FIS Ambyenta namještaj - katalog i akcija

Pogledajte novi FIS Ambyenta namještaj - katalog i akcija, sve na jednom mjestu. FIS Namještaj, Ambyenta namještaj, katalog FIS kuhinje, FIS ormari..

FIS Top akcija DECEMBAR 2023. Snizenje traje od 22.12. do 31.12.2023.

FIS Top akcija dECEMBAR 2023. Traje od 22.12. do 31.12.2023.

FIS Top akcija dECEMBAR 2023. Traje od 22.12. do 31.12.2023. FIS Top akcija traje do 31.12.2023. Novi FIS katalog donosi: namještaj za kupatila, kolica za bebe, TV akcija, alat, kućni tekstl, dekorativne police za zid i komplet escajg po super cijenama. Iz ponude izdvajamo 5 TOP CIJENA – Nika bebi kolica sa nosiljkom po cijeni od

Pregledaj katalog »
FIS Black friday akcija NOVEMBAR 2023. Snizenje traje od 24.11. do 27.11.2023.

FIS Akcija Black Friday NOVEMBAR 2023. Traje od 24.11. do 27.11.2023.

FIS Akcija Black Friday NOVEMBAR 2023. Traje od 24.11. do 27.11.2023. FIS katalog traje do 27.11.2023. Novi FIS katalog donosi super uštede: odjeća, obuća, torbe, ruksaci i koferi, namještaj, tepisi, oprema za kupatila, auto oprema, novogodišnji program i jelke, bebi kolica, dječije igračke, bicikli, posuđe, kape, šalovi i rukavice, a to nije sve.  NAJNOVIJI FISov katalog

Pregledaj katalog »
FIS Top akcija NOVEMBAR 2023. Snizenje traje od 10.11. do 19.11.2023.

FIS Top akcija NOVEMBAR 2023. Traje od 10.11. do 19.11.2023.

FIS Top akcija NOVEMBAR 2023. Traje od 10.11. do 19.11.2023. FIS Top akcija traje do 19.11.2023. Novi FIS katalog donosi: AMBYENTA namještaj, obuća, odjeća, rasvjeta, tehnika. Iz ponude izdvajamo – Ambyenta krevet Venera dimenzija 200x160cm po cijeni od 359,00KM, Ambyenta nadmadrac GARD dimenzija 200x160x5cm po cijeni od 225,00KM, ženske čizme (više modela) po cijeni od 25,00KM,

Pregledaj katalog »
FIS katalog NOVEMBAR 2023. Akcija traje od 31.10. do 20.11.2023.

FIS KATALOG NOVEMBAR 2023. akcija Traje od 31.10. do 20.11.2023.

FIS KATALOG NOVEMBAR 2023. akcija Traje od 31.10. do 20.11.2023. FIS katalog traje do 20.11.2023. Nova FIS akcija donosi: odjeća i obuća za djecu i odrasle, dječije igračke, tehnika, TV akcija, mali kućanski aparati, bijela tehnika, posuđe, kućni tekstil, pokućstvo, namještaj AMBYENTA namještaj, rasvjeta, oprema za kupatila i alat. NAJNOVIJI FISov katalog i akcija FIS Katalog

Pregledaj katalog »
FIS Top akcija OKTOBAR 2023. Snizenje traje od 13.10. do 22.10.2023.

FIS Katalog【TOP AKCIJA】OKTOBAR 2023. akcija Traje od 13.10. do 22.10.2023.

FIS Katalog【TOP AKCIJA】OKTOBAR 2023. akcija Traje od 13.10. do 22.10.2023. FIS Top akcija traje do 22.10.2023. NovI FIS katalog donosi: odjeća, obuća, namještaj, dječije igračke i pokućstvo. NAJNOVIJI FISov katalog i akcija FISov Katalog – Vikend akcija Najnoviji FIS katalozi: Najnoviji katalozi – FIS Kategorije: Najnoviji katalozi: F.A.Q. Šaljite nam svoja pitanja? Koliko redovno postavljate FIS

Pregledaj katalog »

FIS Ambyenta namještaj – katalog i akcija

Kad se kupovina pretvara u čist užitak, onda je to uspjeh poslodavca, a FIS Ambyenta namještaj godinama opravdava taj uspjeh, jer za vas ima apsolutno sve na jednom mjestu. FIS prodajni centri namještaja AMBYENTA godinama se nalaze širom Bosne i Hercegovine, ali uspjeli su da dospiju i na evropsko tržište.

Vjerujemo da svi znaju, ali želimo napomenuti da je FIS Vitez domaći poslovni lanac trgovina, koji nam dolazi iz trgovinskog centra Vitez u Bosni i Hercegovini.

