BINGO Namještaj - Super katalog i akcija

bingo namjestaj, bingo namjestaj 2021, bingo namjestaj 2022, bingo namjestaj komode, bingo vrtni namjestaj, akcija namještaja bingo namjestaj, akcijski katalog bingo namjestaj 2022, bingo namjestaj stolovi, bingo namještaj, bingo vrtni namjestaj 2022, bingo katalog bingo namjestaj 2022, bingo namjestaj 2022 katalog, bingo namjestaj ormari, bingo namjestaj ugaone garniture, bingo namjestaj kuhinje, bingo gorazde namjestaj, bingo namjestaj katalog 2022, namjestaj bingo, bingo namjestaj kauč, bingo kupatilski namjestaj, namještaj bingo, bingo katalog bingo namjestaj, bingo stup namjestaj, bingo katalog vrtni namjestaj, bingo bastenski namjestaj, bingo namjestaj stolice, katalog bingo namjestaj, bingo breza namjestaj, bingo prijedor namjestaj, salon namještaja bingo namjestaj, bingo namjestaj katalog, akcijski katalog bingo namjestaj, vrtni namještaj bingo, bingo katalog namjestaj, bingo mostar namještaj, bingo namještaj katalog, bingo zvornik namještaj, bingo akcija namjestaj, bingo namještaj 2022, bingo namjestaj sarajevo, kupatilski namjestaj bingo, duka namjestaj bingo, akcijski katalog bingo namjestaj 2022, bingo namjestaj kreveti, namjestaj bingo sarajevo, bingo lukavac namjestaj, dnevni boravak bingo namjestaj, bingo kupaonski namještaj, bingo brcko namjestaj, bingo namještaj mostar

 

 

 

 

Bingo katalog NAMJEŠTAJ 2022

Bingo Kralj dobrih cijena! Bingo uvijek ima odličnu ponudu za nas!

U nastavku pogledajte Bingo kataloge NAMJEŠTAJA!

Bingo katalog NAMJEŠTAJ SVE ZA DOM super sniženje juli 2022!

BINGO KATALOG~BINGO AKCIJA~BINGO POPUST~BINGO SNIŽENJE

Bingo katalog namještaj MAJ-JUNI 2022 18.05-16.06.2022.


Bingo katalog namještaja MAJ-JUNI 2022
Bingo katalog “Sve za dom“ NOVEMBAR 2021 JANUAR 2022 21.11.2021-09.01.2022.


Bingo namještaj
Bingo katalag namještaja/ Bingo namještaj/ Bingo katalog “ Sve za dom”
Ono čime nas Bingo posebno obraduje je Bingo katalog namještaja “ Sve za dom”!
U Bingo katalogu namještaja pronaćii ćete sve što vam je potrebno za uredjenje doma.

Veliki izbor Bingo namještaja, odličnog dizajna, modernih linija i što je veoma važno Bingo namještaj je cjenovno prihvatljiv.

Jako je važno da redovno pratite ustedite.ba, priključite se najvećoj viber zajednici SNIŽENJA u BiH, jer uvijek na vrijeme objavimo najnovije Bingo kataloge.

Ovo se posebno odnosi na Bingo katalog namještaja, jer se upravo na namještaju može jako puno uštedjeti.

Krenimo redom šta nam to donosi Bingo katalog namještaja!

BINGO PREDOSBLJA
Dobro predsoblje se odlikuje iskorištenim prostorom za pospremanje stvari. Neka prvi korak u vas dom bude ugodna uvertira za ostatak doma.

Bingo nam donosi izuzetno funkcionalna predsoblja.

Naš savjet je da birate predsoblja koja imaju dio za odlaganje jakni, kaputa. Praktično je da predooblja imaju ogledalo i kuke kako bi mogli okačiti jaknu. Dobro bi bilo da birate predoblje koje ima i nekoliko ladica, u koje možete poremiti ključeve, kašiku za lakše obuvanje cipela i ostale sitnice koje su vam svakodnevno potrebne.

Bingo predoblje će izgledati još bolje ukoliko postaviti neki od ukrasa koje nam donosi Bingo katalog namještaja.

Cijene predsoblja se kreću od 250 KM do 350 KM.

Bingo CIPELARI
Ono što je must have u predsoblju je Bingo CIPELAR. Bingo katalog namještaja ima odličnu ponud cipleara.

Bingo ciplelare karakterišu dobar izbor različitih modela ormarića za cipele i polica za obuću.

Bingo cipleari su većinski u bijeloj boji i boji drveta. Cjenovno ih možete pronaći u rasponu od 95 KM-140 KM.

BINGO DNEVNI BORAVAK
Namještaj za dnevni boravak

BINGO KOMODE
Bingo komode za dnevni boravak oduševit će vas! Bilo da tražite bijele komode, komode u kombinaciji bijela-boja drveta, komoda kombinacije sivo-bijelo sve ih možete pogledati u Bingo katalogu namještaja.

Bingo komode cjenovno se kreću u rasponuu od 150 KM do 300 KM.

Komoda u kombinaciji zlatni hrast-bijelo idealan je komad namještaja koji se lako uklapa u svaiki enterijer. Bingo komode su izuzetno korisne i praktične, jer osim u dnevom boravkuu možete ih imati u spavaćoj sobi, kuhinji, hodniku, ili čak u kupatilu.

Ukoliko volite komode sa otvorenim policama ili staklom, Bingo katalog vam donosi odličnu ponudu. Cijene se kreću od 150 KM-250 KM.

Bingo komode su idealne i kao TV komode. Odlične viisine i modernog dizajna uklopit će se u svaki prostor.

BINGO SJEDEĆE GARNITURE, BINGO FOTELJE, BINGO KAUČI, BINGO DVOSJEDI I BINGO TROSJEDI
Ima li nešto ljepše nego poslije napornog dana zavaliti se na udoban kauč, dvosjed ilii trosjed? Zasta nema! Bingo katalog namještaja donosi nam odličnu ponudu sjedećih garnitura.

BINGO KAUČ
Ukoliko živite u malom postoru obradite pažnju da Bingo kauč ima opciju izvlačenja (Bingo kauč na izvlačenje), koji je pogodan za spavanje.

Kauč Bingo pronadjite u Bingo poslovnicama, a cijene se kreću u rasponu 650 KM do 695 KM,

Za veću praktičnost odaberite kauč klik klak.

BINGO TROSJED, DVOSJED FOTELJA
Bingo katalog donosi nam odabrane Bingo trosjede i dvosjede. Bingo trosjed Belona ma opciju izvlačenja (trosjed na razvlačenje) okvirna cijena je 650 KM.

Kupci često traže i prekrivače za trosjed, dvosjed i fotelju, pratite ustedite.ba viber zajednicu jako često vam donosimo odlične akcijske cijene za prekrivače za trrosjed, dvosjed i fotelju.

BINGO UGAONE GARNITURE
Kakve ugaone garniture volite?

Male ugaone garniture, velike ugaone garniture, klasične ugaone garniture , moderne ugaone garniture, sve ih možete pronaći u Bingo prodavnicama na odjelu namještaja.

Cijene Bingo ugaonih garnitura objavljenih u Bingo katalogu ” Sve za dom” kreću se od 850 KM do 1050 KM. Dostupne su više dezena i boja.

BINGO DNEVNI BORAVAK KOMODE I REGALI
Bingo dnevni boravak učit će vaš prostor pravom oazom mira.

