JYSK Katalog Sezonsko sniženje, JYSK donosi DANE SPAVANJA UŠTEDE DO 60%
DO 13.01.2021.

JYSK rasprodaja uštede do 65%. U novoj 2021. godini, odmah od 01. januara JYSK katalog donosi DANE SPAVANJA UŠTEDE DO 60% na svim jorganima, jastucima, madracima, nadmadracima, setovima posteljine i plahtama.

U katalogu se mogu pronaći ograničene količine određenih artikala na totalnoj rasprodaji od čak 75%. Svijeće i svijećnaci, kao i mnogi dekorativni elementi sniženi su na 20-50%. Bogata ponuda namještaja na odličnim sniženjima, kao i još mnogo toga zaslužuje vaš pogled u ovaj katalog.

Katalog Katalozi Akcije Cover 1
Katalog Katalozi Akcije Cover 1

Najnoviji JYSK katalozi:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

JYSK katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: JYSK katalozi, JYSK vikend akcije, JYSK katalog, JYSK namještaj, JYSK  madraci, JYSK  jastuci  i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u JYSK-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od JYSK-a, ćemo postaviti na sajt.