijela leđa, podesivim naslonima za ruke, kliznim nagibnim mehanizmom i podesivom visinom.

20 jysk stolica za kompjutere 20 jysk stolica za kompjutere

Veoma popularan JYSK artikl je i JYSK podloga za stolice REDSTED, savitljiva plastična podloga za tvrde površine sa neklizajućom pozadinom. Veličina 90x120cm.

21 JYSK podloga za stolice 21 JYSK podloga za stolice

JYSK SKLOPIVE STOLICE

JYSK stolice na rasklapanje su izuzetno praktične i kvalitetne. Vremenom smo sve sigurniji da je ovo jedan od neophodnih komada namještaja svakog doma. Ukoliko često imate goste ili imate veliku porodicu, sigurni smo da će vam stolice na rasklapanje dobro poslužiti. Za razliku od običnih stolica, one se lako skladište i zauzimaju malo prostora. Stolice JYSK u ponudi imaju različite modele sklopivih stolica po povoljnim cijenama, a tu je i eleganta JYSK stolica za šminkanje, kao i JYSK stolica od ratana koja nije samo praktična, nego i izuzetno dekorativna. Ovaj model stolice JYSK JUNGHOLM može poslužiti kao noćni ormarić ili divan stalak za cvijeće, vama je na maštu da osmislite i druge primjene ovom komadu namještaja.

22 JYSK stolica na rasklapanje 22 JYSK stolica na rasklapanje

23 JYSK stolica za sminkanje 23 JYSK stolica za sminkanje

24 JYSK stolica od ratana 24 JYSK stolica od ratana

JYSK STOLICE ZA LJULJANJE

Primjetićete da JYSK ponuda ima izuzetno velik izbor stolica, nekada dio svakog doma, sada sve popularnije, stolica na ljuljanje se vraćaju na velika vrata. Predtavićemo vam nekoliko modela.

Stolica na ljuljanje JYSK NEBEL ima sjedišta sa džepićastim oprugama i punjenjem od pjene, naslon od pjene, te okvir od masivnog drveta i metala. NEBEL stolica na ljuljanje često je dio JYSK akcija.

34 JYSK stolica na ljuljanje 34 JYSK stolica na ljuljanje

Stolica na ljuljanje VIBY odličan je izbor za ljubitelje kožnog namještaja, napravljena je od umjetne kože sa jastukom od pjene i ograđenim naslonom za noge. Pruža potpuni odmor za cijelu tijelo uz ugodno ljuljuškanje.

35 YJSK stolica za ljuljanje 35 YJSK stolica za ljuljanje

Stolice na ljuljanje često mijenjaju za fotelje na ljuljanje JYSK, a razlog je veoma jednostavan, masivnog su izgleda, izuzetne udobnosti, pružaju komfor i zadovoljstvo prilikom sjedenja, a to je uglavnom bila odlika dobrih fotelja.

JYSK STOLICE ZA TERASU / JYSK BAŠTENSKE STOLICE

Stolice za terasu JYSK ili vašu baštu, balkon pored funkcionalnosti mogu biti i ukras u oazi vašeg mjesta za odmor.

JYSK baštenske stolice – kamping. JYSK kamperska stolica pored dobre funkcionalnosti nudi i relaksirajuću udobnost. Ove sklopive stolice veoma često možemo sresti pored bazena ili kao JYSK stolice za plažu, one su definitivno izbor osoba kojima je na prvom mjestu odmor. Jedan od takvih modela je JYSK relaks stolica HALDEN.

25 JYSK ležaljka za bazen 25 JYSK ležaljka za bazen

Baštenske stolice u kombinaciji metal/pletene najčešći su izbor kupaca. Ova vrsta stolica ima najveći izbor modela u ponudi, a najpopularnije su JYSK stolice od ratana. Stolice od ratana JYSK imaju veoma zanimljive i raznovrsne modele, koji su izbor broj 1. za balkone, dvorišta, ali i bašte ugostiteljskih objekata.

26 JYSK stolica od ratana 26 JYSK stolica od ratana

27 JYSK stolica od ratana 27 JYSK stolica od ratana

JYSK ponudu čine i podesive/sklopive stolice za baštu. Jedan od takvih modela je JYSK podesiva stolica MADERNE sa 6 pozicija.

28 JYSK podesiva stolica 28 JYSK podesiva stolica

Ljubitelji tvrdog drveta i prirodnog izgleda neće ostati uskraćeni. Stolice JYSK u ponudi imaju i ovakve modele od masivnog drveta, tikovine…

29 JYSK stolica 29 JYSK stolica

30 JYSK drvena stolica 30 JYSK drvena stolica

JYSK LOUNGE STOLICE

Ako ste u potrazi za upečatljivim namještajem za vaš prostor na otvorenom onda ste na pravom mjestu. Godinama unazad JYSK lounge namještaj je najpopularniji izbor širom svijeta. Vrhunska udobnost je na prvom mjestu, ali ono što krasi ovaj namještaj je njegov fenomenalan izgled. Prednost ovog komada namještaja je u tome što poslije sezone na otvorenom možete ga premjestiti i u unutrašnji prostor i podjednako će se dobro uklopiti.

JYSK lounge stolica UBBERUP zasigurno je najpopularnija lounge stolica. UBBERUP stolica ima upečatljiv izgled, ali ono što je najviše krasi jeste njena nenadmašna udobnost. Pored stolice u ponudi je i JYSK lounge dvosjed UBBERUP.

31 JYSK lounge stolica Ubberup 31 JYSK lounge stolica Ubberup

JYSK lounge stolica DANNEMARE veoma atraktivnog izgleda i izuzetne udobnosti, odlikuje je vrhunski kvalitet, a u sustavu ima aluminij + najlonsko uže.

32 JYSK stolica za bastu 32 JYSK stolica za bastu

Kolekcija lounge stolica ima nekoliko modela u ponuda, a možete pronaći i JYSK vreću za sjedenje. Vreća za sjedenje JEGERUP veoma popularna za atraktivne ugođaje, neoizostavan je detalj za uživanje na otvorenom, ali se podjednako dobro uklapa i u zatvorenim prostorima.

33 JYSK vreća za sjedenje 33 JYSK vreća za sjedenje

JYSK JASTUCI ZA STOLICE

Jastuci za stolice JYSK uputpunjuju vizuelni doživljaj, a pružaju i dodatnu udobnost. U ponudi imate mnogo pravougaonih i okruglih jastuka za stolice sa prekrasnim uzorcima, različitih boja, materijala i veličina, neki od njih imaju punjenje od PU pjene ili memorijske pjene. JYSK jastučići za sjedenje neka budu onaj poslednji momenat za vrhunski izgled vašeg doma.

36 JYSK jastuk za sjedenje 36 JYSK jastuk za sjedenje

37 JYSK jastuk za stolice 37 JYSK jastuk za stolice

jysk stolice, jysk akcija stolice, jysk stolice za terasu, jysk stolice za kompjuter, navlake za stolice jysk, jysk barske stolice, stolice za ljuljanje jysk, jysk stolice za ljuljanje, stolice jysk, barske stolice jysk, jysk stolice za trpezariju, jysk trpezarijske stolice, jysk navlake za stolice, jysk stolice na rasklapanje, jysk stolice za plažu, jysk gaming stolice, jysk radne stolice, jysk kancelarijske stolice, jysk stolice za bastu, jysk bastenske stolice, jysk stolice kancelarijske, jysk uredske stolice, jysk bijeljina stolice, jysk stolice za radni stol, jysk jastuci za stolice, jysk sjedalice za stolice, sniženja jysk stolice za ljuljanje, jysk stolice akcija, jysk sklopive stolice, jysk dječje stolice, uredske stolice jysk, jysk stolice na ljuljanje, dječji stol i stolice jysk, jysk gejmerske stolice, jysk trpezarijski stolovi i stolice, stolice bez naslona jysk, jysk kamp stolice, sto i stolice jysk, jysk stolice za kampiranje, jysk katalog kancelarijske stolice, jysk trpezarijski sto i stolice, jysk stol i stolice, jysk stolice za kampovanje, larvik stolice jysk, stolice za sminkanje jysk, jysk stolice za vrt, stolice jysk akcija, dječje stolice za radni stol jysk, jysk stolovi i stolice za kuhinju, vrtne stolice jysk