Jednostvan dnevni boravak, sa dosta polica pruža mnoštvo mogućnosti kad je dekoracija u pitanju.

Bingo dnevni boravak možete pronaći pretežno u dvije boje, boja drveta u kombinaciji sa bijelim, svijetlo sivom, tamno sivom ili crnom.

Bilo da tražite komodu za dnevni boravak ili regal za dnevni boravak, Bingo katalog namještaja donosi nam nekoliko modela. Cijene Bingo dnevnog boravka kreće od 185 KM.

BINGO KLUB STOLOVI~STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK
Centralni dio dnevnog boravka je Bingo stol. Ovisno da li tražite kvalitetan stolić za kafu ili klub stol uvijek birajte laganije, kako bi ga lakše mogli pomjerati prilikom čišćenja doma.

BIngo katalog namještaja donosi nam akcijske cijene Bingo klub stolova. Cijene se kreću već od 185 KM.

BINGO SPAVAĆA SOBA
Najvažnija stavka u spavaćim sobama je francuski ležaj/bračni krevet i ormari.

Bingo katalog namještaj “Sve za dom” donosi nam nekoliko modela francuskih kreveta/francuskih ležajeva. Cijene bračkih kreveta u akcijskom katalogu Bingo namještaj kreću se od 475 KM.

Malo skuplje varijante francuskih ležajeva/bračnih kreveta su one sa madracem i nadmadrcem. Obično su dostupne u više boja i dezena. Cijene se kreću od 945 KM.

Obavezno birajte bračni krevet sa prostorm za odlaganje-sandukom. Sanduk kod bračnog kreveta daje vam odličnu mogućnost skladištenja stvari. Sanduk nije dubog, i vrlo jednostvano vam može biti pregledno.

BINGO ORMARI ZA SPAVAĆU SOBU
Ukoliko volite da vam sve bude na svom mjestu, potreban vam je dobar ormar. Dobro organiziranim i preglednim ormarom uštedite vrijeme spremanja i prostor.

Bingo nudi dobar izbor Bingo ormara za spavaću sobu. Bingo klizni ormari/ormari sa kliznim vratima većinski su dostupni u svjetlijim bojama. Doobar savjet je da odaberete ormar koji ima ogledalo, jednostnije će vam biti spremanje, a i vizuelno ćete povećati sobu.
Bingo ormari cjenovno se kreću u rasponu od 530 KM do 570 KM (Bingo ormari u akcijskom katalogu Bingo namještaj ‘Sve za dom’).

Bingo ima u ponudi i Bingo manje ormare, sa dva ili tri krila. Bingo ormari sa dva krila su najpovoljniji i cijena kreće od oko 165 KM.

BINGO NOĆNI ORMARIĆI
Noćni ormarići mogu ti olakšati jutra i večeri i biti mjesto gdje ti naočale, sat ili knjiga stoje nadomak ruke. Na noćni ormarić postavite lampu, osim što je korisna, vizuelno će dati ljepši efekat vašoj sobi.

BINGO KUHINJA
Funkcionalna i praktična Bingo kuhinja potrebna je svakom domu. U Bingo prodavnicama potražite velik izbor Bingo kuhinja. Cijene za bingo kuhinje kreću se već od 259 KM.

BINGO TRPEZARIJSKI STOLOVI I STOLICE
Kakve trpezarijske stolove i stolice tražite? Šta vam je veoma važno? Mi bi rekli da je neophodna kombinacija: udobne trpezarijske stolice i moderni trpezarijski stol.

Cijene trpezarijskih stolica u Bingo katalogu namještaja kreću se već od 69 KM, dok se trpezarijski stol Bingo može naći od 225 KM.

BINGO KUĆNI TEKSTIL ~ POSTELJINE, UKRASNI JASTUCI, PREKRVAČI
Bingo katalog namještaj ‘Sve za dom’ donosi nam odličnu ponudu posteljine.

Ukoliko ste u potrazi za posteljinom iz 4 dijela – 4/1 – navlaka za jorgan, jastučnice x2, plahta možete je pronaći u Bingo prodavnicama po super cijeni od 45 KM. Dostupne su u više dezena.

Plahta sa gumom olakšat će vam raspremanje kreveta. Bingo plahta sa gumom u Bingo prodavnicama dostupne su u više dimenzija i boja. Akcijska cijena kreće od 9,90 KM.

U Bingo katalog namještaja donosi nam i ukrasne jastučnice. Dostupne su u više raličith dezena, a cijena im se kreće od nejerovatnih 3,50 KM.

U nastavku pogledjate gdje se nalaze BINGO prodavnice

Spisak Bingo prodavnica pogledjate u nastavku.
Koristite pretraživač za lakši pronalazak

