FIS Katalog Prehrana i Hemija Januar 2021

01.01.2021. - 14.01.2021.

FIS nam u Novu godinu ulazi sa novim FIS katalogom prehrane i hemije. Ljubitelji Nutelle, Lino Lade, Cedevite… ovo je katalog za vas, još ako su vam omiljena sredstva za pranje Ariel, Faks, Fairy, Perwoll onda ste na pravom mjestu.

FIS novogodišnji katalog sa odličnim akcijskim artiklima. U sklopu trajanja novog FIS kataloga u FIS-u je sezonsko sniženje do -70% aktuelno od 15.12. do 15.1.2021. godine.

Na sezonskom sniženju neki od artikala su dječiji kišobrani na sniženju od 20-50%, muški i ženski kišobrani 20-50%, ruksaci 20-50%, dječije papuče 20-50%, ženske torbe 20-50%. razne vrste obuće 20-50%, ski oprema 20-50%, dječija i odjeća za odrasle na 20-50%, FIS namještaj na sniženju, dječije igračke, kućne potrebštine, FIS bijela tehnika, program za kupatila, alati, linoleum, laminati i još mnogo toga.

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

Najnoviji FIS katalozi:

Najnoviji katalozi - FIS Kategorije:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

FIS katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: FIS katalozi, FIS Akcije, FIS kuhinje, FIS namještaj sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u FIS-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od FIS-a, ćemo postaviti na sajt.