jysk vrtne stolice, stolice za trpezariju jysk, jysk pletene stolice, stolice za plažu jysk, jysk navlaka za stolice, trpezarijske stolice jysk stolice, jysk uredske stolice akcija, jysk stol i stolice za terasu, jysk katalog navlake za stolice jysk, jysk stolice za suncanje, jysk stolovi i stolice, jysk kamperske stolice, jysk stolice za sminkanje, jysk barske stolice akcija, jysk stolice gaming, jysk gamerske stolice, jysk radne stolice akcija, jysk baštenske stolice, stolice na ljuljanje jysk, jysk stolice za radni sto, jysk stolice bastenske, jysk stolice za racunar, jysk set sto i stolice, stolice za plazu jysk, jysk tuzla stolice, jysk fotelje stolice, jysk dječje radne stolice, jysk podmetači za stolice, jysk vrtni stolovi i stolice, stolice za terasu jysk, navlake za stolice jysk cijena, jysk plasticne stolice, jysk stolice basta, stolice na sklapanje jysk, stolovi i stolice za blagovaonu jysk, presvlake za stolice jysk, stolice na rasklapanje jysk, jysk stolice i stolovi, jysk metalne stolice, stol i stolice jysk, jysk sarajevo stolice, jysk decije stolice, jysk stolice barske, gaming stolice jysk, jysk navlake za stolice akcija, jysk ratan stolice, jysk presvlake za stolice, jysk bastenske stolice akcija, jysk stolice gejmerske, jysk stolice za djecu

 

gejmerske stolice jysk, jysk sto i stolice, jysk akcija bastenske stolice, jysk stolice trpezarijske, jysk jastuci za bastenske stolice, jysk sjedalice za vrtne stolice, blagovaonske stolice jysk stolice, jysk radni stolovi i stolice, kancelarijske stolice jysk, jysk trpezarijske stolice akcija, baštenske stolice jysk, jysk jastuci za vrtne stolice, bastenske stolice jysk, jysk stolice za plazu, jysk podmetaci za stolice, sklopive stolice jysk, jysk balkonske stolice, jysk basta stolice, jysk katalog bastenske stolice, jastuci za stolice jysk, stol i stolice za terasu jysk, jysk stolice za dnevni boravak, radne stolice jysk, stolice jysk bih, jysk radne stolice za decu, trpezarijske stolice jysk, jysk akcije stolice, jysk sank stolice, jysk stolice za terase, jysk stolice sarajevo, jysk stolice za kuhinju, stolice jysk za terasu, jysk stolice uredske, konferencijske stolice jysk, navlaka za stolice jysk, stolice za balkon jysk, stolice od ratana jysk, sklopive stolice za plažu jysk, jysk stolice radne, jysk trpezarijski stolice, jysk plastične stolice, jysk katalog jysk stolice, stolice za bastu jysk, jysk bih stolice, jysk sarajevo kancelarijske stolice, stolice bastenske jysk, jysk kancelarijske stolice akcija, jysk stolice sklopive, jysk stolice od ratana, jysk moderni trpezarijski stolovi i stolice

 

 

 

 

PONUDA VRIJEDI OD OD 08.04. DO 21.04.2021. KORISNIČKA SLUŽBA – KORISNICKASLUZBABIH@JYSK ( YISK ).COM JYSK ( YISK ).ba Scandinavian Sleeping & Living IZVRSNE PONUDE UŠTEDITE DO 60% NA VIŠE OD 400 TEKSTILNIH I DEKORATIVNIH ARTIKALA!** VIŠE NA STR. 2-5 Uštedite 60%

Čuvajmo jedni druge Ne zaboravite na opciju online kupovine na JYSK ( YISK ).ba Uštedite 50% 20.-KM 13.-KM 3) 2) 6841505 4)

Uštedite 50%

Uštedite 39% 20.-KM 1) 6840208 4526968 4537608 20.-KM

1) VALERIANA UKRASNI JASTUK 50×50 cm 32,95 2) LOBELIA DEKA 130×180 cm 39,95 3) LUNDKARSE UKRASNI JASTUK 45×45 cm 32,95 4) STORFRYTLE DEKA 130×170 cm 39,95 UŠTEDITE DO 40% NA SVIM PLASTIČNIM KUTIJAMA I KORPAMA!**

8 ltr. 9,95 6,- 14 ltr. 11,95 7,- 21 ltr. 16,95 10,- 32 ltr. 19,95 12,50 52 ltr. 29,95 17,50 70 ltr. 34,95 22,50 Za ispod kreveta 31 ltr. 24,95 16,- Kutija sa poklopcem 3 kom/set 14,95 9,- Uštedite 40% 3 LTR. 5074700 5074763 Uštedite 60% A N E JI C A K SI N K E JI V U m o ka n z o a s a l

PROBOX KUTIJA Š20xD29xV10 cm, 3 ltr. 6,95 4900907 4.-KM ANTEN ZAVJESA Poliester. 1xŠ140xV300 cm 69,95 2750KM a ki tr a m is O* *

UŠTEDITE 2 NA VIŠE OD 400 TEKSTILNIH

1) Uštedite 31% Uštedite 28% 2750KM 2) 25.-KM

1) Uštedite 25% 4529807 3)25.-KM 4977800 6841301

750KM 4911326 4) 4911319 Uštedite 25% 6.-KM Uštedite 31% 45.-KM 3) 6838827 6835166 4) 10.-KM

2) 6.-KM 4911212 4528999 5) 20.-KM

1) MILAS KORPAŠ25xD34xV15 cm 9,95 2) JONAS ZDJELAØ15xV7 cm 3) FLORA ŠTEPANA DEKA 140×200 cm 4) KALLE UMJETNA BILJKA Ø13xV16 cm 7,95 1729807 1) GODSKE UMJETNA BILJKA Ø18xV75 cm 39,95 2) STRANDKARSE JASTUK ZA LEĐA 65x65x20 cm 34,95 3) VALMUE ŠTEPANA DEKA 130×180 cm 64,95 4) SOMMEREIK JASTUK ZA STOLICE 40x40x4 cm 5) LILJE UKRASNI JASTUK 35×50 cm Uštedite

5) 4911318 Uštedite 50% 3.-KM 5.-KM 1729804 Uštedite 23% 10.-KM 1) 50% 4.-KM FLORA STOLNA PROSTIRKA 30×43 cm 4911221 4911227 KRISTOFFER UMJETNI CVIJET V80 cm 9,95 Uštedite 20% 1350KM 4)850KM

TORVULL KNEGRAS GRYNSILDRE BLEIKSTARR

5697613 1723742 5691942 5692242 4911230 3) 4911235 4911332

Uštedite 60% 6.-KM /METAR PLASTIFICIRANI STOLNJAK Š140 cm 14,95 Uštedite 60% 6.-KM /METAR Uštedite 50% 750KM /METAR Uštedite 50% 750KM /METAR 2) 850KM 1) ERVIN SVIJEĆNJAK Š17xD7xV23 cm 12,95 2) GLENN SVIJEĆA Ø11xV8 cm 3) VIKTOR DRŽAČ PAPIRA Ø8xV8 cm 16,95 4) ROY VAZA Ø13xV20 cm 5) GREGERT UMJETNI CVIJET V70 cm 7,95

DO 60% 3

I DEKORATIVNIH ARTIKALA!** UŠTEDITE 20-50% NA SVIM VAZAMA, KUĆNIM SAKSIJAMA I UMJETNIM BILJKAMA!** Uštedite 40% Uštedite 50% 4.-KM 4) 4911318

Uštedite 50% 5.-KM 4900113 4911243 Uštedite 50% 650KM 650KM 2) 4911210 Uštedite 23% Uštedite 23%

CLEMME UMJETNI CVIJET V55 cm 9,95 ARTHUR SAKSIJA Ø11xV12 cm 12,95 4.- 1) 1150KM 3) 1150KM 4)

Uštedite 40% 650KM 4912006 4911238 KM 4911229 Uštedite 25% 750KM 4911208 4911209 JONNY VAZA Ø12xV15 cm 10,95 1) 20 KOM/P 850KM LUCAS UMJETNA BILJKA Ø9xV12 cm 9,95 Uštedite 23% 1) PAUL MIRISNA SVIJEĆA Ø6xV6 cm 2) FRANZ UKRAS Š7xD14xV25 cm 10,95 3) ADAM VAZA Ø12xV12 cm 14,95 4) ROBERT VAZA Ø11xV15 cm 14,95 5) GREGERT UMJETNI CVIJET V70 cm 7,95