Upišite naziv objekta ili grad…


Naziv objekta Adresa RB PJ
Supermarket Stupine Tuzla, Stupine B-12, 75000 1 2
Hipermarket Kalesija Kalesija, Senada Mehdina Hodžića bb 2 3
Minimarket Tojšići Tojšići, Tojšići bb 3 4
Hipermarket Šićki Brod Tuzla, Šićki brod bb, 75000 4 5
Minimaret Gornji Rainci Rainci Gornji bb, Kalesija 5 6
TC Hipermarket Hadžići Hadžići, Industrijska zona bb 6 7
Poslovna Jedinica Orašje Orašje, Zona poduzetništva bb, 76270 7 8
TC Gračanica Branilaca Kule grada bb, 75320 8 9
Hipermarket Gradačac Gradačac, Sarajevska bb 9 10
Minimarket Sapna Sapna,ul.206-te viteške brigade bb 10 12
Mininarket Centar Tuzla,ul.Turalibegova 32. 11 13
Supermarket Slatina Tuzla, Albina Herljevića br.11, 75000 12 14
Hipermarket TC Lukavac Lukavac, Lukavačkih brigada bb, 75300 13 15
Minimarket Brčanska.M Tuzla Ul. Rose Hadživuković bb, 75000 14 16
Hipermarket Crkvice Zenica, Derviša Imamovića br,1 (Crkvice) 15 17
T.C. Mostar Mostar,Put M-17 br 5 16 18
Minimarket Sjenjak Tuzla, Ismeta Mujezinovića D9, 75000 17 20
Minimarket Solina Tuzla, Rate Dugonjića do br.10, 75000 18 21
Supermarket Travnička Zenica,Travnička cesta.bb, 72000 19 22
Supermarket Banovići Banovići, Branilaca Banovića bb 75290 20 23
Minimarket Banovići Banovići, Branilaca Banovića bb 75290 21 24
Minimarket Skojevska Tuzla, Armije BiH br.11, 75000 22 25
Minimarket Irac Tuzla, Ul.Rudarska 69, 75000 23 26
Hipermarket Srebrenik Srebrenik, Tuzlanskog odreda bb 24 27
Hipermarket Živinice Živinice, I Ulica br 121, 75270 25 28
Supermarket Zvjezdara Banovići, Branilaca Banovića bb, 75290 26 29
TC Hipermarket Doboj Doboj,Cara Dušana 18 27 31
Minimarket Dobrinja Hamdije Kapidžića 8 (Dobrinja) 28 32
Minimarket Ši Selo Tuzla,Hasana i Derviša Sušića 1 29 33
Minimarket Kiseljak Tuzla,Kiseljak,Ševar bb 30 35
Minimarket Lipnica Tuzla,Lipnica, Ozrenskog odreda 46 31 36
T.C.Brčko Brčko, Braće Ćuskića br.10, 76100 32 37
TC Hipermarket Bijeljina Bijeljina,Cara Uroša 54,76300 33 38
Minimarket Tušanj Ul. Hasana Brkića bb, naselje Tušanj, Tuzla 34 39
Minimarket Tuzlanka Ul. Bosne Srebrene bb, Tuzla 35 40
Supermarket Zlokovac Naselje Zlokovac bb, Tuzla 36 41
Minimarket Mostar Mostar, Kneza Višeslava bb Mostar 88 000 37 42
Robna Kuća Kalesija Kalesija, Ul. Patriotske lige br. 13 38 44
Hipermarket Bos.Krupa Bosanska Krupa, Poslovna zona bb, 77 240 39 45
Hipermarket Kladanj Kladanj, 16. Muslim. brigade bb, 75280 40 46
Minimarket Markale Ul Dženetića Čikme br. 1, Stari Grad Sarajevo 71 000 41 47
Hipermarket Breza Ul. Potkraj bb, 71 370 Breza 42 49
Minimarket Vozuća Ul. Vozuća bb, Zavidovići 43 50
Supermarket Stupine 3 Tuzla,Stupine B-10,75000 44 52
TC Hipermarket Čitluk Gospodarska zona, Tromeđa bb , 88260 Čitluk 45 53
Supermarket Olovo Olovske luke bb, 71340 Olovo 46 54
Supermarket Rudarska Tuzla, Rudarska br. 39 , 75000 47 55
Supermarket Slavinovići Tuzla, Goste Lazarevića br.12 75000 48 56
Hipermarket Otoka Ul. Džemala Bijedića br. 123, 71 000 Novi Grad Sarajevo 49 57
Hipermarket Ilijaš Ul. Alića rampa , Mrakovo bb, 71 380 Ilijaš 50 58
Hipermarket Velika Kladuša Ul. 1. maja bb, 77 230 Velika Kladuša 51 59
TC Hipermarket Bihać Ul. Žrtava srebreničkog genocida bb, Bihać 52 60
Minimarket Armije BiH Tuzla, Armije bh br.10 75000 53 61
Minimarket Stupine Tuzla, Maka Dizdara br.36, 75000 54 62
Minimarket Slatina Best Tuzla, Slatina br.5, 75000 55 63
TC Zenica Zenica,Goraždanska br 23, 72000 Lukovo polje 56 64
Minimarket Slatina Tuzla, Albina Herljevića br.7, 75000 57 65
Minimarket Partizan II Tuzlanske brigade 7, 75000 Tuzla 58 66
Supermarket Prnjavor Ul. Beogradska bb, 78 430 Prnjavor 59 67
Minimarket Lukavac Ul Sarajevska br.7, Lukavac 60 68
Hipermarket Šićki Brod Šićki Brod bb, 75 000 Tuzla 61 71
Minimarket Živinice Ul. Druga ulica Br. 15, Živinice 62 72
Minimarket Tinja Tinja bb, Srebrenik 63 73
Minimarket Špionica Špionica bb, Srebrenik 64 74
Hipermarket Visoko Visoko, Kakanjska bb 65 75
Hipermarket – Busovača Ul. Zagrebačka bb,Busovača 66 77
Hipermarket Travnik Travnik, Aleja Konzula bb 67 78
Minimarket Novi grad Salke Lagumđije 9 Sarajevo 68 79
Minimarket Kalesija Kalesija, Kalesijskih brigada bb 69 80
Supermarket Čelić Alije Izetbegovića 60 70 81
Minimarket Gornje Živinice Gornje Živinice bb 71 82
Minimarket Gornja Tuzla Trg oslobođenja br. 1, 75208 Gornja Tuzla 72 83
Minimarket Miladije Ul.Rade Uhlika 92 , 75000 Tuzla 73 84
Hipermarket Doboj Jug Matuzići bb 74 85
Supermarket Kakanj Ul. Alije Izetbegovića 37 , Kakanj 75 86
Supermarket Alipašino ul. Ive Andrića 13 (Alipašino polje) 76 87
Hipermarket Prijedor Svale bb, Prijedor 77 88
Hipermarket Sjenjak Ul.Ismeta Mujezinovića bb,75 000 Tuzla 78 89
Minimarket Srebrenik Maršala Tita 40 79 90
Supermarket Ciglane Mehremića trg br 15 (Ciglane) 80 91
Hipermarket Modriča Šamački Put bb 81 92
Supermarket Lukavac Armije BiH bb, Lukavac 82 93
Minimarket Zenica Ul. Ćire Truhelke br.8, 72 000 Zenica 83 94
Minimarket Travnik Ul. Šehida br. 3 , 78 000 Travnik 84 95
Minimarket Dobrnja Dobrnja bb, Tuzla 85 96
Minimarket Mosnik Ismeta Kapetanovica br.2, 75000 Tuzla 86 97
Minimarket Mramor Mramor bb, Tuzla 87 98
Hipermarket Cazin Žrtava Domovinskog rata bb 88 99
Hipermarket Zvornik Karakaj 108 a , 75 400 Zvornik 89 103
Supermarket Doboj Ul. Svetog Save 77 , 74 000 Doboj 90 104
Supermarket Grbavica Hasana Brkića 4, Grbavica; 71 000 Sarajevo 91 105
Minimarket Sarajevo Centar Ul. Kranjčevićeva 23, 71 000 Sarajevo 92 106
Minimarket Novo naselje Ul. Rate Dugonjića br. 5 , 75 000 Tuzla 93 107
Minimarket Kula Ul. 16. Muslimanske brigade br. 2 , 75 000 Tuzla 94 108
Supermarket Luke Ul. Branilaca BiH 11, 75000 Tuzla 95 109
Minimarket Buća Potok Ul. Adema Buće br. 24 , 71 000 Sarajevo 96 110
Minimarket Šićki Brod Vjekoslava Tunjića, 75 203 Tuzla 97 111
Supermarket Stup Stupska bb, Ilidža, Sarajevo 98 112
Minimarket Dobrinja 3 Sarajevo Trg Sarajevske olimpijade 13, Sarajevo, N. Grad 99 113
Minimarket Hrasno Aleja lipa bb 100 114
