NAJNOVIJI AGROMEHANIKA KATALOG I AGROMEHANIKA AKCIJE

Pogledajte novi AGROMEHANIKA katalog i akcije, sve na jednom mjestu. Kataloška akcija AGROMEHANIKA, AGROMEHANIKA POPUSTI, AGROMEHANIKA SUPER CIJENE..

AGROMEHANIKA Banja Luka Katalog 2021:

Najnoviji katalozi - VRT, ALAT ...

Najnoviji katalozi:

AGROMEHANIKA KATALOG

Prva mehaničarska radnja osnovana u Bosni i Hercegovini, sada već davne 1982. godine. Ljubav prema mašinama navela je njenog osnovača da ostvari svoj san, a taj san se i dalje uspješno sanja.

AGROMEHANIKA BANJA LUKA

Ova mehaničarska radnja, osnovana u Banjoj Luci, bila je nešto sasvim novo na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Osnovna ideja Agromehanike bila je da se napravi servis za motocikle, mašine za obradu zemlje, uređivanje vrtova, radove u šumarstvu i sl.

Kao takva, Agromehanika ubrzo pronalazi put do svojih mušterija, koje su zadovoljne kvalitetom i uslugom redovno dolazile opet i rado preporučivale Agromehaniku kao pouzdanu radnju.

Nekoliko godina poslije, Agromehanika širi svoje poslovanje i pored servisa otvara prvu radnju za prodaju gotovih proizvoda, opreme, potrošnog materijala i rezervnih dijelova.

Danas, Agromehanika ima svoja predstavništva u 9 gradova širom BiH:

  • Agromehanika Banja Luka
  • Agromehanika Prijedor
  • Agromehanika Prnjavor
  • Agromehanika Derventa
  • Agromehanika Doboj
  • Agromehanika Tuzla
  • Agromehanika Brčko
  • Agromehanika Istočno Sarajevo
  • Agromehanika Gradiška

Sa asortimanom od 35000 artikala Agromehanika predstavlja prvi izbor kada je u pitanju prodaja mašina i alata za vrt, poljoprivredu, šumarstvo, građevinarstvo, motociklizam, te kućanski program za dekoraciju vrta, boje i lakovi, alati, rasvjeta, vodomaterijal, kupatilski namještaj, grejna tijela, vrtni namještaj, Agromehanika bazeni, bicikli, suđe i posuđe, dječije igračke, mali kućanski aparati, kuhinje itd.

Agromehaniku čine 3 osnovne djelatnosti: Agromehanika maloprodaja, Agromehanika veleprodaja i Agromehanika servis.

Agromehanika je ekskluzivni zastupnik brendova: STIHL, TOMOS, MTD, PRAMAC, IMT, DMB 21 MAJ i LIFTER, dok poslovnu saradnju ostvaruju i sa drugim firmama iz iste branše.

Zastupanje se odnosi na mehanizaciju i opremu za:

AGROMEHANIKA POLJOPRIVREDA – Agromehanika freze, Agromehanika kosačice, Agromehanika vodene pumpe, Agromehanika motorne prskalice, Agromehanika oprema za navodnjavanje, Agromehanika poljoprivredne alatke.

AGROMEHANIKA ŠUMARSTVO – Agromehanika elektro i motorne pile, Agromehanika motorne kose, Agromehanika bušači rupa.

AGROMEHANIKA KOMUNALNE DJELATNOSTI – Agromehanika samohodni usisivač za lišće i granje, Agromehanika samohodne kosačice, Agromehanika pumpe, Agromehanika sjekači betona i asfalta, Agromehanika kresači visokih grana, Agromehanika motorne kose, Agromehanika bušači rupa.

Obezbjeđuju servis i rezervne dijelove za sve navede proizvode, kao i za Agromehanika agregati, Agromehanika vodene pumpe, Agromehanika hidrofori, Agromehanika elektro kosilice, Agromehanika motorne kosilice, Agromehanika trimeri, Agromehanika šišači žive ograde.

Agromehanika posjeduje i svoj vlastiti brend Sonic.

ŠTA NAM NUDI AGROMEHANIKA KATALOG?

Agromehanika katalog donosi nam super akcijske i top ponude cijena navedenih artikala. Katalog Agromehanika izlazi redovno svakog mjeseca, možete ga online pratiti na našem web sajtu. Pored mašinskog asortimana, poljoprivrede, šumarstva i sl. u akcijskom katalogu Agromehanika vam nudi kompletan asortiman za uređenje doma, bilo za vanjski ili unutrašnji prostor, kao i dekoracije i male kućanske aparate.

U sklopu Agromehanike posluje TC Verno.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

AGROMEHANIKA katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: AGROMEHANIKA katalozi, AGROMEHANIKA akcije, AGROMEHANIKA sniženja i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u AGROMEHANICI.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od AGROMEHANIKE, ćemo postaviti na sajt.