4911221 3) 10.-KM 2)1250KM 4911272 4911156 ASHEIM ZIDNI SAT Ø30 cm 16,95

Uštedite 40% 10.-KM 4911155 JOAR ZIDNI SAT Š4xD39xV15 cm 19,95 Uštedite 50% 10.-KM A N E J I C A K S I N K E J I V U

4)850KM 10 5) .-KM 4911257 4911124 1) KARLPETER V20 cm 20 kom/p 2) HUBERT POSLUŽAVNIK Š28xD38 cm 3) ERVIN SVIJEĆNJAK Š17xD7xV23 cm 12,95 4) TORSTEN TANJIR Š19xD24xV3 cm IVAR KORPA Uštedite 25% 750KMGORM KORPA 4998600 3817001 Uštedite 29% 1750KM m o ka n z o a s a l a ki tr a m is

5) ANDERS ŠOLJA Ø13xV8 cm Š32xD28xV30 cm 9,95 Š27xD32xV20 cm 24,95 O* *

4 6820642 6820663 UŠTEDITE NA VIŠE OD 400 TEKSTILNIH Uštedite 60% 4527707

6820602 6820699 Uštedite 40% 10.-KM 6837590 20.-KM 2) 15.-KM 4528208 1) Uštedite 30%

STENROS UKRASNI JASTUK 45×45 cm 16,95 6829658 6824958 Uštedite 37% FRESIA UKRASNI JASTUK Ø40 cm Uštedite 60% 4532308 3) 25.-KM 4529917 4) Uštedite 37% 45.-KM 5) 4526800 Uštedite 40%

32.-KM 25.-KM 30.-KM

1250KM 1) VALMUE ŠTEPANA DEKA 130×180 cm 64,95 2) BONDEROSE DEKA 4531718

MATORN JASTUK ZA STOLICE 40x40x5 cm/42x41x2 cm 19,95 TORE sijalice od 4,- Uštedite 40% KONGSSPIR DEKA 140×200 cm 79,95 4) Uštedite 25% 130×170 cm 39,95 3) NATTLILJA DEKA 130×170 cm 4) STRANDBEDE DEKA 130×170 cm 39,95 5) MAIGULL ŠTEPANA DEKA 140×200 cm 49,95

45.-KM 30.-KM 5) 4911339 Uštedite 50% Uštedite 39%

49001294604342 4614542

3) Uštedite 20% 1750KM 4911330 2) Uštedite 25% 4911329 4250KM KORNBLOMST PREKRIVAČ 220×240 cm 84,95

HIRSHOLM PREKRIVAČ 220×240 cm 99,-

60.-KM

60.-KM 4911160 6501802 5894500 Uštedite 30% Uštedite 30%

1) PATRIK STOLNA LAMPA Ø14xV45 cm 2) ADRIAN PODNA LAMPA V145 cm 79,95 3) BRANDUR STOLNA LAMPA Ø16xV25 cm 21,95 4) VALDER LUSTER Ø44xV25cm 39,95 5) SIGVARD LUSTER Ø35xV25 cm 74,95 1) 45.-KM VILLIN TEPIH 70×140 cm 49,95 35.-KM AKSFRYTLE TEPIH 135×190 cm 249,- 175.-KM

DO 60% 5

I DEKORATIVNIH ARTIKALA!**

1x280x300 cm 49,95 25,- Uštedite 50% 1x140x300 cm 32,95 16,50 1x280x300 cm 64,95 32,50 Uštedite 50% Uštedite 35%

5081001 5090001 5061300 5080607

ALAJAURE ZAVJESA 650KM GOLMA ZAVJESA 1250KM HOLDEN ZAVJESA 1350KM SOMMEN ZAVJESA 1750KM

Poliester. 1xŠ110xV175 cm Poliester. 1xŠ140xV300 cm 24,95 Poliester/najlon. 1xŠ140xV175 cm 26,95 1x140x300 cm 69,95 45,- Poliester. 1xŠ140xV300 cm 26,95 A

NOVITET NOVITET N E J I C A K S I N K E J I

Uštedite 33% Uštedite 24% Uštedite 33% Uštedite 28% V U m o k

5078823 5087101 5034658 5086329 a n

20.-KM LUPIN ZAVJESA Poliester, imitacija svile. 25.-KM BANDAK ZAVJESA 30.-KM AMUNGEN ZAVJESA ZA ZAMRAČENJE 65.-KM z o a s a l a k i t r ARA ZAVJESA ZA ZAMRAČENJE a Poliester/najlon/spandeks. m i s 1xŠ140xV300 cm 29,95 60×170 cm 15,- 80×170 cm 20,- 90×210 cm 30,- 100×170 cm 25,- 120×170 cm 30,- 140×170 cm 35,- 180×170 cm 45,- Poliester. 1xŠ140xV300 cm 32,95 45×170 CM 1350KM Poliester. 1xŠ140xV175 cm 44,95 60×180 cm 30,- 80×180 cm 40,- 100×180 cm 50,- 120×180 cm 60,- Čuvajmo jedni druge Ne zaboravite na opciju online kupovine na JYSK ( YISK ).ba 1xŠ140xV300 cm 89,95 O * * 45×180 CM 25.-KM

SENJA ROLETNA 5517705 5525405 IDSE DUO ROLETNA Roletna kojom se prilagođava količina svjetla koje ulazi u prostoriju. Poliester. Sa kugličnim lancem. Širina se može skratiti. Š45xV170 cm Sa kugličnim lancem. Širina se može skratiti. Š45xV180 cm 7 NOVA, HANNA 200×220 cm 40,- BASIC NAJBOLJA GINA HANNA PLUS ATLA 140×220 cm 44,95 27,50 BIANA 200×220 cm 69,95 45,-

CIJENA NOVA 1373380 1395680 7305680 UDOBNOST I KVALITET ATLA BIANA AMALIE

1366680 1332080 7318580 Uštedite 37%

SET POSTELJINE 100% pamuk. 140×200 + 50×70/75 cm ODABERITE OD PRIKAZANOG 2250KM SET POSTELJINE 100% pamuk. 140×200 + 50×70/75 cm 39,95 ODABERITE OD PRIKAZANOG 25.-KM

140×220 cm 84,95 50,- GOLD 200×220 cm 139,- 80,- EKSKLUZIVNI KVALITET JOHANNE 59,95 45,- 1327180 DAGMAR 59,95 45,- 1394880 BASIC NAJBOLJA CIJENA 140/150x200x25 cm 12,50 160x200x25 cm 13,50 170/180x200x25 cm 15,- 1617042 BASIC NAJBOLJA CIJENA 140/150x200x25 cm 15,- 160x200x25 cm 16,50 170/180x200x25 cm 17,50 1618042

1617001 PLAHTA OD ŽERSEJA, SA GUMENOM TRAKOM 750KM 1618001 FROTIRNA PLAHTA SA GUMENOM TRAKOM 850KM

Pamuk/poliester. 80/90x200x25 cm Pamuk/poliester. 80/90x200x25 cm

1259480 Uštedite 40% 45.-KM PLUS UDOBNOST I KVALITET Dostupna i u ostalim veličinama 1624337 1624358 1624307 Uštedite 35% 1624301 GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET Dostupna i u ostalim veličinama 1605407 1605463 Uštedite 24% 1605401

NELL SET SATENSKE POSTELJINE FROTIRNA PLAHTA SA GUMENOM TRAKOM 1750KM PLAHTA OD ŽERSEJA, SA GUMENOM TRAKOM 25.-KM

100% pamučni saten. 140×200 + 50×70/75 cm 74,95 100% pamuk. 90x200x40 cm 26,95 100% pamuk. 90x200x40 cm 32,95

GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET ELISE MIRA LIVA BASIC NAJBOLJA CIJENA 50×70/75 cm 4,50 70×80 cm 7,50 Za anatomski jastuk BASIC NAJBOLJA CIJENA