Minimarket Suha Ul. Suha bb, Živinice 101 115
Minimarket Hrasnica Ul . Šehitluci 16-18, Hrasnica , Sarajevo 102 116
Minimarket Novi grad br 2-Boljakov Potok Ul. Smaila Šikala br.6, Novi Grad, Sarajevo 103 117
Minimarket Kozarac Ul. Mladena Stojakovića i Ahmeta Melkića bb 104 118
Supermarket Neum Ul. Svetog Ante bb, Neum 105 119
Minimarket Stup 2 Ul. Silve Rizvanbegović br.32, Ilidža 106 120
Hipermarket Bugojno Ul. Ciglane I bb, Bugojno 107 121
TC HIPERMARKET BUŽIM Generala Izeta nanića bb 108 122
Hipermarket Goražde Rabite bb , Goražde 109 123
Minimarket Dubrave Ul. Dubrave Gornje bb, Živinice 110 124
Hipermarket Srebrenik Ul Teritorijalne odbrane 92 bb, Srebrenik 111 127
Hipermarket Tešanj Industrijska zona Bukva bb, Tešanj 112 128
Supermarket Teslić Ul. Karađorđeva bb, 74 270 Teslić 113 129
Supermarket-Barić Teslić Ul. Barić bb, Teslić 114 130
Supermarket-Vrućica Teslić Ul. Banja Vrućica bb 115 131
Minimarket Pijaca Hilandarska bb, Teslić 116 132
Hipermarket Stup Ilidža, Sarajevo/Kurta Schorka 28 117 133
Hipermarket Banja Luka Branka Popovića bb 118 134
Hipermarket 2 Brcko Bulevar mira br 5 , Brcko 119 135
Supermarket Visoko Arnautovicko polje Podvanj bb , Visoko 120 137
Hipermarket Mostar 2 Bišće polje bb, Mostar 121 138
Supermarket Bijeljina 1 Kralja Petra I Karađorđevića br.1 , Bijeljina 122 139
Hipermarket Gradiška XVI Krajiške brigade bb, Gradiška 123 140
Supermarket Goražde Ul. Ferida Dizdarevića br. 4 , Goražde 124 141
Supermarke Kozarska Dubica Kralja Petra I Oslobodioca bb, Kozarska Dubica 125 142
Hipermarket Kolodvorska Kolodvorska br .12 , Sarajevo 126 143
Hipermarket 2 Orašje VIII Ulica br 44 , Orasje 127 144
Hipermarket Bijeljina 2 Stefana dečanskog bb, Bijeljina 128 145
Hipermarket Bihać 2 Ul. Žrtava srebreničkog genocida bb, Bihać 129 146
Hipermarket Kiseljak Josipa Bana Jelačića bb, Kiseljak 130 147
Supermarket Sanski Most Muse Ćazima Ćatića br. 24 , Sanski Most 131 148
Hipermnarket Trebinje Tini bb, Trebinje 132 150
Supermarket Gračanica Gracanickih Gazija bb , Gracanica 133 151
Hipermarket Ušće Usce bb , Tuzla 134 152
Hipermarket Konjic Trg drzavnosti Alije Izetbegoovica , Konjic 135 153
Supermarket Tuzlanska Ul. Tuzlanska bb, Novi Grad, Sarajevo 136 154
Hipermarket -Prijedor 2 Srpskih velikana br. 14 , Prijedor 137 155
Hipermarket Bulevar Ul. Džemala bijedića br. 1 138 157
Minimarket Puračić Čaršijska bb, Puračić 139 158
Minimarket Kolonija Trg 22. aprila br. 8, Ilidža 140 161
Hipermarket Bare Alipašina bb, Sarajevo 141 162
Minimarket Doboj Kotorsko Radnička bb, Kotorsko 142 163
Minimartket Zvornik Trg Kralja Petra I Karađorđevića bb, Zvornik 143 165
Minimarket Janja Karađorđeva 201, Janja 144 166
Hipermarket Trebinje 2 Zasad polje bb, Trebinje 145 167
Minimarket Čekaluša Čekaluša br. 36, 71 000 Sarajevo 146 168
Supermarket Prnjavor Magistralni put bb 147 169
Hipermarket Ugljevik Ul. Ugljevika br. 41, Ugljevik 148 170
Hipermarket Sanski Most 2 17. Viteške brigade bb, Sansi Most 149 171
Hipermarket – Irac Tuzla Krečanska bb, Tuzla 150 172
Hipermarket – Centar Mostar Ante Starčevića bb, Mostar 151 173
Hipermarket – Lukavica Istočno Sarajevo Ul. Vojvode Radomira Putmika bb, Istočna Ilidža 152 174
Minimarket Litve Ul. Živiničke ose bb 153 175
Minimarket Teheranski trg Teheranski trg br 3 , Novi Grad Sarajevo 154 176
Minimarket Malta Ul. Malta br. 27, Sarajevo 155 177
Minimarket Kolonija 2 Ul. Huseina Đoze br. 3 Sarajevo 156 182
Minimarket Dragodol Ul. Blagoja Parovića br. 7 Tuzla 157 183
Minimarket Crveni 7 Ul. Marsala Tita br. 40 Tuzla 158 202
Hipermarket Derventa Kninska bb, Derventa 159 205
Hipermarket Stup II Merkur Ul. Stupska bb, Novi Grad Sarajevo 160 206
Hipermarket Brčko 2 (Tuš) Desanke Maksimović bb , Brčko 161 207
Hipermarket Bosanski Petrovac V korpusa bb 162 208
Minimarket Teočak Krstac bb, Teočak 163 209
Hipermarket Vogošća Ugorsko bb 164 210
Hipermarket Bingo Plus BCC Mitra Trifunovića br. 2 165 211
HM Merkur Otoka Gradačačka br.1 166 213
HM Zenica 3 Džananović Kamberović polje bb 167 216
HM Donji Vakuf 770 Slavne Brdske brigade bb 168 217
Supermarket Jablanica Jaroslava Černija bb Jablanica 169 218
Supermarket Alta Bulevar Franca Lehara 2 170 219
Hipermarket Zavidovići Radnička cesta bb Zavidovići 171 220
Supermarket Bugojno Šehitluci br. 1 Bugojno 172 221
Hipermarket Šamac Njegoševa bb, Šamac 173 222
Hipermarket Jajce Ul. Kralja Stjepana Tomaševića bb, Jajce 174 223
Hipermarket Ciljuge Ciljuge I, Živinice 175 224
Supermarket Ozmice 1 Sarajevska bb, Bihać 176 225
Supermarket Bihac (kod bolnice) Darivalaca krvi 39, Bihać 177 227
Supermarket Harmani Eršefa Kovačevića Harmani bb, Bihać 178 228
Minimarket Ozmice 2 Trg Zlatnih ljiljana bb, Bihać 179 229
Hipermarket Bosanska Krupa 2 Kolodvorska bb, Bosanska Krupa 180 231
Hipermarket Bihać 3 Ul Nositelja Hrvatskog trolista bb, Bihać 181 232
Hipermarket 2 Cazin Ćuprija bb, Cazin 182 233
Supermarket Velika Kladuša Zuhdije Žalića bb, Velika Kladuša 183 234
Minimarket Bosanska Krupa 1 Otoka čaršija bb, Otoka 184 235
Minimarket Bosanska Krupa 2 Ul. Reisa Džemaludina Čauševića bb, B.Krupa 185 236
Minimarket Bosanska Krupa 3 Ul. 511. SBBR 186 237
Minimarket Bihać Ul. Vasif Bega Bišćevića 32, Bihać 187 238
Hipermarket Maglaj Misurići bb 188 239
Minimarket Maglaj 1 Sulejmana Omerovića cara BB,Maglaj 189 240
Minimarket Maglaj 2 Viteška bb,Maglaj 190 241
Minimarket Mostar 2 Splitka 27 Mostar 191 242
Tržni centar Bingo Živinice Druga ulica bb, Živinice 192 243
Hipermarket Gornji Vakuf-Uskoplje Trnovača bb 70240 G.Vakuf-Uskoplje 193 244
Minimrket Ugljevik Ul. Ćirila i Metodija 38a, Ugljevik 194 245
Minimarket Mostar 3 Dubrovačka br. 11, Mostar 195 246
Hipermarket BCC Sarajevo Džemala Bijedića 160, Novi Grad Sarajevo 196 247
Supermarket Dubrave Donje Dubrave Donje bb, Živinice 197 248
Minimarket Brijesnica Velika Brijesnica Velika bb, Doboj Istok, TK 198 249
Hipermarket Kozarska Dubica Majora Milana Tepića bb, Kozarska Dubica 199 251

