BINGO Katalog DECEMBAR 2020 Kataloška Akcija - Senzacionalne ponude u BINGU
21.12.2020. - 03.01.2021.

Senzacionalne ponude u Bingu za kraj 2020. i srećan početak 2021. godine.

Novi Bingo katalog donosi senzacionalna sniženja nekih od najpopularnijih proizvoda. U katalogu možete naći THOMY majonezu na -35%, Nescafe GOLD na -34%, smrznuti oslić na -26%, kao i mnoštvo drugih odličnih akcijskih cijena.

S obzirom da nam stižu praznici najinteresantniji će biti novogodišnji paketići, dječije igračke, ali i alkoholni program.

Bingo Katalog - Kralj dobrih cijena - eKatalozi

NAJNOVIJI BINGO KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

BINGO katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Bingo katalozi, Bingo vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Bingo super ponuda, Bingo magazin PLUS, BINGO sve za toplinu vašeg doma i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u BINGU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.