7316280 73237807323980 ODABERITE OD PRIKAZANOG 40x60x10 cm 5,- 10008001410501 2.-KM 850KM

SET POSTELJINE 100% pamuk. 140×200 + 50×70/75 cm 40.-KM JASTUČNICA 100% pamuk. 40×40 cm PLAHTA 100% pamuk. 135×240 cm

30×50 cm 3,45 1,75 PLUS 65×130 cm 23,95 12,- UDOBNOST I KVALITET

Uštedite 50% 70×140 cm 39,95 16,- GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET

6 Uštedite 60%

2120700 2108101 50×90 CM 50×100 CM

YSBY PEŠKIR 100% pamuk (450 g/m²). 50×90 cm 11,95 6.-KM STIDSVIG PEŠKIR 100% pamuk, žakard-tkanje (500 g/m²). 50×100 cm 19,95 8.-KM

PLUS UDOBNOST I KVALITET 45×50 cm 11,95 7,50 Ø60 cm 16,95 10,- 70×120 cm 39,95 25,- 2508121 2508136 2504619 2509558 Uštedite GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET

2504600 39% 1350KM Uštedite 50% 2805458 2813142 45.-KM Uštedite 37% 50.-KM

FAGERSTA KUPATILSKI TEPIH Poliestersko mikrovlakno. Sa poleđinom od lateksa. 50×80 cm 21,95 Držač sapuna 4,- WC-četka 12,50 850KM ALUNDA KUĆNI OGRTAČ 100% lan. Samo u vel. S/M 89,95 BASIC NAJBOLJA CIJENA BULLMARK KUĆNI OGRTAČ 100% pamuk. Vel. S/M, L/XL 79,95 BASIC NAJBOLJA CIJENA

MOTALA GUSUM

2733041 2732841 4.-KM 2733141 3 LTR. 15.-KM 2510100 2 KOM/SET 1750KM 2710800 2749100 ODABERITE OD PRIKAZANOG 1250KM

MALA DODACI ZA KUPATILO Držač četkica za zube 4,- Dozer tekućeg sapuna 8,50 Kanta za smeće, 3 ltr. 15,- LERDALA SET KUPATILSKIH TEPIHA 100% pamuk. 47×47/47×75 cm TUŠ-ZAVJESA 150×200 cm

9 BASIC NAJBOLJA CIJENA 3427427 80×190/200 CM 15.-KM 90×200 cm 269,- 135,- PLUS 120×200 cm 419,- 210,- UDOBNOST I KVALITET 140×200 cm* 459,- 230,- 160×200 cm 499,- 250,- (samo online) Visina 12,5 cm 3343223 Uštedite 50% 80×200 CM

BASIC T5 ZAŠTITA ZA MADRACE Periva, sa laganim prošivom. Elastične trake na rubovima. 80/90×200 cm PLUS F40 MADRAC Sa jezgrom od polieterske pjene. Dugotrajna elastična navlaka. Visina: 12,5 cm. 80×200 cm 249,- 125.-KM

90×190*/200 cm 599,- 300,- PLUS 140×200 cm* 999,- 500,- UDOBNOST 15 160×200 cm* 1099,- 550,- 180×200 cm* 1199,- 600,-

3541301 50.-KM I KVALITET GODINA GARANCIJE Sa 2 nivoa tvrdoće 3253123 Uštedite 50% 80×200 CM

UMETAK IZMEĐU MADRACA Polieterska pjena. Ispunjava razmak između dva madraca. 20x195x10 cm PLUS S65 MADRAC Dvostrani, sa dva nivoa tvrdoće i džepićastim oprugama (256/m²), sa 5 zona udobnosti. Sa memorijskom pjenom, polieterskom pjenom i kokosovim vlaknom. Periva navlaka. Visina: 20 cm. 80×200 cm* 549,- 275.-KM

BASIC NAJBOLJA CIJENA Samo online 70×190 cm 55,- 90×200 cm 65,- 120×200 cm 100,- GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET 25 GODINA GARANCIJE 90×190*/200 cm 1099,- 550,- 120×200 cm* 1599,- 800,- 140×200 cm* 1799,- 900,- 160×200 cm* 1999,- 1000,- 180×200 cm* 2199,- 1100,-

3240423 80×200 CM 60.-KM GOLD S70 MADRAC Sa kokosovim vlaknom Uštedite 50% 3356423 80×190/200 CM 500.-KM

BASIC F10 MADRAC Sa jezgrom od polieterske pjene. Visina: 7 cm. 80×200 cm Dvostran, sa dva nivoa tvrdoće i džepićastim oprugama (367/m²). 7 zona udobnosti. Sa polieterskom i memorijskom pjenom i kokosovim vlaknom. Periva navlaka. Visina: 26 cm. 80×190/200 cm* 999,-

GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET 25 GODINA GARANCIJE GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET 25 GODINA GARANCIJE 90×190*/200 cm 1099,- 550,- 140×200 cm* 1799,- 900,- 160×200 cm* 1999,- 1000,- Navlaka prošivena memorijskom pjenom

25 GODINA GARANCIJE NA MADRACE U JYSK ( YISK )U! Za više informacija obratite se našim zaposlenicima u vama najbližoj JYSK ( YISK ) prodavnici ili posjetite JYSK ( YISK ).ba 3237323 GOLD F120 MADRAC Sa jezgrom od 4 cm memorijske pjene, 18 cm hladne pjene i 4 cm AIR gel memorijske pjene. Mekana, dugotrajna navlaka, prošivena prozračnom memorijskom pjenom. Visina: 28 cm. 80×200 cm* 999,- Uštedite 50% 80×200 CM 500.-KM GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET

90×200 cm 329,- 130,- 120×200 cm 499,- 200,- 140×200 cm 549,- 220,- 160×200 cm* 599,- 240,- 8 Uštedite 60% Čuvajmo jedni druge

GOLD T40 NADMADRAC Jezgro od AIR memorijske pjene 3426023 Ne zaboravite na opciju online kupovine na JYSK ( YISK ).ba 80×200 CM 120.-KM

Sa antibakterijskom perivom navlakom i jezgrom od AIR memorijske pjene. Pruža dodatnu udobnost krevetu ili kauču. Visina: 4,5 cm 80×200 cm* 299,-

PLUS UDOBNOST I KVALITET 90×200 cm 109,- 55,- 140×200 cm 179,- 90,- 160×200 cm 199,- 100,- 180×200 cm 219,- 110,- 3432123 3433223 PLUS UDOBNOST I KVALITET Uštedite 50% 90×190/200 cm 159,- 80,- u 120×200 cm 259,- 130,- k o 140×200 cm 279,- 140,- r m 160×200 cm 299,- 150,- o k t 180×200 cm 319,- 160,- a r k u o v i j l v Uštedite a b 50% o d – a c p u k i b ž d u

PLUS T40 ZAŠTITA ZA MADRACE Periva na 60°C. Sa mekim, gustim punjenjem od pamuka i elastičnim trakama na rubovima. 80×200 cm 99,- 80×200 CM 50.-KM PLUS T50 NADMADRAC Kvalitetan nadmadrac sa jezgrom od polieterske pjene i dodatno ventiliranom profiliranom stranom. Periva navlaka sa laganim prošivom. Visina: 4 cm. 80×200 cm 149,- 80×200 CM 75.-KM r a n o p l a ki t r A *

11 PLUS UDOBNOST I KVALITET 5GODINA GARANCIJE 200×220 cm (850/1150 g) 229,- 100,- JASTUK 40×40 cm 19,95 7,50 (samo online) 50×70 cm 34,95 13,50 70×80 cm 44,95 17,50 4334604 Uštedite 60% 50×70 CM 1350KM 200×220 cm (1600 g) 109,- 60,- BASIC NAJBOLJA CIJENA 4043250 Uštedite 40% 135×200 CM

Za 4 godišnja dobaSUNNDAL PAMUČNI JORGAN 100% pamučna navlaka i punjenje (1000 g). 35.-KM

Uštedite Pranje: 60°C. 135×200 cm 59,95

55% PLUS UDOBNOST I KVALITET 5GODINA GARANCIJE 4251504

ULVIK JORGAN ZA 4 GODIŠNJA DOBA 4106750 135×200 CM 55.-KM 200×220 cm (1250g) 449,- 275,- JASTUK 40×40 cm 44,95 27,50 50×70 cm 89,95 55,- 70×80 cm 109,- 65,- Sa pačjim paperjem 4051550 Uštedite 40% 135×200 CM 150.-KM