PRATITE I NAJNOVIJE BINGO NAMJEŠTAJ AKCIJE

Najnovije:

BINGO AKCIJA Super ponuda – Najveći trgovački lanac u BiH

Najnoviji katalozi:

BINGO KATALOG NAMJEŠTAJA

Naš domaći, trgovinski lanac Bingo iz dana u dan opravdava svoj slogan – “Bingo kralj dobrih cijena!”. Kako i sami ističu žele postati apsolutni lider u maloprodaji u Bosni i Hercegovini, te dostupni svima. Kroz izdizanje vrijednosti domaćih proizvoda , pružanje ugodnog ambijenta , najniže cijene u regionu i društveno – odgovoran odnos prema okolini, cilj im je postati najpoželjnije mjesto za kupovinu u Bosni i Hercegovini.

Svoje poslovanje i pristupačnost kupcima opravdavaju i Bingo katalozi sa svim svojim pogodnostima. Bingo novi katalog namještaja, tačnije Bingo namještaj katalozi, mogu se redovno pratiti na našem web sajtu. Za vas ćemo redovno ažurirati svaki aktuelni Bingo katalog, a prednost se ogleda i u tome što na jednom mjestu imate kataloge i sličnih trgovina, pa možete jednostavno uporediti cijene ili pronaći kod drugih ako nešto trenutno nema Bingo namještaj katalog.

Bingo d.o.o. trgovinski lanac dolazi iz Tuzle, te je zastupljen u svim gradovima i regijama u Bosni i Hercegovini. Osnovan je 1993. godine i od tada niže samo velike uspjehe u svojoj primarnoj djelatnosti, odnosno trgovini. Osim trgovine, uspješno su se okušali i u drugim djelatnostima i industrijama – proizvodnja flipsa, chipsa i drugih grickalica, proizvodnja konzumnih jaja, uzgoj brojler pilića, tekstilna industrija, proizvodnja papirne konfekcije, proizvodnja tjestenine te proizvodnja i korištenje obnovljivih izvora energije.

BINGO NAMJEŠTAJ 

Sve za dom. Ako opremate svoj dom ili želite unjeti neke novine obavezno pogledajte najmeštaj u Bingu. Bingo salon namještaja u ponudi ima sve što vam treba, a izdvaja se odličnim omjerom cijene i kvaliteta.

Bingo namještaj možete pratiti i u online katalogu, pa tako razmišljati šta biste mogli sebi novo izabrati. Mi bismo rekli – slatke muke. Bilo da tražite Bingo namještaj komode, Bingo namještaj spavaće sobe, Bingo garniture, Bingo krevete ili Bingo vrtni namještaj, garantujemo da ćete nešto pronaći za sebe. Ono što smo po kupcima zaključili, Bingo namještaj kuhinje su veoma popularne, ističu se svojim pristupačnim cijenama, jednostavnog i modernog dizajna, koji se odlično uklapa u svaki stil vašeg doma. Pored konkretnih komada namještaja u Bingu su za vas spremili i ostale kućne potrebštine, pa ćete pronaći veliki izbor ogledala, ukrasa, posuđa, jednostavno rečeno “Sve za dom”. Bingo namještaj obavezno staviti na svoju listu.

Kupovina namještaja može biti zadovoljstvo, ako na jednom mjestu možete pronaći sve što tražite za vaš dom. Upravo za to je idelan Bingo katalog namještaja, gdje na jednom mjestu možete pronaći sve za uređenje vaših enterijera.

Bingo predstavlja jedan od najvećih trgovačkih lanaca u BiH, a posebno se ističu sa bogatom ponudom namještaja.

U Bingo katalogu, kao i u svim većim radnjama, možete pronaći veoma raznovrsnu ponudu namještaja za vaš dom.

Nije bitno da li ste kupili novi stan ili renovirate stari u Bingo katalogu možete pronaći sve za vašu dnevnu sobu, kupatilo, predulaz ili kuhinju.

Ono što posebno krasi namještaj jesu visok kvalitet i povoljne cijene.

U katalogu se nalazi bogata ponuda raznovrsnog namještaja, koji će sigurno zadovoljiti sve one koji su odlučili da nabave neki novi komad namještaja.

Posebno se izdvajaju kreveti, ugaoni, stolovi, ormarići, bračni kreveti, komode, spavaće sobe i drugo.

U svakom Bingo katalogu brojni komadi namještaja se uvijek nalaze na akciji i po sniženim cijenama.

 

BINGO NAMJEŠTAJ KREVETI

Poslije napornog dana pravo zadovoljstvo predstavlja leći u udoban i prostran krevet u kojem ćete veoma brzo utonuti u san i odmorite se.

Upravo zbog toga u Bingo katalogu nalazi se veoma raznovrsna ponuda kreveta za spavanje, a koje se posebno ističu po svojoj udobnosti i kvalitetu.

Radi se o savremenim krevetima koji će se odlično uklopiti u svaku spavaću sobu i koji će vam veoma brzo postati najbolji prijatelj.

U Bingo katalogu se nalaze kreveti svih dimenzija i oblika, a možete da izaberete i koji materijal želite. Kreveti dolazi u različitim bojama i nijansama, pa ih možete idelno uklopiti u vaše spavaće sobe.

Neki od kreveta iz ponude dolaze sa izuzetno kvalitetnim dušecima, dok za neke modele kreveta sami možete birati tvrdoću dušeka koji želite.

Većinu kreveta krasi izvrstan kvalitet i dizajn, kao i to što skoro svi imaju i spremnik za stvari, pa se ne morate brinuti gdje ćete ostaviti posteljinu ili deke. Takođe, u svakom Bingo katalogu možete pronaći koji krevet je trenutno na sniženju ili akciji.

 

BINGO NAMJEŠTAJ UGAONE GARNITURE

Ukoliko vam je stara ugaona garnitura dotrajala i potrebna je nova, onda ste na pravom mjestu, jer u Bingo katalogu nalazi se odličan izbor ugaoni garnitura za sve ukuse.

I u ovom broju kataloga nalazi se veom širok spektar garnitura, koje će osvojiti svačije srce.

Da li postoji nešto ljepše nego kada poslije napornog dana na poslu dođete kući i sjednete ili legnete u udobnu ugaonu garnituru i odmorite. Bilo da želite da gledate neki film, sport ili pak samo da odmorite, veoma je bitno da je ugaona garnitura udobna i da vam odgovara.

Upravo takva ponuda ugaonih garnitura se nalazi u Bingo katalogu, a ono što ih posebno odlikuje jeste udobnost, vrhunski dizajn i kvalitet. U katologu možete pronaći ugaone garniture raznih dimenzija i boja, pa tako da neće biti problem da se uklope u vaš dnevni boravak.

Pojedine ugaone garniture osim vrhunskog kvaliteta imaju prednost i što se mogu razvući, ali i imaju spremnike za stvari.

 

BINGO NAMJEŠTAJ STOLOVI

U Bingo katalogu namještaja nalazi se zanimljiva ponuda raznih vrsta stolova, a koji dolaze u raznim bojama.