Od samih početaka imali su jednu vodilju, a to je zadovoljstvo kupca, krenuvši od male porodične trgovine, izrasli su u jedan od vodećih domaćih prodajnih lanaca sa istom vodiljom kao i na svojim počecima.

Danas, FIS Vitez ima više od 3300 zaposlenih i taj broj je u konstantnom porastu. Svjesni pravih vrijednosti mladim i obrazovanim kadrovima svih profila pružaju mogućnost za zapošljenje u svom stručnom timu.

GDJE SVE MOŽEMO PRONAĆI FIS VITEZ OBJEKTE?

Trgovinski lanac FIS sa svojim sjedištem u Vitezu, može se pronaći širom Bosne i Hercegovine:

 • FIS Banja Luka
 • FIS Bugojno
 • FIS Brčko
 • FIS Bijeljina
 • FIS Bihać
 • FIS Cazin
 • FIS Čelinac
 • FIS Dugopolje FIS Doboj Jug
 • FIS Gračanica
 • FIS Livno
 • FIS Mostar
 • FIS Sanski Most
 • FIS Sarajevo
 • FIS Slavonski Most
 • FIS Vitez
 • FIS Žepče

FIS Vitez kontakt, kontakt možete ostvariti sa sjedištem za informacije (centrala) na kontakt broj +387 30 715 500.

 

DOMAĆI FIS BRENDOVI

Pored trgovinskih objekata, FIS Vitez se uspješno bavi i proizvodnjom, tako su uspješno osnovali nekoliko domaćih brendova.

FIS AMBYENTA

Uveliko poznat i možemo slobodno reći jedan od najpopularnijih jeste FIS Vitez namještaj, pod imenom FIS Ambyenta (kod nas često korištenog naziva FIS Ambijenta). Sa proizvodnjom FIS namještaja počeli su 2005. godine, a do danas su sa svojim vrhunskim kvalitetom uspjeli dostići do nekoliko certifikata, koji to i dokazuju. FIS namještaj je osvoji Quadal medalju za najkvalitetniji namještaj u Bosni i Hercegovini. Fis Ambyenta svojim inovativnim i modernim pristupom nudi vrhunski dizajniran i ekonomičan FIS namještaj, bilo da vas interesuju FIS kreveti, FIS stolice, FIS stolovi ili FIS Vitez kuhinje. Bilo da vam je potreban za životni ili radni prostor, FIS namještaj u ponudi ima odličan namještaj koji će vam stvoriti ugodniji ambijent za življenje.

FIS ANBINNI

Od prvog dana rođenja vašeg djeteta ili djeteta iz vama bliskog okruženja, FIS baby odjeća u ponudi ima sve što vam je neophodno i to sa predivnim i preugodnim pamukom. Anbinni je FIS-ov brend odjeće za bebe i dječije odjeće, koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu. Ovaj brend pored odjeće sadrži i sve što vam je neophodno za spavanje, uključujući i posteljinu, a svi proizvodi se mogu pronaći u svim FIS-ovim objektima, kao i kod drugih distributera. Treba napomenuti da svi korišteni materijali u FIS odjeći imaju certifikat o kvalitetu i sigurnosti, kao što je Oeko Tex certifikat. FIS odjeća za bebe i djecu prati modne trendove, pa stoga će i najzahtjevnije mame biti zadovoljene izgledom, bojama, detaljima, a prije svega ugodnim materijom. FIS bodi za bebe je neuporedivo kvalitetniji od većine brendova koje možemo naći na našem tržištu ili poručiti, a rade se i u veličinama koje se kod drugih neproizvode.

FIS LINIJA ČARAPA GS

FIS Vitez je od 2002. godine na tržište plasirao liniju čarapa GS. FIS čarape se izrađuju od prirodnih materijala, pažljivo odabranih i licenciranih. Proces proizvodnje odvija se na vrhunskim strojevima najnovije generacije, dok dizajn prati modne trendove, tako da će zadovoljiti sve želje i potrebe svojih kupaca. Visok kvalitet i udobnost, te postojanost boja odlikuju FIS GS čarape.

FIS HOME

U skladu sa svjetskim trendovima, a potrebama našeg tržišta FIS Vitez je plasirao domaći brend FIS HOME. Crveni FIS HOME i Plavi FIS HOME. Crveni FIS HOME u svojoj ponudi ima široki asortiman posteljina, jorgana, jastuka, ali i ugostiteljskog tekstila, dok je Plavi FIS HOME zadužen za moderne linije kućnih slavina i boje za unutrašnje zidove.