Sastoji se od 2 jorgana spojena dugmićima. Sa punjenjem od silikoniziranog spiralnog šupljeg vlakna (500/700 g). Sa navlakom od 100% poliesterskog vlakna. Pranje: 60°C. 135×200 cm 129,- FALKETIND JORGAN Sa punjenjem od 90% pačjeg paperja/10% pačjeg perja (750 g). Meka, 100% pamučna navlaka. Kvadratni prošiv. Pranje: 60°C. Sa torbom. 135×200 cm 249,-

NA SVIM JASTUCIMA ZA SPAVANJE!**UŠTEDITE 20-50%

UŠTEDITE 30-60% GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET Uštedite 60% 4318204 50×70 CM 32.-KM SVALIA JASTUK Sa punjenjem od silikoniziranog poliesterskog paperja (900 g). 50×70 cm 79,95 NA SVIM WELLPUR JASTUCIMA! PLUS UDOBNOST I KVALITET Uštedite 50% 40.-KM 4244900 OLDEN JASTUK OD MEMORIJSKE PJENE Periva navlaka od poliestera, bambusa i viskoze. 35x55x8 cm 79,95

40×40 cm 19,95 11,50 PLUS (samo online) UDOBNOST I KVALITET Uštedite 50% PLUS UDOBNOST I KVALITET Uštedite 56% GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET Uštedite 50% GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET Uštedite 50% 50×70 CM 4228504 4330302 20.-KM 50×60 CM 35.-KM 4247900 424850465.-KM 90.-KM NOTODDEN JASTUK Sa 3 komore. Ispunjen poliesterskim paperjem/pačjim perjem (810 g). 50×70 cm 39,95 TRONFJELLET BOX JASTUK Punjenje od silikoniziranog poliesterskog paperja (1000 g). 50×60 cm 79,95 VALLE JASTUK OD MEMORIJSKE PJENE 100% poliesterska navlaka, periva na 40°C. 40x60x11/9 cm 129,- VIKNA JASTUK OD MEMORIJSKE PJENE Navlaka sa modalom koji odvodi vlagu, periva na 30°C. 42x65x15 cm 179,- 10 GOLD EKSKLUZIVNI 10 200×220 cm (1800 g) 329,- 135,- BASIC NAJBOLJA 50×70 cm 7,50

KVALITET GODINA GARANCIJE JASTUK 50×70 cm 99,- 40,- CIJENA

4249504 Uštedite 60% 50×70 CM 40.-KM Uštedite MULTI JASTUK 4313270 4.-KM

Antialergijski 4049550 60% Sa komadićima polieterske pjene (230 g). 38×38 cm A N E J I C A K S I N K E

OKSHORNET JORGAN Antialergijski luksuzan jorgan sa navlakom od 100% pamučnog batista tretiranom protiv grinja nehemijskim supstancama. 135×200 CM 70.-KM 4318800 750KM JI V U m o ka n z o a s a l a ki tr a

Jedinstveno punjenje od silikoniziranog poliesterskog paperja TORBA ZA JORGANE I JASTUKE m i s (1100 g). Pranje: 60°C. Sa torbom. 135×200 cm 179,- 60x40x26 cm**O

70×200 cm 30,- BAS 90×200 cm 40,- IC NAJBOLJA CIJENA BASIC NAJBOLJA CIJENA 90×200 cm 75,- 140×200 cm* 120,- 160×200 cm* 140,- GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET 25 GODINA GARANCIJE PROIZVEDENO U DANSKOJ 90×122 cm 499,- 300,- 140×122 cm 799,- 475,- 160×122 cm 899,- 525,- Samo na internetu

90×200 cm 1499,- 750,- 160×200 cm 2499,- 1250,- 180×200 cm 2799,- 1400,- 180×122 cm 999,- 575,- Uštedite

80×200 CM 35.-KM 3531823 3504723 80×200 CM 70.-KM 3535857 Sa prostorom za odlaganje 41% 140×122 CM 475.-KM

BASIC A10 PODNICA Sa 22 letvice. 80×200 cm BASIC A30 PODNICA Sa 12 letvica i okvirom. 80×200 cm* Uštedite 50%

GOLD EKSKLUZIVNI KVALITET Samo na internetu 25 GODINA GARANCIJE 90×190/200 cm 649,- 325,- 140×200 cm 1099,- 550,- 160×200 cm 1199,- 600,- 180×200 cm 1299,- 650,- 7 zona udobnosti 3320223 Uštedite 50% 80×200 CM 300.-KM u k o r m o 3349257 k t a r k u BOXSPRING KREVET 140×200 CM 1100.-KM o v i j l v a b o d – a c p u k i b ž d GOLD C25 BOXSPRING KREVET u r a Gornji dio čini nadmadrac visine 9 cm sa perivom navlakom od polieterske pjene. n o

GOLD F40 MADRAC Sa 7 zona udobnosti i profiliranom stranicom. Jezgro od 3 cm memorijske i 15 cm polieterske pjene. Periva navlaka. Visina: 20 cm. 80×200 cm 599,- U sredini je madrac sa džepićastim oprugama (210/m²), i 7 zona udobnosti, ispunjen p l a polieterskom pjenom. Bazu čini tapacirani okvir. Okvir i madrac su luksuzno k i t podstavljeni. Sa prostorom za odlaganje. Sa nogama. 140×200 cm 2199,- r A *

13 50.-KM 3600420

RANDERUP OGLEDALO Metal. Ø47xDub3 cm Uštedite 26% Uštedite 30% KAUČ

3617281 STOLIĆ 450.-KM

3600403 3600841

65.-KM RANDERUP STOLIĆ Metal. Ø75xV43 cm

125.-KM DOKKEDAL STOLIĆ Ukrasni furnir i metal. Š75xD115xV45 cm 169,- HARNDRUP KAUČ NA RAZVLAČENJE Trosjed od tkanine. Sjedište i naslon od pjene. Noge od masivnog drveta. Površina za spavanje: 114×190 cm. Š210xV85xDub92 cm* 649,- Uštedite 40% DUŽI DVOSJED

3600253 KANSTRUP KOLICA Metal. Š45xV77xDub31 cm 85.-KM EGEDAL FOTELJA 549,- 350,- (samo online) 3658189 3658180 600.-KM

3681781 200.-KM EGEDAL DUŽI DVOSJED 3648106 3602023 125.-KM 175.-KM LEJRE STOLIĆ Masivna hrastovina i medijapan.

MAMMEN KOMODA Ukrasni furnir. Š111xV86xDub38 cm Sa navlakom od tkanine. Sjedište i naslon od pjene. Noge od tvrdog drveta. Š170xV82xDub81 cm* 999,- Š48xD85xV40 cm 125,- Š60xD120xV45 cm 175,-

12 SKALS VITRINA 150,- 3600291 SKALS POLICA 100,- 3600293 3644357

S360446 Uštedite 30% 3600292 SKALS ORMARIĆ 150,- Uštedite 25% 3600843 45.-KM TOREBY TRPEZARIJSKA STOLICA Umjetna koža i metal. Uštedite STOL 350.-KM AGERBY STOL + HVIDOVRE STOLICE STOLICA 150.-KM 3620821 VANDSTED KLUPA 22% 85.-KM Stol: masivna hrastovina i kaljeno staklo. Ø119xV75 cm. Stolice: tkanina, furnir hrasta i metal. Stol 499,- 350,- Stolica 199,- 150,- 90×200 cm* 349,- 275,- 160×200 cm* 549,- 400,- Čuvajmo jedni druge Ne zaboravite na opciju online kupovine na JYSK ( YISK ).ba Tkanina i bambus. Š90xV45xDub34 cm 109,- 3648460 Uštedite 40% 90.-KM

Uštedite 25% 3100911 BAKKELY TRPEZARIJSKA STOLICA Umjetna koža i masivna borovina. 149,- u k o r m o k t Uštedite a r k 30% u o v i j l v a

OKVIR KREVETA 140×200 CM 375.-KM 3616931 NOĆNI ORMARIĆ 55.-KM 3698203 ONSEVIG FOTELJA Uštedite 25% 150.-KM bo d – a c p u k i bž d u r a n o

