FARMASI KATALOG I FARMASI AKCIJE

Pogledajte novi FARMSI katalog i akcije, sve na jednom mjestu. Kataloška akcija FARMASI, FARMASI KATALOG, katalog kozmetike..

052

BH praznicno ludilo cover

BH praznicno ludilo

 

 

 

BH sale 20.08.

 

 

Najnoviji katalozi - KOZMETIKA:

Najnoviji katalozi:

FARMASI KATALOG

Veoma popularan turski brend Farmasi, za one koji to još uvijek ne znaju, u svojoj ponudi ima paletu proizvoda za lice, oči, usne, kožu, nokte

Farmasi se distribuira na 5 kontinenata u 123 zemlje širom svijeta, tako imamo i Farmasi Bosna i Hercegovina. Na svih 5 kontinenata Farmasi ima više od 365 miliona korisnika, što je dokaz da se ova kozmetika proizvedena vrhunskom tehnologijom i visokog kvaliteta odlično pozicionirala na svjetskom tržištu kozmetike.

 

Ono što kompanija Farmasi ističe kao svoje najveće uspjehe, jeste sledeće:

 

  1. EKOLOGIJA (Farmasi laboratorije nemaju dimnjake i svi izvori energije se recikliraju)
  2. ZDRAVLJE (sve linije preparativne i dekorativne kozmetike su dermatološki testirane)
  3. ŽIVOTINJE (niti jedan Farmasi proizvod ne sadrži sastojke animalnog porjekla niti je testiran na životinjama)
  4. LJEPOTA (bogat asortiman sa preko 2000 kozmetičkih i medicinsko-kozmetičkih proizvoda)

 

ŠTA NAM NUDI FARMASI KATALOG?

 

Farmasi katalog BiH izlazi svakog mjeseca u godini i isto toliko važe ponude i akcijske cijene u njemu.

Ono što svaki Farmasi novi katalog donosi jesu noviteti, Farmasi noviteti ne budu samo novi proizvodi u ponudi, nego i noviteti po super akcijskim sniženjima, uštede mogu biti i od 60% i više, tako da je poželjno uvijek prelistati Farmasi online katalog kada ste u potrazi za nekim kozmetičkim preparatima.

Farmasi katalog online možete redovno pronaći na našem web sajtu.

 

Pored noviteta katalog Farmasi uvijek donosi i limitirane proizvode.

Najpopularniji Farmasi proizvodi iako pristupačnih cijena, često dolaze i na sniženjima čak i većim od 70%. Farmasi BiH katalog u sebi sadrži i trajno popularne proizvode sa podjednako dobrim sniženjima.

 

Pored kvaliteta, o kome nam svjedoče brojni korisnici Farmasi proizvoda, a u poslednjih nekoliko godina gotovo svi da su čuli za čuveni Farmasi šampon od bijelog luka protiv opadanja kose, Farmasi proizvode prodaju i njihove više nego pristupačne cijene, kako redovne, tako i nevjerovatna sniženja.

 

FARMASI KOZMETIKA ZA NJU I NJEGA

 

Pored ženske njege za lice i tijelo, Farmasi u ponudi ima i njegu za muškarce, kao i muške i ženske parfeme.

Farmasi parfemi su izuzetno pristupačnih cijena i pored parfema, parfemske linije sadrže i prateće proizvode (parfemske losione za tijelo, parfemski roll on, odnosno parfemski losion poslije brijanja u muškim Farmasi parfemskim linijama).

 

Pored ženske njege za kosu, Farmasi katalog sadrži i profesionalnu paletu Farmasi farbe za kosu.

 

FARMASI BEBE

 

Pored kozmetike za odrasle, Farmasi proizvodu i liniju za njegu beba. Farmasi bebi proizvodi sadrže Farmasi bebi sapun, Farmasi bebi šampon, Farmasi sprej za raščešljavanje dječije kose, Farmasi bebi krema protiv osipa, Farmasi bebi losion, Farmasi bebi ulje.

 

FARMASI DOM

 

Kompanija Farmasi ima i liniju proizvoda BIO HOME, higijenski preparati za kuću sigurni za upotrebu, pored raznih sredstava za čišćenje, Farmasi Bio Home linija sadrži krpe, maramice za čišćenje, sunđere i sl.

 

Ono što sa sigurnošću možemo reći jeste da su Farmasi proizvodi sve popularniji u svijetu, tako i kod nas. Farmasi online katalog predstavlja jedan od traženijih kataloga na našem tržištu, a svojom ponudom i odličnim akcijskim cijenama svakako zaslužuje da se redovno isprati, jer smo sigurni da ćete pronaći za sebe nešto u svakom od njih.

 

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

FARMASI katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: FARMASI katalozi, FARMASI parfemi i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u FARMASI-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od FARMASI-a, ćemo postaviti na sajt.