EKO FIS VLAŠIĆ

Pored robe široke potrošnje, trgovačkih centara FIS Vitez je svojom ponudom iskočio iz svojih okvira i napravio turističko naselje EKO FIS Vlašić. Ovo turističko naselje predstavlja jedinstven kompleks sa sportskim i rekreativnim sadržajem, te odličnim smještajnim kapacitetima. Idealna je oaza za punjenje baterija za sve ljubitelje prirode, sadržajno je bogato osmišljen, a otvoren je zimi i ljeti. Vlašić se standardno veže za zimski odmor, ali pored skijaških staza i ski liftova, EKO FIS Vlašić u ponudi za svoje posjetioce ima adrenalin park, paintball, sportske terene, Zoo park, te SPA tretmane. Bilo da ste u potrazi za apsolutnim mirom i odmorom ili vam treba adrenalinska avantura u svom idiličnom, rustikalnom ambijentu, ovaj kompleks će vam se sigurno dopasti.

ŠTA NAM NUDI FIS AMBYENTA NAMJEŠTAJ AKCIJSKI KATALOG?

Kao i svaki poslodavac kome su na prvom mjestu zadovoljni kupci, koji će se uvijek sa zadovoljstvom vraćati u njegove objekte, tako je i FIS AMBYENTA svojim cijenjenim kupcima uvijek na usluzi i uvijek sa odličnim akcijskim cijenama i katalozima. FIS namještaj akcijski katalog je prava mala oaza zadovoljstva za ljubitelje dobre kupovine ili kupce koji su u potrazi za najboljim omjerom cijene i kvaliteta. Uz moto Kupujte sa zadovoljstvom, FIS katalog namještaja Ambyenta sigurno je jedan od najtraženijih na našem tržištu. FIS ambyenta kuhinje proizvedene u BiH imate u ponudi svakog FIS kataloga, kao i FIS komode, FIS stolovi, FIS stolice, FIS spavaća soba, FIS krevet, FIS ormari, te kompletan asortimana FIS-ovog namještaja. Oni vam u ponudi imaju i besplatan prevoz za udaljenost do 50 kilometara.

FIS zavjese takođe predstavljaju jedan od traženijih artikala u ovom trgovačkom lancu, koje se podjednako kao i FIS namještaj mogu pronaći u FIS katalogu, ovaj program u ponudi ima veliki izbor FIS prekrivači, FIS posteljina, FIS peškiri i sl.

Podjednako važan dio svakog FIS kataloga predtsvalja FIS bijela tehnika. FIS televizori mogu se pronaći po fenomenalnim akcijskim cijenama, stoga predlažemo da redovno pratite katalog FIS, koji svakako možete pronaći na našem web sajtu. Ništa manje značajne nisu ni akcije sitnijih aparata FIS bijela tehnika, poput, FIS usisivači, FIS pegle, ali i drugi kućanski aparati.

FIS akcije podrazumijevaju i sve što vam treba za vaš dom, pa u katalogu možete pronaći npr. FIS Metalac posuđe po sniženim cijenama od 50 %, FIS ramovi za slike, FIS dekoracije i sve kućne potrebštine koje svaka žena želi ili treba.

FIS Vitez je mislio i na svoje najmlađe kupce, pa je odjel FIS igračke, ali i ponuda u FIS akcijskom katalogu uvijek snabdjevena i ovim asortimanom. FIS igračke su uvijek ponuđene za sve uzraste, tako da će za svako dijete moći nešto simpatično da se pronađe. Na akcijskim cijenama može se pronaći i FIS bebi krevetac, kao i ostala oprema za bebe.

U sklopu FIS akcije podrazumijeva se i FIS obuća, FIS odjeća, FIS pidžame za cijelu porodicu, FIS dječija odjeća, FIS muška jakna, FIS ženska jakna, kao i ostali artikli sa odjevnog sektora.

Pored navedenih tu je i svijet kupatila koje je dio svih FIS akcija. FIS pelet (bukva, jela, hrast) veoma je popularan artikl sa odličnom cijenom, jer se radi o FIS-ovom proizvodu u sklopu brenda FIS AMBYENTA.

Gotovo je nemoguće nabrojati šta sve ima katalog FIS, bilo da vam treba FIS rasvjeta, FIS tepisi, FIS bicikli, FIS bazeni, sve ovo i mnogo više možete pronaći u svim FIS-ovim objektima, ali i u sklopu redovnog FIS kataloga sa odličnim akcijskim cijenama koje su vrijedne čekanja.

 

Najnoviji katalozi - FIS kategorije:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

FIS katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: FIS katalozi, FIS Akcije, FIS kuhinje, FIS namještaj sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u FIS-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od FIS-a, ćemo postaviti na sajt.