KONGSBERG OKVIR KREVETA Tkanina i tvrdo drvo. Za sve vrste madraca. Bez podnice i madraca. 140×200 cm* 499,- ILBRO NOĆNI ORMARIĆ Masivno drvo. Š45xV54xDub32 cm (samo online) 79,95 Baršun. Sjedalo i naslon od pjene. Sa p l a okretnom bazom od masivnog drveta. k i t Š58xV83xDub61 cm 199,- r A *

15 UŠTEDITE 20-40% NA CJELOKUPNOJ VEDDE SERIJI NAMJEŠTAJA! Uštedite 32% 2)

3620890 Uštedite 40% 225.-KM Uštedite

3659410 175.-KM 3620891 40%

VEDDE KOMODA 1) 3) 175.-KM

Ukrasni furnir. 1) 3 ladice Š90xV80xDub43 cm 299,- 175,- 2) 3 vrata + 3 ladice Š130xV79xDub43 cm 329,- 225,- 3) 5 ladica Š50xV126xDub43 cm 299,- 175,- UŠTEDITE 20-40% NA SVIM ORMARIMA!**

U boji hrasta* 649,- 375,- U hrast/bijela varijanti* 649,- 450,- Š201xV219xDub60 cm* bijela 749,- 550,- hrast/bijela 799,- 575,- Š166xV210xDub62 cm* 999,- 700,-

Uštedite 40% 3689781 3696649 Uštedite 29% 3620887 Uštedite 30%

VINDERUP ORMAR 350.-KM SATTRUP ORMAR 425.-KM MANDERUP ORMAR 450.-KM

Ukrasni furnir. Ladice koje se mogu izvući do kraja. Unutrašnjost ormara: 4 police i 1 šipka za vješalice. Š150xV200xDub59 cm 599,- Ukrasni furnir. Sa kliznim vratima. Unutrašnjost ormara: 2 police i 2 šipke za vješalice. Š151xV219xDub61 cm* 599,- Ukrasni furnir. Unutrašnjost ormara: 8 polica i 2 šipke za vješalice. Š128xV199xDub53 cm* 649,-

3620198 14 125.-KM A N E JI C A K SI N K E JI V U m o ka n z o a s a la

3620091 BILLUM KANCELARIJSKA STOLICA Uštedite 36% 115.-KM NIMTOFTE KANCELARIJSKA k i t r STOLICA a Umjetna koža. Sa podesivom m i s visinom. Š57xV92-101xDub64 cm O * * Samo na internetu u k o r Uštedite m 28% o k t a r k u o 3600077 v i j l v 250.-KM a b o d – a c p u k i b ž d IDOM GEJMERSKA STOLICA u r a Umjetna koža. Sa podesivim n o naslonima za ruke, kliznim nagibnim p l a

Umjetna koža i mreža. Hromirana baza. Sa podesivom visinom. Š63xV109-119xDub61 cm 179,- mehanizmom i podesivom visinom. k i t (samo online) 349,- r A *

17

galvanizovani čelični okvir

šipke obložene zaštitnom pjenom, sa dugotrajnom gumenom navlakom Ø426 cm 749,- 500,- FALK ljestve Š37xV96 cm 44,95 35,-

60 galvanizovanih čeličnih opruga

sigurnosna podloga visine 1,7 cm sa UV-zaštitom, jezgrom podloga za skakanje otporna na vremenske uslove

sigurnosna mreža V182 cm FALK TRAMPOLINA 4700002 Uštedite 33% TRAMPOLINA Ø250 CM + SIGURNOSNA MREŽA 300.-KM

od pjene i dugotrajnom gumenom navlakom 360x360x360 cm 34,95 25,- HOLD-AN TENDA Poliester. 300x300x300 cm 29,95 Uštedite 50% 10.-KM Maks. opterećenje: 100 kg. Samo za spoljašnju upotrebu u kućnim uslovima. Ø250xV240 cm 449,- Uštedite 33% 300x300x300 CM 20.-KM 37337053733703 HOLD-AN TENDA Poliester. 250×300 cm 39,95 Uštedite 40% 10.-KM 50.-KM 6417101 6417000 Uštedite 25% 250×300 CM 30.-KM 50.-KM

64031014912013

STORSKARV VISEĆA SAKSIJA Ø27xV19 cm 19,95 NIELSEN VENTILATOR Š7xD10xV13 cm 16,95 DVERGLO UMJETNA BILJKA Ø50xV90 cm RIPA UMJETNA BILJKA Ø46xV90 cm

PROIZVEDENO U DANSKOJ 2) 135.-KM 16 Čuvajmo jedni druge

3) 3672221 3672222 1)

3672223 85.-KM Ne zaboravite na opciju online kupovine na JYSK ( YISK ).ba Uštedite 37%

135.-KM 1) SKALS POLICA Ukrasni furnir. Š71xV71/81xDub35 cm 2) SKALS VITRINA Ukrasni furnir i kaljeno staklo. Š71xV71/81xDub35 cm 3) SKALS ORMARIĆ Ukrasni furnir. Š71xV71/81xDub35 cm U bijela/hrast varijanti dostupan samo online Uštedite 32%Uštedite 33% 3676597 125.-KM GENTOFTE NAMJEŠTAJ ZA HODNIK Ukrasni furnir. Š80xV200xDub30 cm 199,- 3681582 3620892 Uštedite 22% 135.-KM 3681949 3669375 200.-KM350.-KM ODABERITE OD PRIKAZANOG

BILLUND RADNI STOL Ukrasni furnir. Š54xD120xV75 cm 199,- Dvostruki stalak, Š83xV93/168xDub43 cm 89,95 35,- Uštedite 60% TAMHOLT RADNI STOL Masivno drvo i medijapan. Š50xD100xV77 cm 299,- Sa 3+3 kutije. Š70xV80xDub30 cm 125,- 3620864 MARKSKEL KOMODA Ukrasni furnir i medijapan. Š132xV87xDub43 cm 449,- Dostupna i u boji johe 1 ladica+2 vrata Š70xV85xDub32 cm joha 129,- 65,- (samo online) Uštedite 26% Plaćajte Visa karticom Unicredit banke i do 24 rate bez dodatnih troškova! U svim JYSK ( YISK ) prodavnicama moguće je plaćanje od 2 do 24 rate bez kamata sa VISA kreditnom karticom uz odgodu plaćanja. Broj rata zavisi o iznosu kupovine. 0KAMATA % mogućnost plaćanja na rate u k o r m o kt a r k u o v i jl v a bo d –

3811215 24.-KM 65.-KM 3696618 SA AMERICAN EXPRESS KREDITNOM a c KARTICOM I DO 6 RATA BEZ KAMATA! p u 125.-KM * Kod nas možete plaćati k i b ž sljedećim karticama: d u r a n o GUDME STALAK ZA ODJEĆU Hrom i plastika. Podesiva visina. Š81xV90-161xDub43 cm 59,95 ODBY KOMODA Masivna borovina i medijapan. Š37xV80xDub30 cm GENTOFTE KOMODA Ukrasni furnir. Š70xV103xDub37 cm 169,- p l a ki t r A *

19 UŠTEDITE 20-55% NA SVIM BAŠTENSKIM JASTUCIMA!** 6427910

6427930 6427920 Uštedite 50% 1750KM 6427415 Uštedite 55% 2250KM

Uštedite 50% UDSIGTEN BAŠTENSKI JASTUK Sa dugotrajnom, grubo tkanom navlakom. Za sjedalo stolica. 48x49x6 cm 34,95 Uštedite 55% TORSBJERG BAŠTENSKI JASTUK Navlaka od pamuka/poliestera. Za stolice sa podesivim naslonom. 49x117x6 cm 49,95 Uštedite 50%

6427460 4.-KM 64808016415640 45.-KM AKKA BAŠTENSKI JASTUK 75.-KM

LILLEHOLM BAŠTENSKI JASTUK Navlaka od pamuka/poliestera. Za sjedalo stolica. 38x38x8 cm 7,95 Uštedite 25% 750KM Uštedite 37% 25.-KM Sa dugotrajnom navlakom od poliestera. Za stolice sa podesivim naslonom. 50x119x8 cm 99,- Uštedite 26% 20.-KM REBSENGE BAŠTENSKI JASTUK Sa dugotrajnom navlakom od poliestera. Za ležaljke. 60x190x8 cm 149,- Uštedite 37% 25.-KM

