GMP enterijeri

GMP Enterijeri su jedan od najvećih salona namještaja u BiH, imaju veliku ponudu modernog i funkcionalnog namještaja za opremanje doma ili poslovnog prostora. Proizvodi u GMP Enterijerima su po veoma pristupačnim cijenama.

Iz njihove ponude se izdvajaju sjedeće garniture u standardnim dimenzijama, ali i po mogućnostima da se prilagode za potrebe kupaca. Osim toga, u ponudi se nalazi kreveti, stolice taburei sa velikim izborom boja i dezena.

Svakako tu je i ponuda kompletnih dnevnih boravaka, kuhinja ili spavaćih soba sa programom zastupljenih proizvođača.

Sav namještaj u GMP Enterijerima je izrađen u savremenom dizajnu i od veoma kvalitetnih materila. Oni ističu da kreativnim kombinacijama i odabirom, mogu postići karakterističan lični stil svakog korisnika.

Ukoliko posjetite salone GMP Enterijere, možete dobiti i besplatnu stručnu pomoć arhitekte i dizajnera enterijera.

 

GMP PONUDA

GMP Enterijeri su poznati po ponudi veoma kvalitetnog i modernog namještaja koje možete pronaći u njihovim katalozima i salonima, po pristupačnim cijenama.

Kod njih možete pronaći odličnu ponudu kompletnog namještaja koji vam je potreban za dnevni boravak, od trepezarijskog stola, pa do ugaona i ormara. Tu je i veoma bogata ponuda namještaja za uređenje spavaće sobe.

Ukoliko opremate sobu za vašu djecu, takođe ćete biti odušljevni ponudom  kojom ćete pronaći u katalogu GMP Enterijera.

Ako je sada vrijeme ua renoviranje kuhinje, ovde možete pronaći doslovno sve što vam je potrebno. Bilo da se radi kuhinjskim elementima, tehnici ili drugim stvarima koje su potrebne u kuhinji.

U katalogu GMP Enterijera možete pronaći i ponudu za opremanje predsoblja, ali i za sređivanje i uređenje vaših kancelarija.

 

DOSTAVA I MONTAŽA

Kada kupite namještaj u GMP Enterijerima možete izabrati da vam oni namještaj dostave na vašu kućnu adresu. Ukoliko se odlučiti za dostavu, ona se naplaćuje po utvrđenom cjenovniku, ali tada dobijati besplatan unos namještaja u vaš stan ili kuću. Dostava se vrši na teritoriji cijele BiH.

Vrijeme trajanja isporuke zavisi  od toga šta kupite. Neki komadi namještaja su dostupni odmah i mogu biti isporučen isti dan, dok se neki mogu čekati i do 20 dana.

Ako niste sigurno da li ste dobro izmjerili prostor u vašem stanu, onda možete dogovoriti sa radnicima u GMP Enterijerima da oni izađu na teren i izmjere dimenzije u vašem stanu.

 

USLOVI PLAĆANJA

U GMP Enterijerima možete dobiti i i brzi kredit do 36 mjeseci, bez kamate i učešća, a na njega imaju pravu svi stalno zaposleni, kao i preduzeća.

Ako ste se odlučili da kupiti namještaj na rate, to možete uraditi preko više banaka. Osim toga, GMP Enterijeri imaju ugovore sa velikim brojem firmi i institucijama u BiH i oni mogu kupovati namještaj na rate bez kamate.

Najnoviji GMP katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

GMP katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: GMP katalozi, GMP vikend akcije, GMP katalog akcije za početak sedmice, GMP super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u GMP-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od GMP-a, ćemo postaviti na sajt.