U katalogu možete pronaći odličan sto za vaš dom, bez obzira koliko bila zahtjevna vaša ideja. Treba istaći i da se veliki broj stolova često nalazi na sniženjima.

Svi stolovi su izrađeni od jako kvalitetnog materijala, što garantuje dug životni vijek ovog komada namještaja.

 

BINGO NAMJEŠTAJ ORMARI

Život nije dovoljno dug za loše organizovane i loše napravljene ormare. Zbog toga prelistajte Bingo katalog i pogledajte kakve ormare su ovaj put preporučili za vas.

Da li imate vremena da preturate stvari po ormaru i tražite šta danas obući ili da tragate za vašim omiljenim komadom garderobe?

Upravo da ne gubite vrijeme na takve stvari, veoma je bitno da imate savršen ormar u kojem će se naći mjesta za svu vašu garderobu. Osim prostora, veoma je bitno da  je ormar prilikom izrade dobro organizovan i da znate gdje i na koje mjesto ostavljate određene komade odjeće.

Vođeni sa tom idejom, u Bingo katalogu smo stavili raznovrsnu ponudu ormara koja će sigurno odgovarati svakome od vas.

U ponudi se ističu ormari raznih dimenzija, boja, kao i materijala od kojih su izrađeni.

Tako se u ponudi nalaze ormari u kombinaciji sa vratima i ladicama, kao i oni sa kliznim vratima i ogledalom na vratima.

Unutrašnjosti ormara su napravljene tako da ćete tačno znati gdje ostavljate košulje, gdje haljine, hlače ili drugu odjeću.

 

BINGO NAMJEŠTAJ KAUČI

Veliko zadovoljstvo predstavlja sjest na kauč u svom domu i odmoriti od svih problema sa kojima smo se susreli taj dan. Osim toga, veliko zadovljstvo je taj kauč i podijeliti sa prijateljima koji vam dođu u goste.

Zato u Bingo katalogu namještaja se nalazi odlična ponuda kauča.

Sve kauče krasi moderna linija, vrhunski kvalitet i udobnost.

Da bi se idealno uklopili u vaš prostor, pobrinili smo se da u katalogu možete pronaći kauče raznih dimenzija i boja.

Međutim, svi kauči su po veoma povoljnim cijenama i predstavljaju najbolj ponudu koju možete naći u regionu.

 

BINGO NAMJEŠTAJ KOMODE

U opremanju dnevnog boravka značajno mjesto imaju i komode, a u Bingo katalogu namještaja nalazi se odlično ponuda komoda.

Ako tražite bijele komode, ili možda neku kombinaciju bijele i drvete, ili ste vašu tv komodu zamislili na drugi način, onda obavezno prelistajte Bingo katalog i pronađite  komodu, koja će  zadovoljiti vaše potrebe.

U ponudi se nalaze klasične komode, ali i stilske komode koje će se uklopiti u namještaj koji već imate u dnevni boravak. Bogata ponuda komoda za televizor  će sigurno ispuniti zahtjeve i onih najzahtjevnijih.

U našoj ponudi nalaze se komode sa zatvorenim i staklenim dijelom,  ali i otvorene komode sa policama.

Prednost TV komoda je što osim u dnevnom boravku one mogu da posluže i u hodniku, kuhinji, pa čak i kupatilu.

Cijene komode prilagođene su za svačiji čep, a u svakom broju Bigno kataloga namještaja nalaze se na sniženjima i akcijama.

 

BINGO NAMJEŠTAJ SPAVAĆE SOBE

Kada birate idealnu spavaću sobu za vas je najbitnije da izaberete vrhunski krevet, ali i ormare koji će se uklopiti u sobu.

U Bingo katalogu namještaja uvijek se nalazi više ponuda kompletnih spavaćih soba, koje će se uklopiti u vaš dom.

Cijena spavaćih soba uglavnom zavisi od veličine kreveta kojeg uzimate, kao i to da li on posjeduje dušek i nadmadrac. Na cijenu i utiči i dimenzije ormara i materiijal od kojeg je izrađen.

Da to sve ne bi skupo platili, u  Bingo katalogu se spavaće sobe često nalaze na akcijama, pa su pristupačne svima.

Osim pristupačnih cijena, spavaće sobe u Bingu krase moderne llinije, dizajn, kvalitet izrade i udobnost.

 

BINGO KUHINJE

Svakoj kući je potrebna funkcionalna i praktična kuhinja, jer upravo u toj prostoriji nastaju najslađe čarolije.

U Bingo katalogu namještaja se nalazi široka ponuda veoma raznovrsnih i kvalitetnih kuhinja, po prihvatljivim cijenama.

Kuhinje se u ponudi u raznim dezenima i napravljene su od različitih materijala.

Bitno je istaći da su  kuhinje različitih dimenzija, pa bez obzira koje je širine vaša kuhinja, one će se odlično uklopiti.

Kod izrade kuhinje vođeno je računa da se u nju mogu ugraditi svi ugradbeni elementi.

Ukoliko baš nijedna kuhinja iz ponude ne bude odgovarala vašem ukusu, postoji mogućnost i da sami izaberete broj kuhinjskih elemenata koji vam je potreban, kao i koje dimenzije da bude kuhinja.

 

BINGO TRPEZARIJSKI STOLOVI

Prilikom izbora trepezarijskih stolova i stolice dosta računa se vodi da se one uklope u kuhinju ili u zajedničku prostoriju, ako su spojene kuhinja i dnevni boravak.

Zbog toga se u Bingo katalogu nalazi više vrsta trepezarijskih stolova kako bi se oni uklopili sa odabranom kuhinjom, tv komodom ili drugim namještajem koje će se nalaziti u istoj prostoriji.

Kod izbora stola veoma je bitno voditi računa da se je on čvrst i stabilan, a kod stolice pored tih kvaliteta treba obratiti pažnju i na to da su udobne.

U Bingo katalogu smo odobralli nekoliko veoma zanimljivih kombinacija, a vi možete i sami da spojite određeni sto i stolice, a možete i sami odlučivati o broju stolica koje su vam potrebne.

 

CIPELARI BINGO

Svako predsoblje obavezno mora imati cipelar, a da ne bi dugo lutali u potrazi za njima pobrinuo se Bingo katalog namještaja. U katalozima se uvijek nalazi kvalitetna ponuda cipelara, a na vama je samo da odaberete model koji vam odgovara.

Cipelari obično dolaze u boji drveta i bijeloj boji, jer su to najčešće kombinacije u predsoblju. Ono što je bitno da odaberete jeste širina cipelara, kao i broj polici koje su vam potrebne.

 

BINGO STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK

Dnevni boravak predstavlja prostoriju u stanu ili kući u kojoj provodite najviše vremena, zbog toga je bitno kako on izgleda, ali i koliko je namještaj u njemu funkcionalan i olakšava život.

Osim njihove velike koristi, stolovi za dnevni boravak imaju veliku ulogu i u izgledu vaše prostorije. Vođeni sa tim, u Bingo katalogu smo osigrali kvalitetan izbor klub stolova koji će na pravi način upotpuniti vaš dnevni boravak, kako izgledom tako i funkcionalnošću.

Svi stolovi izrađeni su od kvalitetnog drveta, a odlikuje ih odličan dizajn i kvalitet.