6410050 6442700 6436900 3953600

BRIS BALKONSKA SAKSIJA Ø12xV14 cm 9,95 KORSSMELLER BAŠTENSKA SAKSIJA Š38xD38xV39 cm 39,95 ALKEKONGE BATERIJSKA LAMPA Ø15xV28 cm 26,95 STRAND FENJER Ø38xV32 cm 39,95

Dostupna i u sivoj boji Dostupna i u crnoj ili natur boji Uštedite 29% Uštedite 40% Uštedite 25% Uštedite 30%

6403500 6402902 50.-KM 100.-KM 45.-KM 6440050 6440080 55.-KM

SVARTBAK BAŠTENSKA SAKSIJA Ø42xV36 cm 69,95 STOKKAND BAŠTENSKA SAKSIJA Š30xD84xV60 cm 169,- GULSANGER FENJER Ø43xV28 cm 59,95 ENTITA FENJER Ø38xV32 cm 79,95

18

UBBERUP LOUNGE STOLICA Čelik i imitacija ratana. Š72xV83xDub80 cm 129,- Dostupna u više boja 3793410 Uštedite 50% 65.-KM

KUPON ZA DODATNIH 10% A N E J I C A K POPUSTA NA JEDAN ARTIKAL PO VAŠEM IZBORU** S I N K E J I V U KUPON MOŽETE ISKORISTITI U BILO KOJOJ JYSK ( YISK ) PRODAVNICI (NE VRIJEDI ZA ONLINE m o k a KUPOVINU). KUPON VRIJEDI I ZA VEĆ SNIŽENE ARTIKLE I NIJE GA MOGUĆE KOMBINOVATI n z o SA DRUGIM KUPONIMA/POPUSTIMA U SKLOPU SPECIJALNIH AKTIVNOSTI. a s a l MOGUĆE JE ISKORISTITI SAMO 1 KUPON PO KUPCU ILI KUPOVINI. a k i t r a m KUPON VRIJEDI OD 08.04. DO 11.04.2021. i s O * *

21 BASTRUP MODULARNA BAŠTENSKA GARNITURA Modularni lounge set uključuje 6 modula. 1 stol: čelik, umjetno drvo i imitacija ratana. Š70xD70xV32 cm. Uštedite 36% Uštedite 38% Uštedite 38%

2 centralna i 3 ugaona/krajnja modula: čelik i imitacija 3787001 3787002

ratana. Sa luksuznim jastucima sa dugotrajnom grubo tkanom poliesterskom navlakom. Stol* 299,- 185,- Centralni modul 299,- 185,- Ugaoni/krajnji modul 349,- 225,-

UGAONI MODUL 225.-KM S378701 STOL 185.-KM CENTRALNI MODUL 185.-KM Uštedite 40%

VEMB LOUNGE BAŠTENSKA GARNITURA Dostupna i u natur varijanti* 55551002 STOL + TROSJED + 2 STOLICE 1750.-KM

Stol: aluminij, umjetno drvo i imitacija ratana. Podesiva visina. Š85xD134xV45/68 cm. Trosjed i stolice: aluminij i imitacija ratana. Sa debelim luksuznim jastucima sa dugotrajnom, grubo tkanom poliesterskom navlakom. 2999,- DANI BAŠTENSKOG NAMJEŠTAJA UŠTEDITE NA CJELOKUPNOM 3795080 3795090

Uštedite Uštedite 29% 3795400 Uštedite 24%

40% STOL 60.-KM S379952 STOLICA 250.-KM EDDERUP LOUNGE STOLICA Aluminij i imitacija ratana. U natur ili crnoj* boji. Š63xV77xDub75 cm 219,- Uštedite 125.-KM Uštedite OLDHUSE STOL + BASTRUP STOLICE Stol: čelik and granit. Š45xD45xV45 cm. Stolice: čelik i imitacija ratana. Sa luksuznim jastucima sa dugotrajnom, grubo tkanom poliesterskom navlakom. Stol 84,95 60,- Stolica 329,- 250,- Uštedite 33% Uštedite 40%

20% STOL S379941 3780460 20% STOLICA STOL 100.-KM S379945 3791700 STOLICA 325.-KM

55.-KM BORRE STOL + GASSUM STOLICE Stol: čelik. Ø50xV40 cm. Stolice: aluminij i nauljeno FSC-tvrdo drvo. Stol 69,95 55,- Stolica 249,- 200,- 200.-KM STORD STOL + STORD PODESIVE STOLICE Stol: aluminij, umjetno drvo i imitacija ratana. Š45xD45xV40 cm. Stolice: aluminij i imitacija ratana. Klizno podešavanje naslona i oslonca za noge. Sa luksuznim jastucima sa dugotrajnom, grubo tkanom poliesterskom navlakom. Stol* 149,- 100,- Stolica* 549,- 325,-

Dostupna i u crnoj ili sivoj boji 3782211 20 Uštedite 40% u k o r m o kt a r k u o v i jl v a bo d – a c p

ULLEHUSE LOUNGE BAŠTENSKA GARNITURA Lounge set uključuje stol i ugaonu garnituru sa 6 sjedećih mjesta. Stol: čelik, umjetno drvo i imitacija ratana. Š75xD145xV67 cm. Ugaona garnitura: čelik i imitacija ratana. Sa luksuznim jastucima sa dugotrajnom gusto tkanom poliesterskom navlakom. 1699,- 08.04 – 14.04.2021. 20-40% STOL + UGAONA GARNITURA 1000.-KM u k i b ž d u r a n o p l a k i t r A *

BAŠTENSKOM NAMJEŠTAJU!** 3713070 AGGER SUNCOBRAN Vodoodbojno poliestersko platno i šipka od aluminija sa premazom u prahu. Sa nagibnim mehanizmom, ručkom za otvaranje i ventilacijskim otvorom. Ø300xV248 cm 129,- Uštedite 33% 3726350 3710015 Uštedite 40% 75.-KM Uštedite 28% A N E JI C A K SI N K E JI V U m o ka n z o a s a l

THORSMINDE LEŽALJKA Aluminij i tekstilen. Sa podesivom tendom. Sklopiva. Š59xD195xV30 cm 149,- 100.-KMHASLE LEŽALJKA Čelik i imitacija ratana. Š70xD198xV30 cm 349,- 250.-KM a ki tr a m is O* *

23 Stranica za paviljon FAABORG 2,29×2,01 m 29,95 22,50 3798770 Uštedite 22%

Uštedite 32% 3780501 3×3 M PEJELT BOČNA TENDA Aluminij i vodoodbojni poliester. Može se produžiti do 3 m. V1.4 m 129,- Stranica za paviljon JERUP Š2,65xV2 m 29,95 22,50 JERUP PAVILJON 3710011 100.-KM Uštedite 25% 2,7×2,7 M

FAABORG PAVILJON Čelični okvir i vodoodbojno poliestersko platno. Hidrostatički stub: 700 mm. Ukupna težina: 26 kg. Stranice se kupuju posebno. Š3xD3xV2,65 m 369,- 250.-KM Čelični okvir i vodoodbojno poliestersko platno. Hidrostatički stub: 700 mm. Ukupna težina: 12 kg. Sklopivi okvir za lakše postavljanje. Stranice se kupuju posebno. Š2,7xD2,7xV2,6 m 199,- 150.-KM

Uštedite 25% 3710075 3730720 30.-KM DANI BAŠTENSKOG NAMJEŠTAJA UŠTEDITE NA CJELOKUPNOM Uštedite 20% 40.-KM

UHE KAMPERSKA STOLICA Čelik i poliester. Sklopiva. Sa torbom. 39,95 SONNERUP BAŠTENSKA LJULJAČKA HOLMDALEN KAMPERSKA STOLICA Čelik i poliester. Sklopiva. Sa transportnom torbom. 49,95 Uštedite 40% 3764900 3782002350.-KM Uštedite 23% 65.-KM

Čelik i imitacija ratana. Sa kvalitetnim jastukom sa dugotrajnom poliesterskom navlakom. Maks. opterećenje: 300 kg. Š220xV182xDub134 cm 599,- NITTEDAL VISEĆA STOLICA Pamuk/poliester. Maks. opterećenje: 110 kg. Ø83xV140 cm 84,95

