GMP namještaj spavaća soba - super akcije uz odličan kvalitet

PRATITE I NAJNOVIJE GMP AKCIJE

Najnovije:

GMP NAMJEŠTAJ SPAVAĆA SOBA

Spavaća soba je prostorija koja je većini omiljena, jer nam služi za odmor.

A da bi kvalitetno odmorili potrebno je da imamo kvalitetne krevete, dušeke, nadmadrace ili jastuke. Osim toga, veoma je bitno da sve stvari u spavaćaoj sobi imate gdje ostaviti i da su ti ormari pregledni i dobro organizovani.

Upravo ako je ovo ono što vam treba, onda obavezno što prije prelistajte GMP katalog, jer u njemu možete doslovno pornaći sve što je potrebno za spavaću sobu.

Tu su veoma kvalitetni kreveti, dušeci, noćnici, ormari i sve drugo što vam je potrebno za miran san.

Sva ponuda za spavaću sobu u GMP katalogu se nalazi na akciji, a odlikuje ih kvalitet i moderan dizajn.

 

GMP KREVETI

Svima je bitan miran i kvalitetan san, a on zavisi od mnogo elemenata. Svakako jedan od najvažnijih elemanta da bi odmorili jeste da imate udoban i kvalitetan krevet. Upravo takvi kreveti se nalaze u GMP katalogu i sigurno ćete biti odušvljeni sa njima. Krevete za spavaću sobu u GMP Enterijerima možete pronaći u mnogim bojama, dimeznijama i modelima. Zajedničko im je da su veoma kvalitetni i da ćete sigurno uživato na njima.

Materijal, boja i dizajn se uvijek mogu prilagoditi potrebama kupaca, a kreveti za spavaće sobe u GMP katalogu su često na akcijama.

Bilo da želite krevet sa dušekom ili bez, krevet sa sandukom za stvari ili bez njega, sve to možete pronaći u GMP katalozima.

 

GMP ORMARI

Ormar je veo bitan dio namještaja, a koji mora pažljivo da se bira kada se oprema spavaća soba. Svako ima viška stvari i više ne zna gdje da ih odlaže, upravo zato je potreban kvalitetan oramar da bi sve bilo na svom mjestu. Bitno je da u ormar koji odabarete možete stati sve šta vam je potrebno i da  uvijek znate gdje ste i šta ostavili.

U GMP katalogu se nalazi odlična ponuda raznih modela ormara koji će se savršeno uklopiti u vašu spavaću sobu. Osim odlične organizacije polica i ladica, sve ormare krasi i odličan kvalitet.

U GMP Enterijerima možete pronaći ormare sa kliznim vratima, koji su odlični ako nemate dovoljno prostora, zatim tu su i ormari sa ogledalima na vratima, ali i klasični oramari. Svi su organizovani tako da ćete uvijek znati gdje vam je košulja, a gdje čarape.

 

GMP KOMODA

Komode u spavaćoj sobi su bitne da imate gdje ostaviti stvari. U GMP katalogu možete pronaći razvnorsnu ponudu kvalitetnih i veoma zanimljivih komada koje će se sigurno uklopiti u vašu spavaću sobu.

Osim kvaliteta, sve komode su modernog dizajna i dolaze u raznim bojama i modela.

U GMP katalogu uvijek možete pronaći odličan izbor komoda koje su na akciji, a koje će upotpuniti enterijer vaše sobe.

 

GMP NOĆNICI

Noćnici ili noćni ormari su neizostavni dio svake spavaće sobe. Većina nas voli da kraj obe strane kreveta imao po jedan noćnik, a čija je uslugu višestruka.

Takođe, veoma bitno je da se izgled noćnika uklapa sa ostalima namještajem u vašoj spavaćoj sobi. U GMP katalogu možete pronaći noćnike u različitm dimenzijama i bojama i koji će upotpuniti vašu sobu.

Oni su funkcionalni jer na njih uvijek možeta staviti lampu, ili ostaviti mobilni telefon, knjigu ili čašu vode i oni će vam uvijek biti na dohvat ruke. Takođe većina noćnika ima i ladice u koje možete ostaviti donji veš ili nešto drugo od garderobe.

 

GMP DUŠECI

Dušeci su veoma bitni za miran i dobar san, zato treba posvetiti dosta pažnje kada birate novi dušek za sebe.  U GMP katalogu se nalazi odlična ponuda veoma kvalitetnih dušeka za krevete.

Dušeci su GMP Enterijerima su veoma kvalitetni i na sniženjima.

Nije bitno da li ste ljubitelji tvrdih ili mekših dušeka u GMP ćete naći sve za miran san.

U GMP katalogu se nalazi nekoliko različitih modela dušeka, kao i  raznih dimenzijama.

 

GMP NADDUŠECI

Naddušek je veoma bitan kako bi osigurali da vaš dušek traje što duže, kao i da bi se zaštitio od eventualnih oštećenja i trošenja.

Upotrebnom naddušeka ćete sačuvati orginalni oblik vašeg dušeka, ali će osigurati  i veći stepen udobnosti i kvalitetan san.

Zato ako vam je potreban naddušek odmah prelistatje novi GMP katalog i pogledajte ponudu naddušeka. Naddušeci u GMP su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala, a u katalogu su uvijek po veoma povoljnim cijenama.

 

GMP JASTUCI

Osim krevete i dušeka, za miran san vam je neophodan kvalitetan i dobar jastuk. Jer nemate koristi od dušeka i kreveta, ako ispod glave nemate kvalitetan i odgovarajući jastuk.

U GMP katalogu se nalazi veoma bogata ponuda kvalitetnih jastuka po pristupačnim cenama.

Prilikom izbora jastuka trebate voditi i računa na kojoj strani najčešće spavate, jer i to je bitno kada kupujete novi jastuk. U GMP ponudi možete naći jastuke sa različitim punjenjima i dimenzija. Osim toga u ponudi imate tvrde i meke jastuke.

 

GMP PODNICE

Podnica je podloga za madrac i može imati jako veliku ulogu za vaš kvalitetan san. Ona se stavlja na najniži dio kreveta, a zajedno sa dušekom omogućavaju idealan položaj vaših leđa dok spavate. Prilikom kupovine podnice trebate obratiti pažnju o vrsti i težini madraca koji će biti postavljeni na nju, kao i o težini osobe koja spava na njoj.

Podnice u GMP katalogu su dostupne u raznim dimenzijama, a sigurno će zadovoljiti vaše potrebe za miran i dobar san.

Podnice u katalogu su često po veoma povoljnim cijenama i na sniženjima.

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

GMP katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: GMP katalozi, GMP vikend akcije, GMP katalog akcije za početak sedmice, GMP super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u GMP-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od GMP-a, ćemo postaviti na sajt.