U našoj bogaoj ponudi sigurno smo da ćete u Bingu pronaći sto koji će se odlično uklopiti u vaš prostor.

Postoji više vrsta stolova koji se razlikuju po svom dizajnu, bojama, ali i materijalima od kojih su izrađeni. U Bingo katalogu osim njihovog izgleda, možete pronaći i koji su trenutno na akciji.

 

DJEČIJE SOBE BINGO

Kada opremate dječiju sobu za vaše mališena, puno pažnje morate posvetiti kvalitetu namještaja, jer će vaše dijete tu provoditi najviše vremena.

Upravo zbog toga u Bingo katalogu namještaja nalazi se veliki broj kompletnih dječijih soba, a koje sve odlikuje veoma kvalitetan materijal i način izrade.

U ponudi možete naći sobe za dječake ili djevojčice, kao i zajedničke sobe.

Dječije sobe dolaze u različitim bojama, kao i sa različitim komadima namještaja, pa sami možete odlučiti sa kojom će sobom vaše dijete biti oduševljeno.

U sobe najčešće spadaju dječiji krevet sa ili bez dušeka, police na koje će ostaviti omiljene knjiga, kao i ormar u kojem će biti smještenja njihova garderoba. Dječije sobe često obhuvataju i radni sto, na kojem će moći učiti pisati, ili završavati domaću zadaću.

 

PLAKARI ZA HODNIK BINGO

Da bi super organizovali stvari u svom domu, veoma je bitno izabrati i odgovarajuće plakare za hodnik.

Osim toga što su oni nešto što prvo vidimo kada uđemo u stan, njihova uloga je i u tome da sadrže dovoljno mjesta za ostaviti određene stvari.

U Bingo katalogu nalazi se nekoliko različitih vrsta plakara za hodnik, tako da svako može naći ono što traži.

Kod izbora plakara za hodnike bitno je da ima dio gdje ćemo ostavljati jakne koje sada nosimo, ali i dio gdje ćemo ostavljati jakne koje se nose neko drugo godišnje doba. Često su u plakarima za hodnik ugrađeni i cipelari, pa svakako nam daju više prostora kada uđemo u stan.

Kao i sav drugi namještaj u Bingu, i plakare za hodnik odlikuje odličan kvalitet, ali i ponuda u nekoliko boja kako bi sve izgledalo savršeno u vašem stanu.

 

ORMARIĆI ZA KUPATILO BINGO

Skoro u svakom domu uvijek nedostaje mjesta u kupatilu, pa je zbog toga bitno da se kupe odgovarajući ormarići kako bi sve stvari bile složene na svoje mjesto.

Da ne bi puno lutali tražeći odgovarajući ormarić za kupatilo dovoljno je da prelistate Bingo katalog namještaja, jer se tu nalazi odlična ponuda.

Kada se radi o ormarićima, u ponudama se nalazi nekoliko različitih vrsta ormarića. Prilikom odabira trebate obratiti pažnju da li želite ormariće sa jednim ili više vratima, koliko polica ima unutra i da li se njegova dimenzija uklapa u vaše kupatilo. Ono što vam garantujemo, jeste da su svi ormarići odličnog kvaliteta.

 

BINGO PREDSOBLJA

Prilikom ulaska u vaš ili nečiji drugi dom, prvo što primjetite je predsoblje. Zbog toga je bitno da je ono estetski lijepo, ali i svakako da je kvalitetno i funkcionalno.

Kada birate predsoblje veoma je bitno posvetiti pažnju i bojama, jer su oni često neosvijetljeni, pa se zbog toga često biraju svjetlije boje.

Bitno je da u predsoblju imati dosta prostora za skladištenje vaših stvari, pa je važno da se i na to obrati pažnja.

Takođe, u predsoblju je bitno da imate kuke za jaknu,  plakar u kojem možete ostaviti garderobu koju trenutno ne nosite, zatim da ima dio gdje možete ostaviti ključeve ili neke druge stvari koje vam trebaju biti pri ruci kada uđete u stan.

Sve ovo što smo nabrojali možete pronaći u Bingo katalogu namještaja, kojeg krasi bogata ponuda predsoblja. Kao i većina drugih proizvoda, Bingo predsoblja su veoma često na sniženjima.

 

BINGO KUPATILSKI NAMJEŠTAJ

Kao i svakoj prostoriji, tako i u kupatilo veoma je bitno da imate odgovarajući namještaj kako bi organizovali sve stvari koje se nalaze u njemu.

U Bingo katalogu namještaja se nalazi široka ponuda kupatilskog namještaja, izuzetnog kvaliteta i povoljnih cijena. Kupatilski namještaj uglavnom dolazi u bijeloj boji, ali u našem katalogu nalaze se i oni u drugim nijansama.

Svi komadi kupatilskog namještaja izrađeni su od jako kvalitetnog materijala, te su zbog toga otporni na vodu i vlagu.

Sve komade namještaja odlikuje multifukcionalnost, pomenuti kvalitet i elegancija, pa ćete zbog toga uživati u vremenu koje provedete u svom kupatilu.

U kupatilski namještaj se podrazumjevaju ormarić u kojem ćete ostaviti šminku, predmete za higijenu i slično, drugio dio ormarića za vaše peškire, kao i jedan poseban ormarić u kojem ćete smjestiti ostale stvari. Takođe, uz kupatliski namještaj dolazi i odgovarajuće ogledalo.

Treba istaći i da u svakom Bingo katalogu namještaja postoji dosta garnitura za kupatilo koje se nalaze na akciji.

 

 

BINGO lokacije:

Bingo Sarajevo – Čekaluša br. 36
Bingo Sarajevo – Dzemala Bijedica St 123
Bingo Sarajevo – Džemala Bijedića 160
Bingo Sarajevo – Dženetića Čikma br. 1
Bingo Sarajevo – Gradačačka
Bingo Sarajevo – Hamdije Kapidzica 8
Bingo Sarajevo – Hasana Brkića 4
Bingo Sarajevo – Kolodvorska br. 12
Bingo Sarajevo – Kranjčevićeva 23
Bingo Sarajevo – Malta br. 27
Bingo Sarajevo – Mehremica trg br. 15
Bingo Sarajevo – Stupska bb
Bingo Sarajevo – Stupska bb (SM)
Bingo Sarajevo – Teheranski trg 3
Bingo Sarajevo – Trg Sarajevske olimpijade 13
Bingo Sarajevo – Tuzlanska
Bingo Sarajevo – ul. Adema Buća br. 24
Bingo Sarajevo – ul. Aleja Lipa 55
Bingo Sarajevo – ul. Ive Andrica 13
Bingo Sarajevo – ul. Salke Lagumdžije br. 9
Bingo Sarajevo – ul. Silve Rizvanbegović br.32

Bingo Banja Luka – Branka Popovića bb
Bingo Banja Luka – Branka Popovića bb (SM)

Bingo Zenica – Ciljuge 2 bb
Bingo Zenica – Gorazdanska bb
Bingo Zenica – Travnicka cesta bb
Bingo Zenica – ul. Aske Borica br. 41
Bingo Zenica – ul. Dervisa Imamovica br. 1