22 KOPERVIK stol Š100xD215 cm 849,- 500,- . . a i a h j i l d o a u b z n u a o k e P k . e i t l s m z i a o o r – i V d i e D l i k P i š c a e i r s n i g v e o M l k s K Uštedite s r a u a n 40% e p a n n m e a ž t m a š r o z e n i ć , e S379971 u e d g n e STOL j o Uštedite 375.- 39% v a a d m n o KM a r u z j p l t o s b l o o a n d r m z o a u r v s o u m g g o d k o o l s a n o t KOPERVIK STOL + GUDHJEM STOLICE e a STOLICA m 55.-KM k m a Stol: aluminij i umjetno drvo. e u r m 3791000 i e v Š95xD160xV75 cm. Stolice: čelik i imitacija z n u u e i j e ratana. Mogu se složiti jedna na drugu. i r d c p e j Stol 649,- 375,- Stolica 89,95 55,- e i e r v S v N 08.04 – 14.04.2021. 20-40% BAŠTENSKOM NAMJEŠTAJU!** LARVIK stol: Š90xD150 cm 449,- 275,- Š100xD200 cm 649,- 375,- Uštedite

31% STOLICA 3770210 Uštedite 39% STOL JYSK ( YISK )ov baštenski namještaj od drveta ima

150.-KM LARVIK STOL + MADERNE PODESIVE STOLICE S370549 200.-KM FSC™ certifikat. Kada kupujete proizvode sa FSC certifikatom, pomažete u očuvanju svjetskih šuma.

Stol: aluminij i čelik. Sa Durasint® premazom koji sprječava rđanje. Š88xD88xV74 cm. stolice: aluminij, tekstilen i nauljeno FSC-tvrdo drvo. 6 pozicija. Sklopive. Stol 329,- 200,- Stolica 219,- 150,- Uštedite 32% RAMTEN STOL + SLITE PODESIVE STOLICE Stol: aluminij i lakirano FSC-tvrdo drvo. U prodavnicama i online, potražite naše proizvode sa FSC oznakom. Uštedite 40% A N E JI C A K SI N K E JI V U m o ka n z o a s a l a k

Š90xD206xV74 cm. Stolice: aluminij, tekstilen i lakirano FSC-tvrdo drvo. 5 pozicija. Sklopive. Stol 649,- 375,- Stolica 219,- 150,- STOLICA 150.-KM 3737777 S370565 STOL 375.-KM it r a m is O* *

J B A 2 0 2 1 /0 4 0 2 w w w . s p r i n g – p r o d u c t i o n . c o m 30-60%NA SVIM JASTUCIMA ZA SPAVANJE!** UŠTEDITE 350KM UŠTEDITE20-40%NA CJELOKUPNOMBAŠTENSKOM NAMJEŠTAJU!** 13×18 cm 9,95

4948800 13×18 CM 65% Uštedite * * O s i m a r t i k a l a s a o z n a k o m U V I J E – KM TORD OKVIR ZA SLIKE 150. 50×70 cm 36,95 15,- 30×40 cm 19,95 7,50 21×30 cm 14,95 5,- STOL 40% S370573 08.04 – 14.04.2021. NAMJEŠTAJA DANI BAŠTENSKOG i imitacija ratana. Mogu se složiti jedna na drugu. Stol 249,- 150,- Stolica 89,95 55,- Stol: aluminij, umjetno drvo, imitacija ratana i granit. Š60xD60xV72 cm. Stolice: čelik THY STOL + GUDHJEM STOLICE

K N IS KA C IJ EN A – KM 55. STOLICA Uštedite 3745140

na JYSK ( YISK ).ba online kupovine Ne zaboravite na opciju jedni druge Čuvajmo

39% Uštedite JYSK ( YISK ).ba UŠTEDITE DO 65% 42 GODINE IZVRSNIH PONUDA Scandinavian Sleeping & Living Scandinavian Sleeping & Living

PONUDA VRIJEDI OD OD 08.04. DO 21.04.2021.KORISNIČKA SLUŽBA – KORISNICKASLUZBABIH@JYSK ( YISK ).COM

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

NAJNOVIJI KATALOZI - JYSK kategorije

JYSK lokacije:

Stup, Sarajevo

Kurta Schorka 7
71000 Sarajevo
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 18:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Istočno Sarajevo, Sarajevo

Spasovdanska 22
71214 Istočno Sarajevo
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 14:00
Ponedjeljak 9:00 – 20:00
Utorak 9:00 – 20:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 20:00
Petak 9:00 – 20:00
Subota 9:00 – 20:00
 

Novo Sarajevo, Sarajevo

Kolodvorska 12
71000 Sarajevo
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 18:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 

9:00 – 21:00

Čajevac, Banja Luka

Jovana Dučića 25
78000 Banja Luka
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 16:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda 9:00 – 21:00
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Lazarevo, Banja Luka

Ulica Prote Nikole Kostića b.b
78000 Banja Luka
Radno vrijeme
Nedjelja 9:00 – 15:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda 9:00 – 21:00
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00
 
  
  

Zenica

Trg Alije Izetbegovića 73
72000 ZENICA
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00
Mostar
Bišće polje bb
88104 Mostar
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Bihać

Žrtava Srebreničkog Genocida bb
77000 Bihać
Radno vrijeme
Nedjelja 9:00 – 17:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Bugojno

Podgaj 2
70230 Bugojno 
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 20:00
Utorak 9:00 – 20:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 20:00
Petak 9:00 – 20:00
Subota 9:00 – 20:00

Prijedor

Boška Buhe bb
79000 Prijedor
Radno vrijeme
Nedjelja 9:00 – 13:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda 9:00 – 21:00
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Doboj

Pijeskovi BB
74000 Doboj
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 18:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
  9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Cazin

Mala lisa bb
77220 Cazin
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 16:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Gračanica

Branilaca grada bb
75320 Gračanica
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 18:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Čitluk

Gospodarska Zona bb park and shop
88260 Čitluk
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Gradačac

Sarajevska bb
76250 Gradačac
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Gradiška

Braće Manojlović bb
78440 Gradiška
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja 9:00 – 14:00
Ponedjeljak 8:00 – 20:00
Utorak 8:00 – 20:00
Srijeda 8:00 – 20:00
Četvrtak 8:00 – 20:00
Petak 8:00 – 20:00
Subota 8:00 – 20:00
 
 
 

Bijeljina

Sremska 1
76300 Bijeljina
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja 9:00 – 17:00
Ponedjeljak 9:00 – 20:00
Utorak 9:00 – 20:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 20:00
Petak 9:00 – 20:00
Subota 9:00 – 20:00

Kakanj

Alije Izetbegovića
72240 Kakanj
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 19:00
Utorak 9:00 – 19:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 19:00
Petak 9:00 – 19:00
Subota 9:00 – 19:00

Tešanj

Kraševo bb
74266 Tešanj
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 18:00
Ponedjeljak 9:00 – 20:00
Utorak 9:00 – 20:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 20:00
Petak 9:00 – 20:00
Subota 9:00 – 20:00

Trebinje

Vuka Karadžića 51
89101 Trebinje
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Živinice

I. Ulica 121
75270 Živinice
Radno vrijeme
Nedjelja 9:00 – 20:00
Ponedjeljak 9:00 – 21:00
Utorak 9:00 – 21:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 21:00
Petak 9:00 – 21:00
Subota 9:00 – 21:00

Vitez

Poslovni centar 96
72250 Vitez
Radno vrijeme
Radno vrijeme
Nedjelja 10:00 – 18:00
Ponedjeljak 9:00 – 20:00
Utorak 9:00 – 20:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 20:00
Petak 9:00 – 20:00
Subota 9:00 – 20:00
 

Livno

Industrijska zona-jug
80101 Livno
 
Radno vrijeme
Nedjelja Zatvoreno
Ponedjeljak 9:00 – 20:00
Utorak 9:00 – 20:00
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak 9:00 – 20:00
Petak 9:00 – 20:00
Subota 9:00 – 20:00

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

JYSK katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: JYSK katalozi, JYSK vikend akcije, JYSK katalog Namještaj, JYSK madraci, JYSK trajno niske cijene, JYSK akcija i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u JYSK-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od JYSK-a, ćemo postaviti na sajt.