Bingo Tuzla – 16. Muslimaske brigade 2
Bingo Tuzla – 26. avgusta bb
Bingo Tuzla – Albina Herljevica br. 11
Bingo Tuzla – Armije BH br. 10
Bingo Tuzla – Armije BiH br. 11
Bingo Tuzla – Bosne srebrene bb
Bingo Tuzla – Dobrinja bb
Bingo Tuzla – Džemala Bijedića 1
Bingo Tuzla – Hasana i Dervisa Sušića 1
Bingo Tuzla – II Tuzlanske Brigade br. 7
Bingo Tuzla – Ismeta Kapetanovica br. 4
Bingo Tuzla – Ismeta Mujezinovića
Bingo Tuzla – Ismeta Mujezinovica D9
Bingo Tuzla – Krečanska
Bingo Tuzla – Maka Dizdara br. 36
Bingo Tuzla – Meše Selimovića
Bingo Tuzla – Mitra Trifunovića Uče 2
Bingo Tuzla – Ozrenskog odreda 46
Bingo Tuzla – Rade Uhlika 92
Bingo Tuzla – Rate Dugonjica do br.10
Bingo Tuzla – Rose Hadzivukovic bb
Bingo Tuzla – Rudarska
Bingo Tuzla – Rudarska 69
Bingo Tuzla – Sevar bb
Bingo Tuzla – Slatina br. 5
Bingo Tuzla – Slavinovici br. 12
Bingo Tuzla – Stupine B10
Bingo Tuzla – Stupine B12
Bingo Tuzla – Šićki Brod bb
Bingo Tuzla – Šicki brod bb (Hipermarket)
Bingo Tuzla – Šicki Brod bb (MM)
Bingo Tuzla – Špionica centar
Bingo Tuzla – Turalibegova bb
Bingo Tuzla – ul. Branilaca BiH br. 11
Bingo Tuzla – ul. Rate Dugonjića br. 5
Bingo Tuzla – Ušće bb
Bingo Tuzla – Vrapče bb

Bingo Mostar – Bišće polje bb
Bingo Mostar – Kneza Višeslava bb
Bingo Mostar – Put M-17 br. 5
Bingo Mostar – Splitska 29
Bingo Mostar – ul. Ante Starčevića

Bingo Bihać – 225 Ozimice 1
Bingo Bihać – 229 Ozimice 2
Bingo Bihać – Bolnica
Bingo Bihać – Darivalaca krvi 39
Bingo Bihać – Žrtava Srebreničkog genocida
Bingo Bihać – Žrtava Srebreničkog genocida bb

Bingo Sanski Most – 17. viteške krajiške brigade
Bingo Sanski Most – Muse Ćazima Ćatića br. 24

Bingo Bugojno – Čušlije bb
Bingo Bugojno – ul. Ciglane I bb

Bingo Brčko – Brace Cuskica br. 10
Bingo Brčko – Bulevar mira br. 5
Bingo Brčko – ul. Desanka Maksimović

Bingo Prijedor – Srpskih velikana 14
Bingo Prijedor – Svale bb
Bingo Prijedor – ul. Mladena Stojakovića i Ahmeta Melkića bb

Bingo Doboj – Cara Dusana 18
Bingo Doboj – Svetog Save 95

Bingo Cazin – Cuprija bb
Bingo Cazin – Žrtava domovinskog rata
Bingo Gračanica – Branilaca Kule grada bb
Bingo Gračanica – Gracanickih Gazija bb

Bingo Zavidovići – Radnička ul.
Bingo Zavidovići – Vozuća bb

Bingo Donji Vakuf – 707. slavne brdske brigade

Bingo Prnjavor – Beogradska bb

Bingo Goražde – Ferida Dizdarevića br. 4
Bingo Goražde – Rabite bb

Bingo Gradačac – Sarajevska bb

Bingo Konjic – Trg Državnosti Alije Izetbegovića

Bingo Gradiška – XVI Krajiške brigade bb

 
Bingo Ilijaš – ul. Alića rampa bb
 

Bingo Kiseljak – Josipa Bana Jelačića bb

 

Bingo Lukavac – Armije BiH bb
Bingo Lukavac – Čaršijska bb
Bingo Lukavac – Lukavackih brigada bb
Bingo Lukavac – ul. Sarajevska br. 7

Bingo Bijeljina – Cara Urosa 54
Bingo Bijeljina – Kralja Petra I Karađorđevića broj 1
Bingo Bijeljina – Stefana Dečanskog bb
Bingo Bijeljina – ul. Karađorđeva 201

Bingo Kakanj – ul. Alije Izetbegovica 37

Bingo Modriča – Šamacki Put bb

Bingo Banovići – Alije Izetbegovic br. 35
Bingo Banovići – Alije Izetbegovic br. 42
Bingo Banovići – Alije Izetbegovic br. 5

Bingo Kalesija – Kalesijskih brigada bb
Bingo Kalesija – Patriotske lige
Bingo Kalesija – Rainci Gornji bb
Bingo Kalesija – Senada Mehdina Hodzica bb


Bingo Bosanska Krupa – Kolodvorska bb
Bingo Bosanska Krupa – Poslovna zona bb
Bingo Bosanska Krupa – Poslovna zona bb (TC)

Bingo Busovača – ul. Zagrebačka bb

Bingo Hadžići – Donji Hadžići bb

Bingo Jajce – Kralja Stjepana Tomasevica

Bingo Lukavica – ul. Radomira Putnika bb

Bingo Orašje – Ulica br. 44
Bingo Orašje – Zona poduzetnistva bb

Bingo Srebrenik – 25. novembra
Bingo Srebrenik – Tuzlanskog odreda bb
Bingo Srebrenik – ul. Marsal Tita 40

Bingo Tešanj – ul. Industrijska zona bb

Bingo Trebinje – Tini bb
Bingo Trebinje – Zasad polje bb

Bingo Živinice – Ciljuge 2 bb (Hipermarket)
Bingo Živinice – Gornje Zivinice bb
Bingo Živinice – I ul. bb
Bingo Živinice – Suha bb
Bingo Živinice – ul. Druga ulica br. 15
Bingo Živinice – Živiničke ose bb

Bingo Zvornik – Karakaj bb
Bingo Zvornik – ul. Karakaj 108a
Bingo Zvornik – ul. Kralja Petra Karađorđevića 66

Bingo Gornja Tuzla – Trg oslobođenja br. 1

Bingo Sapna – 206 Viteske brigade bb

Bingo Čelić – Alije Izetbegovica bb

Bingo Dubrave Gornje – Ul. Dubrave Gornje bb

Bingo Hrasnica – Ul . Šehitluci 16-18

Bingo Ilidža – Trg 22 Aprila, br.8

Bingo Kotorsko – Radnička bb

Bingo Maglaj – Misurići bb
Bingo Maglaj – Sulejmana Omerovića cara bb
Bingo Maglaj – Viteška bb

Bingo Otoka – Otoka čaršija bb

Bingo Špionica – Špionica Centar (MM)

Bingo Teslić – Banja Vrućica
Bingo Teslić – Hilandarska
Bingo Teslić – Karađorđeva
Bingo Teslić – R473

Bingo Travnik – Aleja Konzula bb
Bingo Travnik – ul. Šehida br. 3

Bingo Jablanica – Pere Bilića 27

Bingo Kozarska Dubica – Kralja Petra I Oslobodioca bb

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

BINGO katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Bingo katalozi, Bingo vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Bingo super ponuda, Bingo magazin PLUS, BINGO sve za toplinu vašeg doma i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u BINGU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.